Şimdi Ara

Surat nasıl zayıflatıılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba boy 180 kilo 77 ortalama kilodayım göbek yok vücudum biraz yağlı ama şekilsiz değil omuzlar geniş her ne ise sorum şu suratım kiloma göre çok kilolu 180 boya 100 kiloluk bir adamın suratı gibi .Sanırım bunda türk fenotipine sahip olmam yatıyor peki bu durumda ne yapılabilir ? Fitness yapıp yağ oranımı azaltsam etkili olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüz zor zayıflar ya , bariz kilo vermen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyda

Yüz zor zayıflar ya , bariz kilo vermen lazım

77 kilo hocam vücudum bariz fit fakat surat kilolu ilber ortaylı gibi geniş yanak sanırım

• Evet olur,bölgesel yağ yakımı diye bir opsiyon yok ne yazık ki. Mecburen yağ oranı düşürceksiniz hocam biraz da şans işi bazı insanların yüzden gitmiyor.
  • hocam ben de aynısını araştırdım sporcuyum bölgesel yağ veremezsin zaten onu geç , yağ yakmaya başla 35 40 dk interval(hiit) yap ağırlık çalışcaksan çalışabilirsim günlük alman gereken karbonhisratı hesapla yafa diyetisyene git o baksın ve onu minimuma düşür ve sadece yeşilliklerden almaya çalış .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ oranın yüksekse bahsettiğin şey zor, 180 boya 77 kilo vg ile uğraşmıyorsan fazla. Ben de 184,76 idim, buna rağmen yüzüm kilolu duruyordu. Şu an spor yapıyorum ve 71 kilodayım yüz hatlarım baya keskinleşti. Defined chin and jawline exercises diye youtubeda aratırsan baya kaynak bulabilirsin. Yüz yogası vesaire öneriyorlar, tuzlu yemekten kaçınmayı ve uzun saatler sakız çiğnemeyi tavsiye ediyorlar. Dene, bende işe yaradı.
  • eski kız arkadasım surata faydalı diye malum şeyi seksten sonra yüzüne sürüyordu. öyle bir şey deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

eski kız arkadasım surata faydalı diye malum şeyi seksten sonra yüzüne sürüyordu. öyle bir şey deneyebilirsin.

İn before zihin

• quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

eski kız arkadasım surata faydalı diye malum şeyi seksten sonra yüzüne sürüyordu. öyle bir şey deneyebilirsin.

forumda herifin teki de bir ara sakal çıkartmak için sürmüştü
  • Ben bi ara 68 kiloya düşmüştüm elmacık kemiklerim dışarı çıkmıştı ama lisedeyken bi kız vardı yanakları o kadar tombiktiki surata baksan bu 80-90 kilo dersin ama baya zayıftı yüzünün zayıflaması için toptan zayıflaman gerekiyor başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 2 Ağustos 2017; 8:52:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.