Şimdi Ara

Sürekli içimde mutsuzluk var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli içimde mutsuzluk var.Hayatım da olumlu şeyler olunca sanki kısa sürecek gibi geliyor,geceleri yastığa başımı koyduğum da hep bir karamsarlık var.Hayatım iyice rutine bağladı.Kafayı yemeye başladım artık,deneyimli kişilerden tavsiye bekliyorum.Allah'şükür bir rahatsızlığım yok maddi durumum da iyi sayılır.Ama sanki bir eksiklik var gibi.

• ne için yaşadığını sorgula. ne için yaratıldığını. İnşaallah doğru yolu bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skhizein

ne için yaşadığını sorgula. ne için yaratıldığını. İnşaallah doğru yolu bulursun

İşte birde bu var bundan bir kaç ay önce sadece kimlikte müslümandım nerdeyse,son zamanlarda namaza başladım kendime çeki düzen verdim ama bu aralarda sürekli aklıma şeytanın vesveseleri takılıyor.Tamam ibadetime elimden geldiğince devam ediyorum ama günlük hayatımda birden bire saçma sapan düşünceler geliyor aklıma dinden çıkıcam diye korkuyorum artık.
  • Durum vahim up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

quote:

ne için yaşadığını sorgula. ne için yaratıldığını. İnşaallah doğru yolu bulursun

İşte birde bu var bundan bir kaç ay önce sadece kimlikte müslümandım nerdeyse,son zamanlarda namaza başladım kendime çeki düzen verdim ama bu aralarda sürekli aklıma şeytanın vesveseleri takılıyor.Tamam ibadetime elimden geldiğince devam ediyorum ama günlük hayatımda birden bire saçma sapan düşünceler geliyor aklıma dinden çıkıcam diye korkuyorum artık.

namazı bırakma.. dini sohbetleri dinlemeye çalış..

• quote:

Orijinalden alıntı: uoletesi4

Durum vahim up

• Depresyon.

Mutlu olmak için arayış içine düşmen normal, dini şeylere ilgin artmış. Gereğinden daha fazla koyu bir dindar ya da tam tersi tam bir dinsize dönüşebilirsin, arada bir fark yok iki grup insan da sürekli dinle uğraşır. Bu hatayı yapmamanı öneririm, boşver.

Neden depresyona girdin peki? Üniversiteye yeni başladın, yeni bir şehirde misin, ortamın mı değişti, aşk mı, ailevi mi, ekonomik mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu ara çok mutsuz ve gerginim
    12 yıl önce açıldı
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Depresyon.

Mutlu olmak için arayış içine düşmen normal, dini şeylere ilgin artmış. Gereğinden daha fazla koyu bir dindar ya da tam tersi tam bir dinsize dönüşebilirsin, arada bir fark yok iki grup insan da sürekli dinle uğraşır. Bu hatayı yapmamanı öneririm, boşver.

Neden depresyona girdin peki? Üniversiteye yeni başladın, yeni bir şehirde misin, ortamın mı değişti, aşk mı, ailevi mi, ekonomik mi?

+1 depresyon. İlaç tedavisi en az 3 ay fayda etmezse 6 ay geçmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Depresyon.

+1 depresyon. İlaç tedavisi en az 3 ay fayda etmezse 6 ay geçmis olsun.

Çok rahatlattın gerçekten Ruhun ilaçla tedavi olabileceğini düşünmüyorum beynimi uyuşturmak beni kurtarmaz.

• sebebini bulmaya çalış ?
    sonra çözüm ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

sebebini bulmaya çalış ?
    sonra çözüm ara

Belirli bir sebebi de yok ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

quote:

Merak etme o saçma sapan düşünceler aklına geldikçe ve sen dinden çıkacam diye korktukça dinden çıkmazsın yolunu kaybetmezsin. Ne zaman ki ben oldum bana bişey olmaz dersen o zaman korkmaya başla. Allaha sığın, bol bol dua et. Karamsar olmamak için ve ruhunu ferahlatması için yalvar. Tabi bu arada eğer durumun müsait ise bir hekimede gözük. Sonuçta bununla ilgli bir bilim dalı var. Bu kadar hekim boşa okumuyor. Dinimizin de emrettiği gibi bir hastalığın tedavisi var ise gidip arayıp onu bulmak senin görevin. Ben Allah a sığındım benim bademciklerim şişmez diyip içersen kış günü soğuk suyu sonucu malum. Allah yanında olsun, kalbini ferahlatsın inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.