Şimdi Ara

Supradyn All Day 30 Tablet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
26
Favori
45.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç gerek yok böyle şeylere bence. Vucudu alıştırmamal gerek haplara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    ben 1 adet istiyorum.
  • Arkadaşlar şuan şehir dışındayım ama haftaya size kimin neye ihtiyacı olabilir şeklinde bir liste hazırlayıp sunacağım fiyat olarak da indirimli olacak umarım herkes faydalanır bu arada eczanem İstanbul'da

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtknc

Arkadaşlar şuan şehir dışındayım ama haftaya size kimin neye ihtiyacı olabilir şeklinde bir liste hazırlayıp sunacağım fiyat olarak da indirimli olacak umarım herkes faydalanır bu arada eczanem İstanbul'da

Merakla bekliyorum hocam

• mrtknc M kullanıcısına yanıt
    Eczacısınız madem güzel bir konu açarsanız faydalanırız. Şu gıda takviyeleri şuna iyi gelir artıları eksileri nedir, fiyat vs. Güzel bir konu olursa tutulur.
  • Vitaminin ilaç olmadığını bilecek seviyedeyim teşekkür ederim. Ben bunun okulunu okuyorum. Sırf bu yüzden vitamin o şekilde kullanilmamalidir diyorum ve heryerde bu sekilde satimamalı. Bu benim ve bu konuda uzmanliklar yapmis biyokimya, farmakoloji profesorlerine ait

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

quote:

Orijinalden alıntı: mrtknc

Arkadaşlar bende Eczacıyım eğer Güvenilir birinden almak istiyorsanız alabilirsiniz bana pm atın sayıya göre indirim Yaparım foruma özel

Multivitamin olarak ne onerirsiniz hocam
    Fiyatlariyla beraber liste yapsaniz biz de dusunsek

Bunu ben de bekliyorum vaktiniz olursa. Eczane hangi ilce ve semtte acaba? Dogrudan mulaki olabiliriz yakinsak.

• Bende eczacıyım ancak fiyat gerçekten güzel , depoların bize verdiği şekilde ürün 14.5 tl ye geliyor zaten , internet sitesindeki fiyat gayet makul...Ben bile bazen depolarda bulunmayan şeyleri bu site üzerinden getirtiyorum müşterilerime
  • Eczanemizde.com ve Eczanemizde.com.tr olarak iki site var. Birbirine çok benziyor ikisi, logolar bile aynı. Sonu tr olanın tel numarası var diğerinde yok. Ikisine mesaj attım. Sonu tr olan çok kısa sürede ccevap verdi. Diğer sitenin kendileriyle alakası olmadığı, mahkemelik olduklarını söyledi. Kendilerini taklit eden bi site olduğunu söyledi.

Benim sonu tr olmayanla alışverişim oldu. Ürün de çok kısa sürede geldi açıkçası.

Bunlarla ilgili bilgisi olan varsa aydınlatırsa güzel olur. Benim kafama baya takıldı bu mesele çünkü

• piyasada bulunan bazı e vitaminleri domuzdan elde ediliyormuş ben bu nedenle artık vitamin kullanmıyorum. enerji ihtiyacınız varsa CAFE CROWN ACTION TAVSIYE EDERIM... (ginsengli )
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

piyasada bulunan bazı e vitaminleri domuzdan elde ediliyormuş ben bu nedenle artık vitamin kullanmıyorum. enerji ihtiyacınız varsa CAFE CROWN ACTION TAVSIYE EDERIM... (ginsengli )

eczanede olduğum için biliyorum piyasada ve internete merdiven altında yapılan o kadar çok satışı heryerde serbest olan vitamin var ki tahmin bile edemessiniz ..... Ancak piyasada yeri asla dolmayacak birkaç tane vitamin vardır ;

solgar
    pharmaton
    supradyn all day
    centrum
    gnc

bunlardan şaşmayın gerisi tamamen yalan ve hikaye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

piyasada bulunan bazı e vitaminleri domuzdan elde ediliyormuş ben bu nedenle artık vitamin kullanmıyorum. enerji ihtiyacınız varsa CAFE CROWN ACTION TAVSIYE EDERIM... (ginsengli )

eczanede olduğum için biliyorum piyasada ve internete merdiven altında yapılan o kadar çok satışı heryerde serbest olan vitamin var ki tahmin bile edemessiniz ..... Ancak piyasada yeri asla dolmayacak birkaç tane vitamin vardır ;

solgar
    pharmaton
    supradyn all day
    centrum
    gnc

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: darnglove

quote:

Orijinalden alinti: selmand

piyasada bulunan bazi e vitaminleri domuzdan elde ediliyormus ben bu nedenle artik vitamin kullanmiyorum. enerji ihtiyaciniz varsa CAFE CROWN ACTION TAVSIYE EDERIM... (ginsengli )

eczanede oldugum için biliyorum piyasada ve internete merdiven altinda yapilan o kadar çok satisi heryerde serbest olan vitamin var ki tahmin bile edemessiniz ..... Ancak piyasada yeri asla dolmayacak birkaç tane vitamin vardir ;

solgar
    pharmaton
    supradyn all day
    centrum
    gnc

bunlardan sasmayin gerisi tamamen yalan ve hikaye....

