Şimdi Ara

SÜPÜRGE? Philips Marathon Ultimate FC9912 // Electrolux Ultra Captic Zucanimal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki toz torbasız süpürgeden birini kesinlikle alacağım. İkisi de yaklaşık 900 TL'ye alınabiliyor. Siz hangisini önerirsiniz ve neden.. Sadece bu ikisi arasında önerinizi istiyorum.

Malzeme kalitesi, enerji tüketimi, çekim gücü, filtre temizliği.. vb. açılardan fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum.

SÜPÜRGE? Philips Marathon Ultimate FC9912  //  Electrolux Ultra Captic Zucanimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 29 Ekim 2015; 18:49:36 >

• Hocam merhaba, bugün philipsin fc9924 modelini satın aldım..yani şu 9912 modelinin A sınıfı eleketrik tuketimi olanını (yeni modeli)
    999tl ye vatandan aldım.. Hepsiburada da fiyatı 999tl idi. Normalde vatanda indirimli 1079tl idi fiyatı.mediamarkt tede 1200Tl idi.Linki gösterip indirip talep ettim vatandan kabul ettiler...mediamarkt kabul etmedi internet fiyatını indirim yapmadı....
    Şöyle söyleyim ki süpürge efsane , muhteşem bir çekiş gücü var...
    Tutacak kısmından hız ayarını ve açıp kptmayı yapbiliyorsunuz..halıdan çıkan toz beni çok şaşırttı , biz bu zamana kdar evi süpürdüğümüzü sanıyormuşuz ama değilmiş :)) ses çok iyi 75db , gece bile orta çekiş gücünde çalıştırabilirsin..orta derece deyip çekmez deme orta seviyede bile halıyı kalıdırıypr havaya:)))
    9912 modeli eski model hocam elektrik sarfiyatı yuksek , bence 100tl daha fazla verin A sınıfı yeni modeli olan 9924 ü tercih edin derim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabın için teşekkürler, aynen benimde düşüncem şuan sizin gibi.. 9924'ü almayı düşünüyorum. Yani Philips olacaksa 9924 olacak.. N11 de 975 TL'ye var, 50 TL de indirim çekim var, oradan alabilirim..

Bazı yerlerde Electrolux önerilmiş, multisiklon diye ama benim gönlüm Philips'ten yana açıkçası..
  • Hocam gt72 mesajınızdan sonra görüp geldim. ben de anneme 8 ay kadar önce 9912 aldım. Ki annemin önceki süpürgeside 2000wattlık bi boschdu o da kendi çapında iyi bir süpürgeydi. Ama annem 40 yıllık ev kadını olarak süpürgeden inanılmaz memnun kaldı; hala evi her süpürüşünde mutlu olup süpürgenin çok iyi çıktığını, evin içinde havalanan toz bile kalmadığını söylüyor. Gerçekten çok memnun. Beni de sessiz çalışması mest etti, kafam ütülenmiyor hiç değilse :) N11.com'dan'dı sanırım 870 - 880 tl gibi bir fiyata dek getirip almıştım, 50'de worldpuan gelmişti. Ama elektrik süpürgesi buzdolabı gibi sık çalışan bir alet değil, eğer ki fiyat farkı 200 civarıysa veya daha fazlaysa 9912 mantıklı olabilir bence. Enerji tüketimi hariç, özellik farkı yok sanırım. Ben philips'i şiddetle tavsiye ederim kısacası. Parasına kesinlikle değiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    kardeşim philipse hiç bulaşma derim. Benim kullandığım model FC9912 kumandalı olan, FC9924 de aynısı. Zayıf malzemeden dolayı ayrılan parçayı garanti kapsamına almıyorlar ve Philips Türkiye müşteri hizmetlerinin tavrını da hiç beğenmedim. Süpürgenin çekişi güzel ama bu fiyatın karşılığını bulamıyorsunuz malzeme kalitesi olarak. Pil haznesi için yaptıkları yer ikiye ayrılıyor çok kısa zamanda. Oraya metal parça veya daha kaliteli plastik kullanmaları gerekir.
     SÜPÜRGE? Philips Marathon Ultimate FC9912  //  Electrolux Ultra Captic Zucanimal

