Şimdi Ara

Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
23.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61



    Hepsiburada'nin kurmuş olduğu Hepsiexpress (HepsiJET) sıkıntısız gönderim yapılıyor. Hepsiburada son zamanlarda çok gelişti. Kargolar sıkıntısız ulaşıyor.
    Esas Kargo rezilliği bunlarda var. Ne şubeleri var ne telefona cevap veren 11 kasımda alınan telefon 18 kasım oldu (istanbul --> bursa) hala gelmedi. Ne olduğuda belli değil. Yerin dibine girsin kargolarıda hepsiburadası da.




  • paradoks_82 kullanıcısına yanıt
    Şube yok evet hocam doğrudur. Kurye teslim ediyor diye biliyorum. Sadece aktarma vb. merkezleri var ancak aktarmadan nereye gönderiyorlar (kuryenin evinemi, yoksa genel bir dağıtım merkezimi var) çözemedim halen.


    Neredeyse her hizmeti sadece Istanbul'da yapıyorlar. Bursa'da zayıf kalması normaldir, daha çıkalı 6 ay bile olmadı. Ve yeni bir hizmet gelmiş "Hepsiexpress" diye market alışverişi gibi getir'e benzetmeye çalışmışlar ama olmamis. Keşke hepsiexpress HepsiJET'e donusmeseydi.

    İstanbul'da yaşamak bazen güzel bazen kötü oluyor. Örneğin kargo durumu daha iyi iken trafik durumu felan kötü. Yani her şehrin kendine göre dezavantajları ve avantajları var.

    Bana göre gayet iyi. Özellikle Aynı Gün Teslimat çok iyi yapıyorlar. (Fiyatı kötü ancak 12,90-10,90 arası birşey bence hakediyorlar.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 18 Kasım 2019; 20:29:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm sürat kargolarım geç de olsa geldiler sonunda bugün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta da gelemeyen kargo. Bravo yurtici kargo



    Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum Yurtiçi kargoda da yaşanıyor. Kargolar aktarmaya bir giriyor giriş o giriş. Bir daha haber alınamıyor.
    Açtığım konu:
    https://forum.donanimhaber.com/yurtici-kargo-rezilligi-muhtemelen-kargomu-kaybettiler-one-cikarin--140861243
    Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor)

    Bir arkadaşım da pazar günkü arabuluculuk sınavı için aldığı kitabın ayın 10'unda yurtiçi kargoya verildiğini hala gelmediğini söyledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gönderen firma İstanbul Anadolu yakasında ise ve MNG'yle çalışıyorsa yandınız. O kargo Bakırköy aktarmaya bir girdi mi giriş o giriş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rsmalee

    Sürat kargo kadar rezi firma yoktur, denilen günde 1 defa teslimat yapmazlar
    Katılıyorum en iğrenç kargo şirketi bir daha asla işim olmaz 12 günde kargo teslim edemediler ve kargo kayıp. Son işlemdi. Bastım k.ç.na tekmeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün n11'den aldığım ürün, Konya'dan kargoya verildi. Şimdi kontrol ettiğimde IhbarInisiYok yazıyor. Galiba kargoyu kaybetti bu Sürat Kargo. Ne yapmak gerekir? Sıkıntı çekeceğiz gibi duruyor. Şikayetvar'dan kayıt oluştursam acaba ilgilenirler mi?

    Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor)
  • 17 Nisan'da Hepsiburada NBS İletişim mağazasından akıllı saat aldım. 21'inden beri Sürat Kargo Esenyurt Aktarma biriminde bekliyor. 8-9 adet farklı Sürat Kargo şubesini ve müşteri hizmetleri numarasını aradım kimse cevap vermedi. Hepsiburada, Şikayetvar'a konu açtım cevap bekliyorum. Otomatik özür dileriz ilgileniyoruz mesajları dışında çözüme yönelik bir mesaj tabiki.


    Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 1 Mayıs 2020; 0:59:18 >




  • Türkiyede, telefonu açan bir tane bile kargo şubesi yok ki. Bir tane olsun ya bir tane dişimi kıracağım. Şubeye gidip niye açmıyorsunuz dediğimde hat bozuk diyorlar. Öyle umursamazlar ki sürekli gittiğim şubede insanı tanımıyorlar bile. Ben aynı kişiye aynı yalanı söylemeye utanırım. 1 senedir mi hat bozuk, onursuz haysiyetsiz insanlar.

    Yıllardır hep böyle, bu işleri bayilik açmak isteyen herkese verirlerse işi beceremeyen, stratejik bilgisi olmayan okumamış bir sürü cahil gider şube açar. Sonra ucuz iş gücü çalıştırır. Ben kargo dağıtan elemanlara laf etmem, balık baştan kokar, onların bu halde olmasının sebebi kargo firmasının ta kendisidir. Şube bile değil. Şubeyi denetlemeyen firmalar bu duruma sebep oluyor.
  • Şirket ünvanı ile tamamen ters düşen, gecikmeli teslimatlarından dolayı kargoları araçlar yerine katırlar ile taşıdıklarına inandığım firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürat Kargo 11.11 Rezilliği (Kargolar Bekletiliyor)

    bana ulaşmayan ürün teslim edildi olarak girildi, müşteri temsilcisinden gerizekali muamelesi görüp azar işittim, kargoya verilen ürünün alıcıya ulaşmasının garanti olmadığını söyledi telefondaki temsilci. Tükettin beni surat kargo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.