Şimdi Ara

sürekli burnum tikalı bıktım artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
52.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi bildim bileli bu sorun var. Burnumun 1 gun temiz kaldigini bilmiyorum surekli tikali ve surekli akiyor sumkuruyorum akiyor sumkurmezsem burnumda kuruyor ve rahatsiz veriyor. Yikiyorum yine tikaniyor. Unuversiteye devlet hastanesine aile hekimen gittim herkes kafasina gore ilac yaziyor. İlac kullanma taraftai deilim. Ama kullaniyorum yine fayda etmiyor. Hele ilk baharda hapsura hapsura resmen nezle gibi oluyorum. Gozlerim kizariyor bogazim aciyor ve sesim degisiyor. Basinda boyle bir sorun olan varmi. Yasam kalitem 0 ve arasira nefes darligida oluyor. 3-4 gundur var. Zor nefes aliyorum arada bir rahatlamak icin derin nefes almam gerekiyor:(((

Devlet hastanesinde bir afis gordum; burun tikanikligi yasam kalitesini dusurur tedavisi cok kolay falan filan diye ama uygalayan yok. Gecenlerdede bir ozel hastanenin afisini gormustum. Ayni benim belirtilerimden bahsediyor yalanci nezle gibi birseyler yaziyor ve sanirim lazer tedavisinden bahsediyordu ama pek dikkatimi cekmemisti.

Oneriniz varsa cok mutlu olurum...

• burun lens se yapar öyle arada.geceleri çikariyosun dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polen alerjisi dicem ama bilmiyorum

Benim baharda hep burnum tıkanır ve üstelik şu 2 gündür burun spreyim bitmişti bugün aldım ve 2 gün işkence gibi geçti. Az önce babam getirddi spreyi bi sıktım 5 dk ye hiç bişi kalmadı şuan çok mutluyum bi dene istersen 14 TL
  • Ben marttan beri çekiyorum bu ızdırabı en sonunda ilaç bagımlısı oldum ameliyattan başka çözüm yok gibi geçmiş olsun.
  • 3 Aylık ömrün kalmış
  • yazını okumadım uzun geldi biraz ama, tuzlu su çek burnuna. ilk başta yakar ama hemen geçer burun tıkanıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Polen alerjisi dicem ama bilmiyorum

Benim baharda hep burnum tıkanır ve üstelik şu 2 gündür burun spreyim bitmişti bugün aldım ve 2 gün işkence gibi geçti. Az önce babam getirddi spreyi bi sıktım 5 dk ye hiç bişi kalmadı şuan çok mutluyum bi dene istersen 14 TL

aynı sorun bendede var üstelik baharda değil 7/24 birşeye alerjim var bilemiyorum sürekli burnum tıkalı oluyor.Daha çok parfümlere alerjim var halk otobüsüne bir bindimmi bittim zaten.5 liralık doldurma parfüm yüzünden 7 gün nezle gibi oluyorum.İlacın adı nedir ? ben birtane almıştım işe yarıyordu ama sürekli kullanmak kalıcı zarara neden oluyormuş o yüzden 2 defadan fazla satmadı eczaane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burnunu yan yatır
  • buğuseptil

sürekli burnum tikalı bıktım artık!
  • Bende aynı derde sahibim. Hiç 2 burun deliğimi aktif olarak kullanamadım desem yeridir. Bir iki burun spreyi denedim işe yaramadı.
  • Tuzlu su karışımını çek burnuna. deniz tuzu bulabilirsen daha iyi oluyor. 1 hafta her gün yap bunu daha sonra azaldığını göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Polen alerjisi dicem ama bilmiyorum

aynı sorun bendede var üstelik baharda değil 7/24 birşeye alerjim var bilemiyorum sürekli burnum tıkalı oluyor.Daha çok parfümlere alerjim var halk otobüsüne bir bindimmi bittim zaten.5 liralık doldurma parfüm yüzünden 7 gün nezle gibi oluyorum.İlacın adı nedir ? ben birtane almıştım işe yarıyordu ama sürekli kullanmak kalıcı zarara neden oluyormuş o yüzden 2 defadan fazla satmadı eczaane.

Otrivine burun spreyi. Fakat 1 haftadan uzun süre kullanmayı doktorlar önermiyorlar.

Anında açıyor kesin ama kalıcı olmayan çözüm diyebiliriz. 4,5 saat idare ediyor.

• enjektore cek serum fizyolojik ( duzlu su ) sabah aksam 2 damla damlat
  • aynısı bende var hemide aynısı

burunda deviasyon olabilir
  • Benim de öyle, ama benimki alerjik. Arada tıkanırım, şu an boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı var.
  • iliadin sprey var 5 tl mi ne al kullan geçmiş olsun
  • Benim de geceleri tıkanıyor otrivine sprey aldım çok güzel açıyor ama bağımlılık yaptığı için fazla kullanamıyorum.
  • ömrümde 2 deliğinde açık olduğunu pek hatırlamıyorum
  • Otrivine bağımlılık yapmıyor, uzun süreli kullanımda burna zarar vermeye başlıyor. Aynı dertten ben de muzdaribim. Mentollüsünü tavsiye ederim süpersonik etki yapıyor.
  • aynı sorun sadece yaz aylarında bende de var. Bir göz doktoruna çıkmayı denesene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.