• quote:

Orijinalden alıntı: g_unit_nihat

kardeşim philipse hiç bulaşma derim. Benim kullandığım model FC9912 kumandalı olan, FC9924 de aynısı. Zayıf malzemeden dolayı ayrılan parçayı garanti kapsamına almıyorlar ve Philips Türkiye müşteri hizmetlerinin tavrını da hiç beğenmedim. Süpürgenin çekişi güzel ama bu fiyatın karşılığını bulamıyorsunuz malzeme kalitesi olarak. Pil haznesi için yaptıkları yer ikiye ayrılıyor çok kısa zamanda. Oraya metal parça veya daha kaliteli plastik kullanmaları gerekir.

Hocam valla bir akrabamızda daha var 9912, onlar bizden çok daha önce aldılar. Bizler de böyle bir sorun oluşmadı. Teknik servisi nasıl bilemem ama parça sorunu yaşamadık biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz erteledim şimdilik arkadaşlar süpürge işini, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adigeonur kullanıcısına yanıt
    umarım oluşmaz. süpürgeyi kullanırken mecburen tutma yerine biraz baskı uyguluyorsunuz, o bölümde deforme olarak aşağı doğru eğiliyor. o kısmı hilal şeklinde değilde çember şeklinde yapsalar
    çok dayanıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_unit_nihat

umarım oluşmaz. süpürgeyi kullanırken mecburen tutma yerine biraz baskı uyguluyorsunuz, o bölümde deforme olarak aşağı doğru eğiliyor. o kısmı hilal şeklinde değilde çember şeklinde yapsalar
    çok dayanıklı olacaktır.

Hocam ozaman sen zucanimal'ı mı önerirsin?
  • ELECTROLUX ULTRA CAPTIC UCANIMAL ile ZUCANIMAL arasında hergangi bir fark var mı arkadaşlar.
    philips toz haznesi 2.2 litre, Electrolux 1.2 litre, yazıyor. electrolux te press yapıp dökmeden süpürme işlemine devam edilebiliyor mu? Birde kağıt vs sıkıştığında parmaklamak gerekiyor mu? Elecrolux T serisi süpürgem var 2012 de aldığım her süpürmede kağıt vs sıkışırsa toz haznesine giden emiş yerine parmak atıp çıkarmam gerekiyor.

Bu arada Electrolux düşünen varsa bu fiyata kaçırmasın
    http://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-ultracaptic-zucanimal-toz-torbasiz-elektrikli-supurge.html
    Adana Ankara (Söğütözü) Bostancı Kocaeli (İzmit) mağazalarında 739 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutis

ELECTROLUX ULTRA CAPTIC UCANIMAL ile ZUCANIMAL arasında hergangi bir fark var mı arkadaşlar.
    philips toz haznesi 2.2 litre, Electrolux 1.2 litre, yazıyor. electrolux te press yapıp dökmeden süpürme işlemine devam edilebiliyor mu? Birde kağıt vs sıkıştığında parmaklamak gerekiyor mu? Elecrolux T serisi süpürgem var 2012 de aldığım her süpürmede kağıt vs sıkışırsa toz haznesine giden emiş yerine parmak atıp çıkarmam gerekiyor.

Bu arada Electrolux düşünen varsa bu fiyata kaçırmasın
    http://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-ultracaptic-zucanimal-toz-torbasiz-elektrikli-supurge.html
    Adana Ankara (Söğütözü) Bostancı Kocaeli (İzmit) mağazalarında 739 TL.

Hocam Ucanima, zucanimal falan aynı bence. Değişik yerlerde isimler değişik şekilde oluyor.

Yalnız fiyat çok iyiymiş gerçekten. Acaba netten sipariş verebilirmiyiz ki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.