Şimdi Ara

SUPPLEMENT ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaş 19
    Boy 1.88
    Kilo 83

200tl butce ayirdim supplemente ve su iki urunde karar kildim, fakat sizce bu iki urunu kullanmam dogru mu, kilom uygun mu daha dogrusu. Aslinda progainer kullanmam gerekiyor fakat ben protein tozu ve aminoasit kombini uygulayacagim. Antremandan sonra 2 ölcek protein tozu ve antreman yaptigim gunun gecesinde 2 kapsül icecegim.

Hardline Vmax Protein 2300 Gr
    İcerigi icin;
    http://m.supplementler.com/urun/hardline-vmax-protein-2300-gr-585

Hardline Glutapure 120 Kapsül
    İcerigi icin;
    http://m.supplementler.com/urun/hardline-glutapure-120-kapsul-1910

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bence whey+kreatin ile başlayıp kompleks aminoyu sonra alırsınız zaten çoğu protein tozunun içinde bcaa,glutamin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

Bence whey+kreatin ile başlayıp kompleks aminoyu sonra alırsınız zaten çoğu protein tozunun içinde bcaa,glutamin var.

Kreatinin fiyatlarida cok uygun oldugu icin dediginizi yapabilirim hocam, fakat merak ettigim, amino asit icin fazla mi zayifim, faydasini goremez miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Bence whey+kreatin ile başlayıp kompleks aminoyu sonra alırsınız zaten çoğu protein tozunun içinde bcaa,glutamin var.

Kreatinin fiyatlarida cok uygun oldugu icin dediginizi yapabilirim hocam, fakat merak ettigim, amino asit icin fazla mi zayifim, faydasini goremez miyim?

Yok kilo ile alakası yok gerek yok manasında yazdım.Whey+kreatin işinizi fazlasıyla görür.Hardline ürünlerini de pek önermezler ham maddeyi nerden alıyor fabrikası nerede hala cevaplamamışlardı bu soruları yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30-40 lira daha ver whey al . Soya proteini ne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Yok kilo ile alakası yok gerek yok manasında yazdım.Whey+kreatin işinizi fazlasıyla görür.Hardline ürünlerini de pek önermezler ham maddeyi nerden alıyor fabrikası nerede hala cevaplamamışlardı bu soruları yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam siz linkteki protein tozunuda mi onermiyorsunuz, ben yorumlari okudum, basariliymis. İcerigide cok saglam. F/p bile denilenebilir..

Kreatin ekleyip aminoasit cikartirsam fiyatda fark olmuycak. Kreatin antreman oncesi sadece guc vermesi icin mi kullanmaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 1 Mart 2016; 21:34:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Steroid Önerisi Olan ?
    7 yıl önce açıldı
    Kardiyo öneri
    5 ay önce açıldı
    Öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soya proteini bitkisel protein . O yüzden asla almayacağım bi toz . Mercimek , nohut ye karşılarsın . 169 yada 179 a whey protein vardı onu al illa hardline alcam diyosan

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Soya proteini bitkisel protein . O yüzden asla almayacağım bi toz . Mercimek , nohut ye karşılarsın . 169 yada 179 a whey protein vardı onu al illa hardline alcam diyosan

http://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-583

Bu uygun mudur hocam, icinde fazlasiyla bcaa var. Kreatine yinede ihtiyacim olur mu? Valla ne yalan soyleyeyeim sagligim icin arttirdim butceyi sayenizde, kreatin degilde aminoasiti kullanmak istiyorum, gece yatmadan once 2 adet alinandan bahsediyorum. İlk mesajdaki urun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 1 Mart 2016; 21:48:30 >

• Aminoasit hakkında bilgim yok. Ne kadar süredir spor yapıyosun . Yeni başladıysan ağırlıkların zaten rahatça artıcaktır kreatine ileride ihtiyaç duyabilirisn

• quote:

Aminoasit hakkında bilgim yok. Ne kadar süredir spor yapıyosun . Yeni başladıysan ağırlıkların zaten rahatça artıcaktır kreatine ileride ihtiyaç duyabilirisn

Duzensiz sekilde spor yapiyorum, bazen kosarim bazen agirlik kaldiririm mekik sınav cekerim, son 1 aydir spor yapiyorum diyelim biz ona hocam..

