Şimdi Ara

Sürat Kargo Kargomu Başka Birine Teslim Etmiş!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Arkadaşım bir laptop satacağını ve bana göndererek İstanbul'dan elden satabilir miyim diye bana rica etti. Ben de kabul ettim. Doğrudan adresime gelmesi gereken kargo, şubeye geldiği gün dağıtıma çıkmadığını öğrendik. Gidip almak istediğimde şubede olduğu bilgisini genel merkezlerini arayarak öğrendik.


    Şubeye gittiğimde önce kargomu bulamadılar, daha sonra başka bir dağıtım elemanının zimmetlenmeden götürmüş olma ihtimaline karşın arayarak sordular fakat sonuç yine olumsuzdu.

    Daha sonra bankoda duran arkadaş sözde yeni hatırlamış gibi yapıp, "BEN BU KARGOYU TESLİM ETTİM" beyanında bulundu. Ben olmadan benim adıma gelip başka biri almış bulunuyor. Ayrıca bunun kanıtı olarak, boş bir A4 kağıdına Adımı soyadımı ve TC numaramı yazmışlar. TC'me nasıl ulaştıklarını bilmiyorum. Kimliğimi gösterdiklerini söylüyorlar kesinlikle yalan. Zaten sonra merkeze kimliğin fotoğrafını gördük demişler.

    Durumla alakalı neye uğradığımı şaşırmış vaziyette işin altındaki durumu aramaya çalıştım. Kamera kayıtlarını gösterin merak ediyorum dediğimde "Bizim size göstermek gibi bir zorunluluğumuz yok" dediler. Ayrıca "Böyle durumları çok gördük, kesin senin de haberin vardır" tarzında suçlama yaparak üzerime yürüdüler. Polis'i çağırdık ama maalesef sonuçsuz kaldık.


    Bu arada gelecek olan bilgisayarın değeri de 12500 TL!


    Ben karakola başvuru yapacağım.


    Ayrıca şöyle bir durum var; satın alacak kişi Sürat Kargoyla gelmesinde ısrar etmiş ve kargonun takip numarasının olduğu bizim de bilgilerimizin olduğu evrakın fotoğrafını istemiş. Bizim arkadaşta vermiş.



    Görenlerden ricam konuyu yukarı taşırsanız birileri yardımcı olursa çok seviniriz.




  • Geçmiş olsun bu dolandırıcılık olayları çok yaşanıyor.

    Alıcı istanbulda
    Satıcı başka şehirde

    Alıcı - satıcı birbirine güvenmiyor. Alıcı diyor ki istanbulda bir dostun varsa ona gönder kargoyu, elden teslim alırım parayı da arkadaşına takdim ederim.

    Sonra alıcı kargo takip kodunu öğrenip sahte kimlik vs çıkartıyor gidiyor kargoyu teslim alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.