Şimdi Ara

Support ile nasıl 'poke(oto atak)' atılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Poke atmanın çeşitli türleri var da,ben lane i pushlamadan karşı tarafa oto atak ve bir takım skillerle vurabilirim minionları hiç aggrolamadan?Minionların biraz arkasından vuruyorum,minionlar bir süre üzerime geliyorlar,bu da pushluyor lane i doğal olarak.Hayır bir de,üzerime gelen minionun aggrosunu nasıl sıfırlayacağım?Kendi minionlarıma koşsam her zaman işe yaramıyor,yine dalmaya devam edebiliyorlar.Siz nasıl yapıyorsunuz?

• çalılığa koşmayı dene
  • Sona isen q ile yaparsın Pasifin geldiginde oto vurursun,aggro yemiyim diyorsan vurduktan sonra hemen çimene gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalılığa girmeyi deneyebilirsin eğer karşı takımın visionı yoksa çalıda aggrodan kurtulursun
  • Botrk al süresi dolduğunda atarsın. DFG'de olabilir ama botrk can veriyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Botrk al süresi dolduğunda atarsın. DFG'de olabilir ama botrk can veriyor sana

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki
     Support ile nasıl 'poke(oto atak)' atılmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

/>
  • Çalı kontrolünü ele alman lazım bunun için.Rakip adc last hit yapacağı anda çıkıp girerek rahatsız edebilirsin.
  • Ya çalıda görünür oluyorsun vurduktan sonra.Belirli bir kuralı da yok ki dravenin baltası gibi.Bazen bi minion aggroluyor uzun süre bırakmıyor base a gidene kadar.Bunu kontrol edebilsem topta ap teemo oynardım,elo kasardım rainmanden bile daha ünlü olurdum,ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Ya çalıda görünür oluyorsun vurduktan sonra.Belirli bir kuralı da yok ki dravenin baltası gibi.Bazen bi minion aggroluyor uzun süre bırakmıyor base a gidene kadar.Bunu kontrol edebilsem topta ap teemo oynardım,elo kasardım rainmanden bile daha ünlü olurdum,ama neyse.

tam vurduktan sonra çalıya girersen peşinden çalıya giriyorlar 1 saniye dışarıda dolanıp gireceksin
  • çalıya girersin ya da kendi creeplerin arkasına doğru gidersin.

Oto atak kullanmadan sadece skill ile vurursan aggro almazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Ya çalıda görünür oluyorsun vurduktan sonra.Belirli bir kuralı da yok ki dravenin baltası gibi.Bazen bi minion aggroluyor uzun süre bırakmıyor base a gidene kadar.Bunu kontrol edebilsem topta ap teemo oynardım,elo kasardım rainmanden bile daha ünlü olurdum,ama neyse.

• O çalı işi yaş wardlıyorlar zaten sonra pink ward koyuyorsun sonra o da koyuyor aman aman uğraşılmaz onla.
  • quote:

/>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.