E?imin hamilelik sürecinde ara?tyrmy?dyk, hamilelere tavsiye edilen Elevit i ara?tyrmy?dyk, Bayer firmasy e vitaminin domuzdan elde edildi?ini belirtmi?, kapsül ilaçlardan ve e vitaminlerinden kaçyyorum artyk.

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

solgar
    pharmaton
    supradyn all day
    centrum
    gnc

Piyasadaki en iyi 5 multivitamini yazmissiniz. Supradyn ile ugrasmayin derim. Pharmaton alanindaki en iyi gida takviyesi/multivitamindir. Icerisinde bulunan Ginseng G115 maddesi ozellikle dikkat daginikligina cok iyi geliyor. Burada onemli olan kullandiginiz vitamin ilacini duzenli almaniz. Ozellikle ayni saatlerde alinmasina dikkat ederseniz ve ilacinizi aksatmadan kullanirsaniz mutlaka etkisi/etkilerini goreceksiniz. 2005 senesinde Sakaryaspor a 40 adet Pharmaton gondermistik. Bu yuzden tavsiyem Pharmaton, alanindaki en iyi multivitaminlerdendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pharmaton ve solgarın yanında tabii ki supradyn all day bariz hiç kalır , supradyn seneledir ucuz bir vitamin olarak satılmakdaydı .Son yıllarda vitamine olan bağımlılığı görünce form değiştirip ilaç sınıfından çıktı ve multivitamin sınıfına soktu kendini tabii fiyatını da arttırdı :)
  • Youplus energy kullanıyorum. Burada yazdıklarınızla karşılaştırınca nasıldır? fiyat 35 tl..

Supradyn All Day 30 Tablet
  • PharmaHii kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz, okulunuzda hayırlı olur inşallah. Yanlış anlamayın ilaç olarak nitelendirilmesine karşıyım ben. Asıl zararlı olan şey aktarların sattıkları, bence hepsi toplanmalı ve denetim altına alınmalı. Vitamin alıyoruz içerisinde ne olduğunu biliyoruz ve kullanıyoruz. Aktarlar yüzlerce bitki satıyor ve bu bitkiler ilaçların hammaddesi aşırı kullanımı sorunlara neden olabilecek ürünlerin bitki adı altında satılması kadar yanlış ve haksız para kazanma iken, vitaminler her türlü ilaç yanında çok masumlar. Vitaminlere gelene kadar çoook şey var bu ülkede satılan.
  • O kadar saçma sapan yorumlar olmuş vay forumun haline

Bİ eczacı olarak ve aynı zamanda supplementist ve personel trainer belgeleri olan biri olarak

vitamine ilaç diye yaklaşan ilk eğitimli grubu burda gördüm.

Doğal yollarla vucudunuza vitamin alamassınız.

alsanız bile emilimini gerçekleştirmessiniz.

B ve C vucutunuzda yaklaşık 30dk sonra atılır en ufak bi aktivite göstermez şayet 4-5kilo portakal yerseniz belki bi miktar akvitie gösterebilir.

Bunlarda faydalanabilmek içi farmasotik bilimi kuruldu.C vitamini vucuda tutturmak için biz eczacılar yapısına ester molekulu ekleyerek suda çöznmesini azaltıp vucut etki göstermesini sağlıyoruz.BU mesela sadece yaptımız bir hile ester moleküllerinide lab ortamında sentezliyoruz.C vitaminde esterle uyumlu

Yane önemli olan vitamin almak değildir .Onu vucuda kullandırabilmektir emilimini gerçekleştirebilmektir.

• bir çok multivitamin kullandım ama şahsen en çok faydasını gördüğüm supradyn all day oldu. tabi bu birazda bünyeden bünyeye fark edecektir. ama ben bu tür ürünleri her gün kullanma ve özellikle 2 kutuyu arka arkaya bitirme taraftarı değilim. kendimi sabah kalktığımda nasıl hissettiğime bağlı olarak değişiyor bu durum. benim bildiğim kadarıyla bu tarz yoğun vitamin içeren ürünlerle birlikte yoğun sıvı tüketimi olmadığı sürece böbrek taşına sebebiyet verdiği ve aynı zamanda karaciğeri yorduğu kanısındayım. bu yüzden belki haftada 2-3 tane anca kullanıyor bu şekilde bağımlı kalmıyor haliyle faydasını daha çok görüyorum. multivitamin diyip zararsızdır diyip geçmemek lazım ve en güzeli doğal yollardan almak lazım.

bu arada konuda lafı geçtiği için söyleyeyim; solgar 2000vm yi de kullandım vakti zamanında ama çişi çok sarartıyor, baya da ilaç gibi koku yapıyor. sanırım fazlasıyla ağır bir ürün..

bende arkadaş gibi 2 kutu all day almayı düşünüyorum bu siteden.. güzel fiyat.

• Hangisi iyidir hangisi cırttır bilmem ama ban ne lazım biliyor musuz arkadaslar. Geceyi arkadssımda geçirdim sabah 5 te uyuyup iki saatlik uykuyla işe geldim diyelim. İşte bana o günü kurtaracak bi ilaç lazım. Yani hapı atayım ve mesaiyi uykusuz yorgun geçirmeyeyim. Var mı öyle bişey?

• Şagop kullanıcısına yanıt
    Kızmayın hocam, tavsiyem metamfetamin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.