Şimdi Ara

Supplementler geldi + Spor Günlüğü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kreatin böbreklere zarar veriyor mu ?

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt

Maden suyu ne kadar zarar veriyorsa o da o kadar zarar veriyordur.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Uzun süre kullanınca böbreklerin yoruluyor 20 gün kullandıktan sonra 7 gün ara verilmesi lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dozaj önemli yani günlük 3-5 gramın böbreklere herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. Zaten böbreklerde herhangi bir ağrı hissedilirse bırakılmalı tabii.

Benim sol böbreğimin olduğu yer biraz ağrıyor ama dün ağırlık kaldırırken kendimi zorladım biraz ondan olduğunu düşünüyorum

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Valla bu böbrek işi savsaklamaya gelmez sporu, supplementleri bırak doktora git.

Benim de kalbimde ağrı vardı gittim doktora kalbimde iltihap varmış, doktor iyi ki erkenden geldin dedi.

3 ilaç yazdı düzeldi. Tabii ilaçlar midemi silkti bir de onun için ayrı tedavi gördüm ama olsun.Supplementler geldi + Spor Günlüğü 

Şuan sigortam yok 15 eylülde lise kpss ye gireceğim büyük ihtimal kazanırım anca o zaman

Belkide atamalar olmadan ölürüz

• Yaşın 22'ye kadar anne veya babanın üzerinden sigorta yapabiliyorsun 22'den fazla isen gss ye başvur ya hiç ödemiyorsun ya aylık 600 gibi bir şey, ödemezsen de sigortan kesilmiyor. @Ulpro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 8 Eylül 2024; 19:13:16 >
    20 yaşına girdiğin an eğer okumuyorsan sigortan kesiliyor telefonda sormuştum temsilciye bu durumu böyle demişti

Git gss'ye başvur ben 2 sene hiç ödemedim sonra işe başlayınca eve icra kağıdı geldi faiziyle birlikte 8kSupplementler geldi + Spor Günlüğü . Yani işe başlamadığın sürece devlet sıkıntı yapmıyor.

İcra dedin bak

• keşke bunları almak yerine sadece protein tozu alsaydın.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    İşe yarıyorlar ki bunlarda

yararda en önemlisi protein. günlük yeterli protein almıyorsan diğerlerinin pek önemi yok. kilon * 1,5 yap o kadar protein alabiliyor musun günlük?

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    40 50 gr alıyorum kilo 82 ama günde 120 gr protein almak için protein tozu alırsam 1 ay için masrafım 1600 lira olur oda güvenilir olmayan bir markadan alırsam

Bunların toplamı 1800 civarları tuttu ama 5 ay kullanacağım bunları ölçek oranına göre hesaplarsam

• 9 Eylül 2024 15. Gün

1.5 ölçek beta alanin ağırlıklarla 40 dk kol sırt triceps biceps bilek neresi ağrımıyorsa orayı çalıştırdım ağrıttım Supplementler geldi + Spor Günlüğü

Şekersiz kola ile köfte ekmek Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 10 Eylül 2024 16. Gün

Spor öncesi 1.5 ölçek beta alanin spordan sonrada ton balığı Rus salatası yarım ekmek ve 6 gram kreatin Supplementler geldi + Spor Günlüğü

40 dakika boyunca maksimum 8 - 12 tekrar yaptıracak hangi ağırlık varsa onları kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 10 Eylül 2024; 21:14:7 >
  • Supplementler geldi + Spor Günlüğü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.