Supplementler geldi + Spor Günlüğü (5. sayfa)

-
-
-
Hocam ağırlıklar dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memnunum sadece sıkıştırma yayını takmak zor bide plakalar bir dambıl için fazla büyük buda hareket alanını kısıtlıyor
Hee anladım teşekkürler
22 Eylül 2024 ( 18. Gün )
40 dk ağırlık çalışması
-
Kendi fotoğrafımı çekemiyorum ellerim titriyor 15 dk sonra atarım
-
yağ oranın yüksek görünüyor.
-
Şuan bu vücutla 40 50 arası tek seferde şınav çekebiliyorum 45 kilo barbell curl yapıyorum
Obez olsam şimdiye nefessiz kalıp ölmüştüm bence
yok tabii ki onu kastetmedim. hafif yüksek demek istedim vücut geliştiren biri için.
-
Ama kalıplı duruyorum fotoğrafta değil mi
Tam obez gibide değil bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Eylül 2024; 18:58:8 >
evet orantısız değil en azından.
diyete de dikkat edip yağ oranını düşürmek gerek.
-
Ne kadar spor yaparsam yapayım 85 80 arası kalıyor kilom hiç düştüğü yok , bu aralar kreatinden dolayı vücut su tuttuğu için ekstradanda kilo aldık
Tam dik durmadım aynaya sığmak için ayna biraz aşağıda
Oda biraz etki etmiş olabilir
Önce Kendine bir mezura al, 0.5 mm bile incelsen motivasyon olur sana. belin incelir kilo aynı kalırsa doğru yoldasın demektir. sürekli kolunu belini ölç not al.
https://www.hepsiburada.com/ozan-tuhafiye-klasik-cift-yonlu-150-cm-kutulu-mezura-p-HBV00001834QS
17 günde bir şey olmaz. 117nci günü bekle forma girmek için. Seneye yaz için hedef belirle.
antreman yapmadığın günlerde tempolu yürüyüş+koşu yap,bisiklet sür. uzun süreli antremanlar için kondisyon yüklenirsin.
Zayıflayabilmek için kalori açığı oluştur. Hem kas kazanıyım hem de kilo vereyim diye bir düzen yok. Yeterli proteini alırsan kas yerinde sayar kilo verirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 25 Eylül 2024; 10:8:49 >
-
Akaryakıt pompacısıyım günlük 7 saat falan ayakta duruyoruz yüksek tempo
Sürekli zorlanmanda artış olmalı yoksa yerinde sayarsın. vücüt hep aynı düzende gittiğinde alışıyor kendini geliştirmiyor.
Zamanında Evde spor+ağırlık sokakta da haftada en az 20-25km bisiklet sürerek, 90-95 kg den 70 lere düşüp sonra 75 kg de daha kaslı bir görünüm elde ettiğim için söylüyorum.
-
O yüzden ağırlık aldım birkaç zaman sonra arttıracağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X