Şimdi Ara

Idrar enfeksiyonu sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu halti gecen agustos ayindan beri yasiyorum. 26 yasindayim. Sorunum idrar yaparken yanma hissi ve bununla beraber idrar yaparken meshaneyi bosaltamamam.

    Ozellikle geceleri surekli tuvalete cikiyorum. Damla damla geliyor ilk basta sonra eski idrar yapma kondisyonumda olmadigini anliyorum. Mesela ikiniyorum ama tam idrari bosaltamiyorum. Agustos ayina kadar belli bir sure masturbasyon yaparken en son yapma aninda aciyi hissettim.Yani iliskiye girme durumu da yok. Bununla beraber masturbasyonlari azaltmistim sadece gece bosalmalari geciriyorum. (Kendi kendine oluyor)

    3 kere doktara gittim. Ilkinde xatral diye bir ilac verdi sonra gecmedi. En son baska bir doktara gittim gecen ay gittim ve anlattim herseyi (ama hangi ilac kullandigimi hatirlamadigim icin ilacin adini soylemedim) bana test yapmam gerektigini soyledi ve

    Ultrason
    Idrar tahlili
    Iseme testi
    Kan tahlili

    Yaptirdim ve hersey normal herhangi bir sorun gormedi doktor.
    Sonra bana bir ilac verdi ve ilac da xatral yani yine ayni ilac ama ilk kullandigimda gunduz kullaniyordum aradan 2 ay gecti bu sefer aksamlari kullaniyorum. Suan 10.gundeyim ilaci kullaniyorum doktor bitmeden tekrar gel dedi.

    Bobreklerimde bazen agri oluyor sol bobregimde cok su icmedigim zaman.

    2,3 haftadir asitli bir sey icmiyorum. Bugunden itibaren cayi da biraktim. Sadece bol bol su iciyorum. Ve bu idrar hastaligi gercekten basa bela sosyal olarak da etkliyor beni surekli tuvalete gitme olayi oluyor.
    Masturbasyona da ara verdim en azindan iyilesene kadar yapmiyorum yani bunun cozumu var mi? Hani korkmaya basladim ne zaman gececek diye bekliyorum ama 6 ay oldu ve hic gecmedi.

    Ne yapmam lazim fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum aramizda tip okuyan yada hemsire arkadaslar var mi kafayi yemek uzereyim :) okudugunuz icin tesekkur ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 20 Şubat 2020; 3:26:51 >



  • Geçmiş olsun.
  • Seninki biraz prostatite benziyor, istanbul da zafer oyman var bence prostat sıvısından bir lökosit ölçümü yaptır. İdrar yolu enfeksiyonu çok uzun sürmez, etkili bir antibiyotik ile kaybolur gider.
  • Ben 8 ay yaşadım bunu hocam ilk zamanlar kafayı yemek üzereydim geceleri yatıyorum uyuyamıyorum çünkü tuvalet hissi var dedim bu böyle olmuycak doktora gidiyim prostatit yani kronik enfeksiyon olabilir dedi ben ilaç kullanmıyorum Kendi kendine geçirdim gibi bi şey maydanoz sapı kaynatıp içtim 1-2 hafta o çok iyi geldi kullandıgım ilaçların hiç biri iyi gelmedi . Ama çok zor bi durumdur uyutmaz geceleri
  • Sürekli idrarınız varmış gibi bir his mi oluşuyor içinizde? Ben de benzer sorunlara sahibim 3 doktora gittim hap verip yolladılar ama işe yaramadı bu pandemi süreci biraz azalmaya başlasın üniversitelere gitmeyi düşünüyorum devlet hastanesindeki doktorlar tanı koyamıyor şöyle bir video var bu videodaki hastalığa oldukça benzer belirtiler gösteriyor:https://www.youtube.com/watch?v=4EcBmtan06g
  • Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Subat ayinda istanbulda ozel bir hastahaneye gittim en sonunda ve derdimi anlattim. 2,5 3 ay ilac aldim. Ilac aldiktan sonra aci hissi %90 kayboldu ama zaman zaman krizlerde oluyor subat ayindan once gibi.

    Suan biraz daha iyiyim.baslica sorunlarimdan bir tanesi sertlesme olurken artik eski hissi alamamam yani hala o ucunda biraz aci hissediyorum.

    Idrar yaparken de o eski idrar hizim yok.
    Bununla beraber ikinirken o kalan damlaciklar olur ya , onlari atamiyorum.
    Doktor bana ilaclarim bitince gelmemi soyledi ben de bir turlu gidemedim ve
    1 ay kadar once ilaclarim bitti ve bugun tekrar hastahaneye gidicem.

    En son haziran ayinda gitmistim, doktor bana, kimisinde 2 ay, 6 ay 2 sene belki de kronik olabiliyor dedi. Suan 1 seneden biraz fazla oldu ama subat ayinda basladigim icin tedaviye biraz daha uzun surecek gibi. Su gece saatinde maydonoz sapi kaynattim , artik gunde 1 bardak icerim 2 hafta falan. Ama nasil kaynatip icmeliyim tam olarak?

    Bugun de sabah hastaneye gidicem.1 ay boyunca gidemedim bir turlu ve bu da tedaviyi olumsuz etkiliyor sanirim.
    Su hastaliktan sonra karsi cinse olan egilimim dustu psikolijikmen kizlardan hoslaniyorum tabi, ama gecen sene hazirandaki 25 yasinda ki cocuk gibi degilim.

