Şimdi Ara

Supplement ve sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaş 17, idmandan sonra bir ölçek protein tozu kullanıyorum, eğer bbeslenmemi eksik hissedersem nadir olarak iki ölçeğe çıkarıyorum.Günde yarım litre banko, genelde 1 litreye yakın tam yağlı süt içiyorum yumurta sarısıyla falan alakam yok ama sivilce tedavisi gördüğüm halde hala yoğun olarak cıkmaya devam ediyor yüzümde.sizce bununla alakalı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün "fazla süt/süt ürünleri tüketimi sivilce yapıyor" diye bir haber okudum. Sütle alakalı olabilir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bugün "fazla süt/süt ürünleri tüketimi sivilce yapıyor" diye bir haber okudum. Sütle alakalı olabilir yani.

Hocam yağsız süte geçmeyi düşündüm bende ama süt günlük protein ihtiyacımı karşılaşmamın büyük bölümünü oluşturuyor ne yapsam bilemedim

• Eğer sivilce için Roaccutane,Zoretanin kullanıyorsan protein içmemeni tavsiye ederim.Böbreklerini çok yorar ikisi birden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Eğer sivilce için Roaccutane,Zoretanin kullanıyorsan protein içmemeni tavsiye ederim.Böbreklerini çok yorar ikisi birden.

Yok, o kadar ciddi değil sivilce problemim bakalım bir ölçeğe düşürdüm protein tozunu, süt ürünlerini de azalttım bakıcam duruma göre azalacak mı sivilceler

• protein tozuyla alakası falan yok en fazla şu olabilir alerjin olabilir ama sanmıyorum yaşdan kaynaklı olsa gerek.Ve sütüde abartma fazla.
  • Toz kullanmaya Başladıktan sonra sivilce problemi yaşayan bir çok insan var benim bildiğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

Toz kullanmaya Başladıktan sonra sivilce problemi yaşayan bir çok insan var benim bildiğim

adını hatırlamıyorum da protein tozunda alerji yapan bir madde var bazı insanlarda . yukarda da belirttim ondan kaynaklı olabilir en fazla
  • Alerjim falan yok Beyler

• quote:

Eğer sivilce için Roaccutane,Zoretanin kullanıyorsan protein içmemeni tavsiye ederim.Böbreklerini çok yorar ikisi birden.

8 aydır 5-6 supplement + zoretanin kullanmıyorum değerlerde bir sıkıntı yok test edildi onaylandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

8 aydır 5-6 supplement + zoretanin kullanmıyorum değerlerde bir sıkıntı yok test edildi onaylandı

herkez senle aynı bünyene sahip değil bu yüzden başka kişelerdede sorun olmayacak anlamına gelmez , bu arada soruya gelelim sivilcelerin birçok çıkma sebebi olabilir önceden sivilcelerin varmıydı ve istediğin en iyi takviyeyi kullansanda onlar böbreklerini ve karaciğerini yorarlar bu yüzden yanına milkthistle almanı öneriririm
  • sivilceyi neden bu kadar takıyorsunuz? yaşıtlarınızın hepsinde varken hele
  • Sütü tamamen kes, onun yerine lor peyniri tuket. Sütteki laktoz dan kaynaklaniyor olabilir 2-3 hafta tuketme azalmaya baslar belki.

• Sağolun arkadaslar

• supplementi enzim ederken yorulmus olan bobrek/karacigerinizin ek ilgiye ihtiyaci var.onceden 2 litre su iciyorsaniz supplement isin icine girdigi icin su tuketiminiz 3-4 lt olmali.ayrica devedikeni hapi almanizi tavsiye ederim(solgarin vardi mesela)karaciger icin ..

• Aynı soruyu bende soracağım , L-carnitin ile zoretanin birlikte kullanılırsa bişey olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.