• quote:

Aminoasit hakkında bilgim yok. Ne kadar süredir spor yapıyosun . Yeni başladıysan ağırlıkların zaten rahatça artıcaktır kreatine ileride ihtiyaç duyabilirisn

Hocam size en son attigim whey 3 matrix urununu siparis geciyorum o halde...

• 1 aydir spor yapiyorsan supplement kullanmana gerek yok. Eger illa kullanmak istiyorum diyorsan su an icin sadece kreatin kullanmani tavsiye ederim. (Her gun 5gr , max 2 ay sure ile)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

1 aydir spor yapiyorsan supplement kullanmana gerek yok. Eger illa kullanmak istiyorum diyorsan su an icin sadece kreatin kullanmani tavsiye ederim. (Her gun 5gr , max 2 ay sure ile)

Hocam beslenmem cok iyi degil acikcasi, hani ne bulursan yiyorun karbonhidrat ve protein fakat pritein tozu da kullaniyim diyorum.

Bu ay icin 200lira belirledim ve whey 3 matrixi silaris olarak gectim. Bu bitince yeniden aynisini almayi dusunuyorum ve ek olarak aminoasit veya kreatin de alacagim. Cok ama cok zahmetli spor cidden. Neyseki alkole verdigim parayi artik spora veriyorum ve fazla daralma olmuycsk cebimde

• Demek istedigim daha cok yeni oldugundan gelisimin su an icin cok daha kolay olucaktir. Kas kutlesi insaa ettikten sonra supplement takviye edersen senin icin daha iyi olur. Whey aldiysan kullan, istiyorsan kreatinde al ama aminoya verecegin para su an cope gitmis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Demek istedigim daha cok yeni oldugundan gelisimin su an icin cok daha kolay olucaktir. Kas kutlesi insaa ettikten sonra supplement takviye edersen senin icin daha iyi olur. Whey aldiysan kullan, istiyorsan kreatinde al ama aminoya verecegin para su an cope gitmis olur

1 ay protein tozu kullanayim yalnizca, dhaa dogrusu 2.3kglik urun bitene kadar kullanayim, daha sonra ayni protein tozunu ve ek olarak kreatin kullanayim. Aminoasit icin kendi dusuncem fazla zayifim hocam aminoasit aklimda yag yakici olarak kalmis, bende fazla kilolu degilim sanki?

• Amino asitlerin bir cok cesidi var. Ne alicagina gore degisir ama su an gereksiz. Guzel bir kutle olusturduktan sonra definisyona girdiginde BCAA kullanirsin. Dedigin gibi bu aldigin wheyi bitir, sonrasinda kreatin + whey yaparsin. Wheyi su an icin antrenman gunleri antrenmandan sonra 1 olcek seklinde kullanabilirsin, hem seni uzun sure goturmus olur, hem de kreatin alana kadar gecen surede gucunu iyice arttirmis olursun

• Dostum daha yaşın çok genç gelişim çağında olduğundan naturel bir beslenme şekliyle devam etmelisin. Bana sorarsan 1-2 yıl doğal beslenme sistemiyle devam et ve bu arada da antrenmanlarına düzenli bir tarz getir. Supplement illa ki destek olarak gerekir lakin firmaların ürün satış amaçlı hamlelerine kanma ama ben illa ki supplementlerin görkemli dünyasında yer alıcam diyorsan en az 6 ay antrenmanlarını aksatmadan naturel beslen ondan sonra supplement yüklemelerine başla..Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.