    Bir suredir cayi, kolayi vs biraktim ama hala gecmedi. Doktor bana azaltmami soyledi. Bu idrar acisi gecen sene masturbasyon sirasinda olmustu ve doktorumla bunu konusmustum o da " bununla ilgisi yok demisti" Bilemiyorum.

    Uzun suredir masturbasyon da yapmayinca gece bosalmalari geciriyorum hala 26 yasindayim. Bu yaslarda hala ergen gibi nasil oluyor onu da anlamis degilim.
    Bu konuyu da update etmeye calisacagim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 17 Ağustos 2020; 3:39:5 >
  • 25 agustos gibi hastahaneye gittim. Doktor gecmisime bakti. Sonrasinda Idrar ve sperm testi istedi. Idrar tahlili yarim saatte hazir olurken sperm ise 5-6 saati buldu.

    Ogleden sonra 3-4 gibi sonuclar icin tekrar yanina ugradim. Testlerde herhangi bir sorun gozukmedigini , son olarak ta kamera ile bakmamiz gerektigini soylediler. Sanirim islemin adi siktereskop gibi bir sey adini hatirlamiyorum.

    Ben bunu duydugumda sok oldum. Sonra prosedurleri sordum.Beni uyutacaklarmis sonra kamera ile meshane ve idrar kesesini de dahil olmak uzere bakacagiz dediler.

    Eve gittim biraz bosaldim agladim falan. Gercekten kaldiramadim.

    Gercekten masum biriyim. Daha once iliskiye girmedim ve hastalik kapma gibi bir olayimin ihtimali yok gibi bir seydi.

    1 eylul gunu tekrar hastahaneye gittim ve gun aldim. 2 eylul ogleden sonra kamera ile bakmalari icin ameliyathaneye alindim.

    Yaklasik 1 saat civari surmus. Uyandigimda hissettigim sey suydu;

    Sanki 500 yil boyunca isememisim ve penisim oyle bir yaniyor ki. Odaya aldilar beni.
    Sonda takmislar. Yatiyorum. O gun geceyi hastahane de gecirdim. Cok zorlandim.

    Allahtan yanliz degildim de yardim eden birileri oldu.Umarim kimse bu duruma dusmez.

    3 eylul gunu de taburcu oldum.sonda yi cikardilar. Onu cikarirken oyle bir aci cektim ki . Gercekten anlatamam. Durumumla ilgili;

    Doktor dediki , ameliyatlik bir durum yok. Meshane de herhangi bir sorun yok. Sadece iseme kanallarinda iltihaplar olusmus bunlar da biraz inatci bu yuzden antibiyotik ile devam edececegiz.

    Suan sol bobregim agriyor.neden olduguyla ilgili sanirim bobrekler de etkilenmis iseme ile ilgili sorun oldugu icin.

    10 gunluk ilac verdi ve haftaya cuma gunu tekrar gidicem.

    Tum bunlari neden yasiyorum. Hic bir anlamini bulamiyorum. Ote yandan biraz sevincliyim ciddi bir sey olmadigi icin.

    yine bunlari okuyan, ayni seyleri yasayan insanlar adina bu konuyu update edecegim.
  • Merhaba hocam benimde nerdeyse aynı sorunum var ağustos ayının 23 veya 25 . günüydü birden bire sürekli idrar hissi hissetmeye başladım 3 gün sonra doktora gittim idrar testi yaptı enfeksiyon yok hiç bir sorun gözükmüyor dedi adını hatırlamadığım da bir ilaç verdi 1 ay ilacı kullandım çok az bir hafifleme olsada tam geçirmedi ilacı tekrar yazdırmak için sağlık ocağına gittiğimde doktor ilacın bağımlılık yaptığını bu yaşta kullanmam gerektiğini söyledi bende bıraktım tekrar da doktora gidemedim şuan hala idrar hissi devam ediyor birde sürekli boşalacakmışım gibi hissediyorum sanki en ufak bir uyarıda boşalma hissim var bu olaylardan önce masturbasyon yaparken 30 40dk sürüyordu nerdeyse şuan 5 dk bile dayanamıyorum hemen boşalıyorum sizde de bu durum oldu mu ve şuanki durumlarınız hakkında da bilgi verirseniz bu durumdan şikayetçi çok arkadaş var

  • Hocam nasılsınız şu anda
  • Gecmis olsun oncelikle, baska bir doktora gidin. Durumu anlatin. Bu olay cok ciddi ve hafife almayin. Gec kaldiginiz surece durum aleyhinize isliyor.

    Ben de simdilik farkli bir durum yok. Idrar yaparken aci cekmiyorum, yada bosalirken falan aci olmuyor ama sadece o eski ben de olan ıkınamama olayım devam ediyor.
    Ilaclara devam ediyorum. Ayni zamanda spora da basladim. Bazi gunler aci hissidiyorum pek kosdurtmuyor.
    Ilacla tedaviye devam

    Bir de yemeye icmeye cok dikkat edin.
    Asitli soda dahil olmak uzere hicbirsey icmek yok.
    Alkol yok. Bira sarap liqour gibi .
    Ben ihlamur iciyorum
    Ada cayi gibi.
    Tursu vs yesil zeytin fermentasyon iceren bir sey yok.

    Sorulariniz vs olursa pm atin sesli konusup yardimci olmaya calisirim
  • Maydanoz kaynatın için iyi geliyo ve ne alaka diyceksiniz ama mercimek çorbası sade olsun acı falan olmuycak yada baharat
    Bana iyi geliyor
  • Hocam şuan nasılsınız? Tamamen geçti mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.