Şimdi Ara

Supplementler geldi + Spor Günlüğü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suların sap yerleri kopmaya başladığı için kendime ağırlık seti aldım geldiğinde devam edeceğim Supplementler geldi + Spor Günlüğü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 21 Eylül ( 17. Gün )

Yeni ağırlıklarla 50 dakika boyunca kol sporu 3 gr spordan önce beta alanin aldım spordan sonrada kreatin ve 1 tabak haşlanmış nohut tükettim

Bu fotoğraftaki ağırlıkların toplamı 22 kilo ama öncesindede 35 kg barbel curl yaptım bide dambılla arkadan kaldırma falan Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• Hocam ağırlıklar dan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum

• Memnunum sadece sıkıştırma yayını takmak zor bide plakalar bir dambıl için fazla büyük buda hareket alanını kısıtlıyor

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hee anladım teşekkürler

• 22 Eylül 2024 ( 18. Gün )

40 dk ağırlık çalışması

• 24 Eylül 2024 (19. Gün)

50 dk ağırlık çalışması biceps triceps sırt bilek omuz göğüs çalıştım spor öncesi 30 gram protein tozu içtim 3 gram beta alanin aldım spordan sonra şimdide 30 gram protein tozu 5 gram kreatin 1 gram arjinin alacağım bide balık Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• Kendi fotoğrafımı çekemiyorum ellerim titriyor 15 dk sonra atarım

• Supplementler geldi + Spor Günlüğü

yağ oranın yüksek görünüyor.

• Şuan bu vücutla 40 50 arası tek seferde şınav çekebiliyorum 45 kilo barbell curl yapıyorum

Obez olsam şimdiye nefessiz kalıp ölmüştüm bence

yok tabii ki onu kastetmedim. hafif yüksek demek istedim vücut geliştiren biri için.

• Ama kalıplı duruyorum fotoğrafta değil mi

Tam obez gibide değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Eylül 2024; 18:58:8 >

evet orantısız değil en azından.

diyete de dikkat edip yağ oranını düşürmek gerek.

• Ne kadar spor yaparsam yapayım 85 80 arası kalıyor kilom hiç düştüğü yok , bu aralar kreatinden dolayı vücut su tuttuğu için ekstradanda kilo aldık

• Tam dik durmadım aynaya sığmak için ayna biraz aşağıda

Oda biraz etki etmiş olabilir

• Önce Kendine bir mezura al, 0.5 mm bile incelsen motivasyon olur sana. belin incelir kilo aynı kalırsa doğru yoldasın demektir. sürekli kolunu belini ölç not al.

https://www.hepsiburada.com/ozan-tuhafiye-klasik-cift-yonlu-150-cm-kutulu-mezura-p-HBV00001834QS

17 günde bir şey olmaz. 117nci günü bekle forma girmek için. Seneye yaz için hedef belirle.

antreman yapmadığın günlerde tempolu yürüyüş+koşu yap,bisiklet sür. uzun süreli antremanlar için kondisyon yüklenirsin.

Zayıflayabilmek için kalori açığı oluştur. Hem kas kazanıyım hem de kilo vereyim diye bir düzen yok. Yeterli proteini alırsan kas yerinde sayar kilo verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 25 Eylül 2024; 10:8:49 >

• onderweb kullanıcısına yanıt
    Akaryakıt pompacısıyım günlük 7 saat falan ayakta duruyoruz yüksek tempo

Sürekli zorlanmanda artış olmalı yoksa yerinde sayarsın. vücüt hep aynı düzende gittiğinde alışıyor kendini geliştirmiyor.

Zamanında Evde spor+ağırlık sokakta da haftada en az 20-25km bisiklet sürerek, 90-95 kg den 70 lere düşüp sonra 75 kg de daha kaslı bir görünüm elde ettiğim için söylüyorum.

• onderweb kullanıcısına yanıt
    O yüzden ağırlık aldım birkaç zaman sonra arttıracağım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.