Şimdi Ara

Supplementler geldi + Spor Günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım bence böyle de gayet iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    Günde 2 2.5 litre civarları içiyorum böbrekleri elimize almayız inşallah

• 25 ağustos 2024 ( 2. Gün )

Sabah 5 gr aç karnına kreatin aldım spor yapmadan 15 dk öncede 2500 mg beta alanin ile 210 mg kafein aldım akşamda 2 kapsül zma ile 1 arjinin hapı alacağım bu foto spordan 10 dk sonrası Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Bunlarda yaptığım egzersizler ( molalarla 31.17 dakika sürdü ) Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü zıplamalı şınavları normal şınav olarak çektim sol dirseğim biraz ağrıyordu diğerlerini olduğu gibi çektim bide yıldız emeklemesini yapmadım yeterince alan yoktu onun için , tamamlayamadığım hareket olmadı ama kaplan eğilmesi şınavın bir tanesinde dengemi kaybedecektim az daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 25 Ağustos 2024; 16:55:57 >

• Ya şu fitness kadar boş iş yok,fazla kilolu ya da zayıf değilsin zaten hiçbir halt olmayacak spor yapınca, verdiğin emeğe paraya değmeyecek

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Fazla kilolu olmamamın sebebi fitness yapmam

• Bilmiyorum ama dün zma aldığımda saat 6.30 gibi uyandım bide uykum kaliteli geçti , kendimi zma aldıktan sonra böyle olacak diye şartladığım için belki plasebo etkisi yaşamışımdır yada işe yarıyordur

İlerleyen şartlarda göreceğiz zaten 1 seferliğine ayırdım bu parayı supplementlere yoksa 20 şer 30 ar tane stok yapan kas obezleri gibi değilim

• Obez biri fotoğraflarda attığım hareketlerin hepsini nizami olarak yapabilir mi

• O zaman eddie hall obez sana göre ? Adamın 500 kg+ deadlifti var ama kilosu boyuna göre fazla ve kütle endeksine göre obez olarak çıkar ama adama baktığımızda kas yığını yani yağlı biri diyemeyiz

Benim kasların tam gözükmemesinin sebebi gölgeyle ışıkla açıyla uğraşmamam , yana dönüyorum fotoğrafımı çekiyorum bitti

Gölgeli olarak çekersem şöyle gözüküyorum ki bu 1.5 ay önceninhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159410570

• 26 ağustos 2024 ( 3. Gün )

Kullanılanlar = sabah 5 gr kreatin aç karnına , spordan 20 dk önce 2500 mg beta alanin 210 mg kafein 3000 mg kreatin , spordan sonra 1 parça tavuk göğüsü , tıkanıp kaldığım hareket olmadı ama karın kaslarım taş gibi oldu

Bu kadar çalışma yaptığım halde hala kilo veremememin sebebi büyük ihtimal kilo değil ödem olması , bromelain sipariş edeceğim yada alternatif başka bir ödem sökücü alacağım bakalım ne olacak Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Yapılan sporlar Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Fotoğrafı çekmek için 10 dk uğraştım elim titreyip durdu

Ayriyetende 10 tekrar şunu yaptım egzersiz bitince Supplementler geldi + Spor Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 26 Ağustos 2024; 17:3:55 >

• Supplement dediklerin genelde faydasız şeyler.

Supplementler geldi + Spor Günlüğü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden mi sporcular yada vücut geliştirmeciler yürüyen ecza deposu gibi

• 27 ağustos 2024 ( 4. Gün )

Normalde bugün spor yapmayacaktım ama günlük dozda beta alanin aldım ve arkadaş beni kıpır kıpır yaptı , enerjiyi atmak için damacanaya ve 10 kiloluk su bidonunun tutma yerine havlu geçirip düğüm atıp bileğimle 20 dakika boyunca kaldırdım , hangisini ne kadar kaldırdığımı saymadım ama eşit sürelerde kaldırdım 2 bidonuda Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Bu telefonu değiştireceğim 2 saat odaklanmıyor görüntüye , ayriyetende bizim sıkıntımızın aslında kas yapmak değilde yağ vermek olması lazım 20 dakika bu işi yapınca damarların sanki üstünde deri yokmuş gibi gözükmesi lazımdı

Sabahta 5 gr kreatin ve 1000 mg arjinin aldım akşamda 1000 mg arjinin alacağım bide 2 ZMA hapı

• 28 ağustos 2024 ( 5. Gün )

32 dakikalık karın sporu ve 32 dk lik karın sporundan önce toplam 20 tane ab roller yaptım 5 set olarak , 3 gr beta alanin 210 mg kafein 5 gr kreatin aldım spordan 20 dk önce
    Supplementler geldi + Spor Günlüğü buda spor Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü Supplementler geldi + Spor Günlüğü
    Buzluktan tavuk göğüsü çıkardım haşlanınca yerim Supplementler geldi + Spor Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 28 Ağustos 2024; 17:22:17 >

• Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• hocam vücut ağırlığıyla egzersizle bir yere kadar gelişebilirsiniz gelişimi arttırmak için ağırlıklar şart.Ayrica kilo vermen için metabolizmanın da hızlanması lazım bu da büyük kas gruplarinin aktiflesmesiyle hızlanır.Bu sebeple ağırlık şart

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.