Şimdi Ara

Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Internetten dolap almistim, aras kargo her seferinde sisteme adreste sizi bulamadik yazip 4 kere geri gonderdiler kargoyu. 30 gun sonunda ancak geldi dolap bana. Yogun olduklari zaman boyle yapabiliyorlar. Şubelere ulaşmak imkansiz oldugu icin durumu da ogrenemiyorsunuz. Bugun dagitima cikmasi gereken 3 kargomdan(ptt ve yurtici) 2 si dagitima cikti (yurtici)ama hic biri gelmedi. Buyuk ihtimal yarin da gelmeyecek cunku cok yogunlar. Gecen sene black friday zamani o subelerdeki kargo dağlarini gordugum icin zaten bu kargolarin bana bugun gelmeyecegini biliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 11.11 siparişim IhbarİnisiYok durumunda denizli aktarma. Hiç güncelleme gelmedi Allah'tan aciliyeti olmayan bir üründü.
  • ptt kullanın ben kargo şirketlerine güvenmiyorum önemli postalarda
  • Benim şu an düzelmiş gözüküyor. Kayseri transfer olarak yenilemişler en son geldiği yeri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürat normalde de rezaletti malesef..

    5 sparişim süratla geldi bu sene.
    3 ü sıkıntılı 1i süratla geliyor diye iptal ettim yoldayken arasa devrettiler 1ini ben gidip aldım. 6. Sparişimde kargocu gelin şuradayız teslim alın dedi. Yaz günü Antalya sıcagında 2km git 2km gel yol yapmamı istedi bende geri gonderin teslim almıyorum dedim iade başlattım. Bundan sonra da her süratla gönderilen ürünü sorgusuz süalsiz iptal ettiriyorum..



    https://mobile.twitter.com/dybbuk07/status/1130315428339888129

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yurt içi şak diye geldi. MNG de getirdi 2 gün geçikmeli fakat sürat kargom hala adana aktarmada.
    Ne halt dönüyor anlamadım. Yüklenen tırın plkasina kadar yazıyor da devamı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce ne kadar kötü olduklarını biliyordum, Sürat Kargo 'yu bilmeyen yoktur ama geçenlerde iki farklı hespiburada satıcısından ürün aldım ve biri sürat ile diğeri aras ile kargoya verildi işin garibi aras daha önce kargonuz yola çıktı diye mesaj attı takibini yaptım derkennnn sürat birkaç saat sonra kargoya verilip elime aras kargodan daha önce geçmesi ile şok oldum dedim ne olmuş sürat 'a böyle ve Tekirdağ kargosu olarak şunu diyeyim arabayı da yenilemişler şaşırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 15 Kasım 2019; 2:1:44 >
  • hiçbir üründen ses yok birtanesi günlerdir çiğli , izmir arası gidiyor geliyor. Diğeri esenyurtta bir haltlar karıştırıyor. Sürat harici diğer kargodaki ürünlerim şak diye geldi
  • milleti boşuna korkutmayın yahu benim 1 kargomda aynı durumda ,merak etmeyin en geç 3 gün içinde gelir :)
    sürat kargo için normal durum bunlar
  • Ürünlerin kaybolduğu yok ama Şu anda kargo şirketleri ve transfer merkezleri patlamış durumda ana baba günü çok yoğunlar kargolar gecikecek kaybolursa bile herkesin kaybolmaz.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Bugün kargonun 4. günü. İstanbul avrupa yakasindan anadolu yakasina gelecek bir kargo için sizce biraz da fazla değil mi? 1 iş gününde teslim edemedin 2. Gün edersin ama 4.ğün oldu ve hala esenyurt aktarmada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım. Esenyurt aktarmada kayboldu kargom, Sürat kargoda.

    Bugün 4. gün, Beylikdüzü'nden Hadımköy'e gelemedi kargo.
  • İhbarİnisiYok yazan 3 ürünüm de düzelmiş, bekletiyorlarmış demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğunluktan dolayı beklettikleri ortaya çıktığına göre başlığı degistirdim.
    Ancak ben yine de belirteyim:
    yoğun olduklarını anlatan bir mesaj gönderip kardeşim şu an yoğun bir dönemdeyiz senin ürününü şu tarihler arasında teslim edeceğiz deseler hiç kimse bu kadar meraklanmaz. Çünkü ihbarinisiyok kelimesi kayıp ürünler için de kullanılıyor. Yapılan çok büyük ayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyatlov-Legasov -- 15 Kasım 2019; 8:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence başlığı 11.11 kargo şirketleri rezilliği diye değiştirin.. Hepsi aynı durumda çünkü şu an..
    Deprem de çöken gsm operatörleri gibi, 11.11 den beri kargo şirketleri de çökmüş durumda.. MNG ve Yurtiçinden beklediğim kargolar 2-3 gündür hala transfer sürecinde görünüyor,şimdiye çoktan teslim edilmeleri gerekirdi.. Ülke de hiçbir kurum düzgün çalışmıyor arkadaş,hep salla pati şekilde iş yapınca da böyle oluyor, kapasiten yetmiyorsa eğer, 11.11 dönemi için yaparsın planlarını, çözersin sorunu.. Ama yok hep rezillik kepazelik şeklinde olacak,Bakalım artık MNG, Yurtiçi elindeki kargoyu ne zaman getirir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Kasım 2019; 8:47:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargomda bulunan telefonu cep etti sanırım içlerinde bi çete var kargoları yoklayıp değerli şeyleri çalıyorlar. Sürat kargoda rezalet aras gibi imkanınız varsa hiç bulaşmayın bu 2 sine ha bide ptt kargo kanser ediyor geç geliyor bazen.
  • Benim kargolardan hala haber yok, hareketlerde bi değişiklik de yok 4 gündür..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun kaybolmayla iç etmeyle kargoları çalma ile alakası yok. 4 5gündür ülkede çılgın gibi alışveriş yapıldı. kapasite belli kargo şirketleri için normal olarak yavaş dağıtımlar olacak. bir yurt içi şubesi ile çalışıyoruz normalde 400 500 paket dağıtırlar en fazla pazar günü 3000 kargo dağıtım bekliyormuş dahada üstüne geliyor düşünün. adamlar pazar günü 10 11 e kadar çalıştılar. biraz empati yapın kargo çalışanlarıda insan. normal günde siz atıyorum 5 birim iş yaparken birden üstünüze 50 birim iş yüklense ne olur ???
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Pardon da kapasite niye belli, 11.11 her sene yoğun olmuyor mu zaten niye ona göre önlem alınmıyor, bedava mı taşıyorlar sanki..
    Niye Amazon böyle değil ya da Trendyolun kurduğu kargo ağı niye tıkır tıkır işliyor,onlar da yoğunluk yok mu sanıyorsunuz.. Çalışanlarla ne alaka,şirketler kriz senaryolarına göre önlem alıp iş yaparlar ,yapmalılar..şu amme kafasından kurtulamadınız bi..
    Normal de günde 500 paket geliyorsa,11.11 de 3000 pakete çıkıyorsa önlemini de ona göre alırsın.. Misal bir sürü üniversite öğrencisi var, boş zamanı olan.. Alırsın bir hafta 10 gün, o çocukları işe, hem cepleri para görür hem de senin işin aksamaz tıkır tıkır işler çok mu zor,bunları düşünmek.. Tabiki zor değil, lakin ne gerek var, saldım çayıra mevlam kayıra ülkesinde bunlara, nasılsa hesap soran yok, ceza veren yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Kasım 2019; 10:20:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.