Şimdi Ara

SupersonicAds ile Bedava N Point Kazanma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
26.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün gece dragon wing almak için yaklaşık 20 cash eksiğim vardı. resmi sitede bulunan free n point butonuna tıkladım. Aslında o buton orada aylardır var ama ihtiyacım olmadığından ve uğraşmak istemediğimden tıklamayı hiç düşünmedim. 4-5 tane siteye üye olup, anket doldurdum, yaklaşık 35 cash civarında NP yaptım. Hesaplarıma göre daha fazlası gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Her neyse kazandığım cash anında hesabıma yüklendi ve PUS'tan dragon wingi çektim.
    Bu sabah hesabıma girdiğimde 204NP daha geldiğini farkettim, dün gelmeyen cashler biraz gecikmeyle de olsa bugün gelmişti. Yani herşeyi doğru düzgün yaptığınızda cashler kesin olarak hesabınıza geliyor, zaten yaptığınız teklifler bir daha yapılamıyor ve siliniyor, silindiğinde anlayın ki o tekliften cash alacaksınız.

Neyse, baktım cashler geliyor, sıkıntı yok. foruma konu açayım diğer arkadaşlarda faydalansın dedim.
    Siteye üye olup, anket doldurarak kazanıyorsunuz bu cashleri, kendi bilgilerinizi vermenize gerek yok yani. Ayrıca ücretli ve premium tekliflerde var, örneğin trendyol'dan alışveriş yapacaksanız trendyol butonuna tıklayın, hem alışverişinizi yapmış olursunuz hemde fazladan 348 cashiniz olur.

Önce resmi siteye giriş yapıyoruz ve Free N Point butonuna tıklıyoruz.;

Free Points seçeneği seçiliyken Proceed butonuna tıklayıp devam ediyoruz.;

Herhangi bir tekliften birini seçerek kazan butonuna tıklayıp başlıyorsunuz, Durumu göster yazısından şimdiye kadar kazandığınız NPleri görebilirsiniz.;

Tekliflere katılmadan önce kriterleri okumanızda fayda var. Benim gibi cashi yetişmeyen arkadaşların imdadına yetişen bir yöntem.

Sistem nasıl işliyor diyecek olursanız, benim anladığım kadarıyla SupersonicAds bu teklif veren sitelere üye kazandırdığında, anket doldurulduğunda vs. komisyon veriyor, bu komisyonları da katılımcılara N Point verme karşılığında paylaşıyor.

Bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 23 Ekim 2012; 10:27:08 >

• Güzelmiş paylaşım için teşekkürler.
  • iyimiş denemek laazım paylaşım güzeldir repini verdim

not: forumumuzda rep sistemi bulunmamaktadır (bilmeyenlere)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 23 Ekim 2012; 11:09:59 >
  • Bu sistem sayesinde günlük genie ihtiyacımı karşılıyorum.
  • teşekkürler site açıldıgında bunları deniycem
  • Az önce farkettim, proxy değiştirildiğinde teklifler çoğalıyor ve Türkiye'ye göre oldukça fazla, N Point veriyor, 10 tane olan teklifler biranda 50 60 tane oldu. Bu şekilde ciddi boyutlarda kazanç sağlanabilir, özellikle london proxyleri için.
  • ihtiyacı olanlar için ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Az önce farkettim, proxy değiştirildiğinde teklifler çoğalıyor ve Türkiye'ye göre oldukça fazla, N Point veriyor, 10 tane olan teklifler biranda 50 60 tane oldu. Bu şekilde ciddi boyutlarda kazanç sağlanabilir, özellikle london proxyleri için.

Onu nasıl yapacağız. PM'den anlatır mısın?
    Bende 226 cash indirdim bu arada
  • quote:

Az önce farkettim, proxy değiştirildiğinde teklifler çoğalıyor ve Türkiye'ye göre oldukça fazla, N Point veriyor, 10 tane olan teklifler biranda 50 60 tane oldu. Bu şekilde ciddi boyutlarda kazanç sağlanabilir, özellikle london proxyleri için.

Sen şu proxy işini hangi programla yapıyorsun onu söyle hele hacı
  • ben kazana tıklayınca pencere açılıyo lütfen bekleyin diye öyle kalıyo ama
  • baktımda cok fazla kişisel bilgi istiyor bence 200 cash için vermeye değmez yarın ne olcağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

Onu nasıl yapacağız. PM'den anlatır mısın?
    Bende 226 cash indirdim bu arada

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Sen şu proxy işini hangi programla yapıyorsun onu söyle hele hacı

Proxy için program kullanmayın arkadaşlar, program yavaşlartıyor hemde çift taraflı çalışıyor, bu siteden bulabilirsiniz ama çalışanını denk getirmeniz gerek biraz zahmetli ama çalışanını bulduğunuzda rahat edersiniz.;

http://spys.ru/proxys/US/

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

baktımda cok fazla kişisel bilgi istiyor bence 200 cash için vermeye değmez yarın ne olcağı belli olmaz

Hocam 20 cash ihtiyacım olduğu için başladım, şimdi 1400 civarı oldu fazladan. Şimdiye kadar verdiğim bilgilerin hiç biri de kendime ait değil. Londra proxysinden girince video izleyip N Point veren teklifler bile çıkıyor.

• quote:

Bu sitede ne yapacağız? Biraz cahilim anlamıyorum. Proxy programı mı indirmem gerekiyor?
  • anket felan doldurdum okadar ama hic cash vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ʒ1

quote:

Bu sitede ne yapacağız? Biraz cahilim anlamıyorum. Proxy programı mı indirmem gerekiyor?

İnternet explorerde araçlar/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ bağlantıları' na geliyoruz.Yerel ağınız için bir proxy kullanın seçeneğine tıklayıp siteden kopyaladığın IP ve Portu oraya gireceksin.

• 1 ay sonra başlayacağım o yüzden şimdiden başlasam az az biriktirmeye bayaa biriktirebilirim herhalde :) Deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ʒ1

quote:

İnternet explorerde araçlar/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ bağlantıları' na geliyoruz.Yerel ağınız için bir proxy kullanın seçeneğine tıklayıp siteden kopyaladığın IP ve Portu oraya gireceksin.

Sağol. Allah razı olsun. Yaptım, teklifler 20 sayfaya kadar çıktı da şimdi şöyle bir sorun var. Genelde downloadlara yöneliyorum, download ediyorum fakat hiç N Points gelmiyor Beklemede falan oluyor.

• Bende de bazen gelmiyor N Points. Belki bir süre sonra gelebilir tahminimce. Bu arada 278 N Points kazandım şimdiye kadar fakat öyle pek uğraşmadım. Eminim ki günde 1000 NPoints çok rahat kazanılabilir.
  • Ben indirmeleri yapmıyorum belki ilerde başka bi PC ile onları da yaparım. İndirip kurmak gerekiyor sanırım. Genelde site üyelikleri veya anket doldurmacaları yapıyorum. Şimdi ara verdim itemlerin süresi dolunca başlarım.
  • trendyol ve napolyon şeyine üye oldum aktife ettim doldurdum felan ama hala gelmedi.yanlış bişeymi yapıyorum
    edit:üye olurken verdiğimiz mail ile accounta bağlı mail aynı olmak zorundamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 25 Ekim 2012; 12:57:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.