kreatin böbreklere zarar veriyor mu ? |
Supplementler geldi + Spor Günlüğü (4. sayfa)

-
-
Maden suyu ne kadar zarar veriyorsa o da o kadar zarar veriyordur.
-
Uzun süre kullanınca böbreklerin yoruluyor 20 gün kullandıktan sonra 7 gün ara verilmesi lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dozaj önemli yani günlük 3-5 gramın böbreklere herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. Zaten böbreklerde herhangi bir ağrı hissedilirse bırakılmalı tabii.
-
Benim sol böbreğimin olduğu yer biraz ağrıyor ama dün ağırlık kaldırırken kendimi zorladım biraz ondan olduğunu düşünüyorum
Valla bu böbrek işi savsaklamaya gelmez sporu, supplementleri bırak doktora git.
Benim de kalbimde ağrı vardı gittim doktora kalbimde iltihap varmış, doktor iyi ki erkenden geldin dedi.
3 ilaç yazdı düzeldi. Tabii ilaçlar midemi silkti bir de onun için ayrı tedavi gördüm ama olsun.
-
Şuan sigortam yok 15 eylülde lise kpss ye gireceğim büyük ihtimal kazanırım anca o zaman
Belkide atamalar olmadan ölürüz
Yaşın 22'ye kadar anne veya babanın üzerinden sigorta yapabiliyorsun 22'den fazla isen gss ye başvur ya hiç ödemiyorsun ya aylık 600 gibi bir şey, ödemezsen de sigortan kesilmiyor. @Ulpro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 8 Eylül 2024; 19:13:16 > -
20 yaşına girdiğin an eğer okumuyorsan sigortan kesiliyor telefonda sormuştum temsilciye bu durumu böyle demişti
Git gss'ye başvur ben 2 sene hiç ödemedim sonra işe başlayınca eve icra kağıdı geldi faiziyle birlikte 8k
. Yani işe başlamadığın sürece devlet sıkıntı yapmıyor.
-
İcra dedin bak
keşke bunları almak yerine sadece protein tozu alsaydın.
-
İşe yarıyorlar ki bunlarda
yararda en önemlisi protein. günlük yeterli protein almıyorsan diğerlerinin pek önemi yok. kilon * 1,5 yap o kadar protein alabiliyor musun günlük?
-
40 50 gr alıyorum kilo 82 ama günde 120 gr protein almak için protein tozu alırsam 1 ay için masrafım 1600 lira olur oda güvenilir olmayan bir markadan alırsam
Bunların toplamı 1800 civarları tuttu ama 5 ay kullanacağım bunları ölçek oranına göre hesaplarsam
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X