Şimdi Ara

SupersonicAds ile Bedava N Point Kazanma Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
26.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 460 cash oldu. Ara verdim az yeter bu kadar :)
  • arkandayım nasıl 460 cash kastın hocam. Proxy kullandınmı? Bende zamanında bayag yaptım anket vs doldurdum ama anca 23 cash alabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

arkandayım nasıl 460 cash kastın hocam. Proxy kullandınmı? Bende zamanında bayag yaptım anket vs doldurdum ama anca 23 cash alabildim.

Yukarı S arkadaşımızın anlattığı proxy ayarlarını ayarladım.

internet explorerdan internet seçenekleri - bağlantılar - yerel ağ bağlantısı. Buradan da proxy ile olan kısma. Yukarıdaki linkten ip ve port seçip yazıyoruz bu kadar.
  • Durumu göster: Toplam 208 kazanıldı
    işe yarıyor
    3k falan yapıp exp pre alırım.
  • Ya bazen sitelere kayıt oluyorum post code soruyor ne yazsam kabul etmiyor buna bi çare varmı
  • Bunun da programını yapmışlar.Seri n points depolayan program.1 haftada 10k n points yapanlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz neden göremiyoruz programı :D
  • Program işi sakat, %100 keylogger, trojan olduğuna eminim o programda, çünkü tekliflerin hepsi birbirinden farklı, programın hepsi için ayrı bilgileri girmesi imkânsız. Sakın indirmeyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

trendyol ve napolyon şeyine üye oldum aktife ettim doldurdum felan ama hala gelmedi.yanlış bişeymi yapıyorum
    edit:üye olurken verdiğimiz mail ile accounta bağlı mail aynı olmak zorundamı

gençler ben yapamıyomuyum ya örnek vipdükkana kayıt oldum aktive ettim felan.o vip dükkan şeyi hala orda ve 0 kazanıldı diyo hala.anlamadım gitti account maili ile üye olurken verdiğimiz mail birmi olacak ?
  • quote:

quote:

trendyol ve napolyon şeyine üye oldum aktife ettim doldurdum felan ama hala gelmedi.yanlış bişeymi yapıyorum

gençler ben yapamıyomuyum ya örnek vipdükkana kayıt oldum aktive ettim felan.o vip dükkan şeyi hala orda ve 0 kazanıldı diyo hala.anlamadım gitti account maili ile üye olurken verdiğimiz mail birmi olacak ?

Bazı reklamlardan cash kazanabilmek için reklam sahibinin onaylaması gerekiyor doğru yaptığını. Ve bunun için biraz sabır gerekiyormuş :) 0 puan kazanıldı yazan yere tıklarsan bütün reklamları göreceksin. Beklemede yazıyor. Belki ertesi gün eklenir kazandığın cash belki daha sonra. Bazıları anında eklenirken hesabına bazılarında beklemek zorundasın maalesef.

Ben de hala 490 Cash yapabildim. Bir çok beklemede olan reklam var. Bakalım ne zaman gelecek cashlerim :)

• quote:

quote:

Görevi yaptıktan sonra silinmediyse, tekrar yap yoksa cash gelmez. e-posta adresi de farketmiyor benhttp://10minutemail.com'dan alıp yazıyorum 10 dakika sonra siliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

quote:

Görevi yaptıktan sonra silinmediyse, tekrar yap yoksa cash gelmez. e-posta adresi de farketmiyor benhttp://10minutemail.com'dan alıp yazıyorum 10 dakika sonra siliniyor.

öyle deneyim birde
    hızlı proxy varmı hocam bulduklarımda videolar yüklenmiyor

• 490 cash kazandım orda kaldım. Daha da kazanamıyorum nedense. Hepsi beklemede. Dur bakalım çeşit çeşit proxy ayarı denemek lazım :)
  • 1400 cash kastım. Walkrie set dual pathos bitanede yanıma hayat arkadaşı aldım. Biraz çirkin ama olsun
     SupersonicAds ile Bedava N Point Kazanma Sistemi
  • @PaNoZ

kardeşim hangi proxy ayarını kullandın acaba ? Bulamıyorum pek çalışan. 490 da kaldım kazanamıyorum daha :)
  • pm attım dostum
  • benimde 4 cash eskigim var dün aklıma geldi yaptım tık yok hala 104 cash
  • Gerekli pm ler atılmıştır. Kayıt olduktan sonra emaile gelen mailleri aktifleştirmeyi unutmayınız.
    DN: Toplam cash 300
  • Ben hayatımda bu kadar sahtekar bir arada görmedim alayı ya spam atıyor yada trojan o da olmadı aklın yoksa KK bilgisi istiyor tüm bilgileri fake de girseniz iş uzuyor da uzuyor ama bence içinde değer olanlar var yükle dediklerini yüklemeye çalıştım av zararlı bilgi buldu yüklemedi dikkat etmek laazım...Şuna baksana ne var ne yok reklamcının onayını bekliyor
    not: alayı onaylansa zengin oldum demektir...

2012-10-27 Instantly watch as many movies as you want from Netflix! 952 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get Fast Free Auto Insurance Quotes and Earn N Points! 218 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Guys, join Opinion Outpost’s survey panel and earn N Points! 152 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Complete tasks at CrowdFlower and earn N Points! 54 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Çevrimiçi anket doldurarak para kazanın ve N Points elde edin! 60 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get free product samples, and earn N Points! 82 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Favori renginizde bir iPad 2 kazanın! 11 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Enter to win $1,500 with Consumer Expressions, and earn N Points! 65 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Make money taking Surveys online, and earn N Points! 38 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get exclusive savings from Kellogg's, and earn N Points! 8 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Rent movies by mail with Blockbuster and get N Points! 830 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get gourmet gifts for any occasion, and earn N Points! 218 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get a FREE $1000 T.J. Maxx Gift Card, and earn N Points! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Oyunkulup: En popüler oyunlar için cep telefonunuzu giriniz! 45 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Participate in Surveys For Fun, and earn N Points! 82 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Win $10,000 by Playing Fun TV Trivia Games and earn N Points! 54 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Complete a survey and be rewarded for you participation! 109 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Join the National Online Dating Survey and earn N Points! 65 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Download GoodSync for free and earn N Points! 41 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Sign up for Inbox Pays and earn N Points! Enter now! 114 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Claim your pair of Air Jordan 11 Retro Concords and earn N Points! 65 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Install the Extreme Skater game and earn N Points! 95 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get Free Health Insurance quotes and earn N Points! 207 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get Disc Battle for free and earn N Points! 54 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get the best game - LogoLogoQuiz for free and earn N Points! 54 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Vipdukkan’a kaydolup N Points kazanın! 14 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Send large files from anywhere for free with YouSendIt! 136 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Take the Halloween candy survey to earn N Points! 65 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Did you enjoy your first job? 33 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 What are you willing to live without? 33 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Napolyon’a kaydolun, N Points kazanın! 22 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Register to get your free Garnier sample and earn N Points! 41 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Turn your photo into real US postage and earn N Points! 462 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Download Visual Bee for free and earn N Points! 31 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Sign up to win new iPad Mini and earn N Points! 92 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Watch as many movies as you want with Bigflix and earn N Points! 33 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Trendyol’da alışveriş ‎yaparak ‎‎N Points ‎kazanın!‎. 348 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Upgrade your pictures with Otshot and earn N Points! 68 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Want to win amazing prizes? Enter now and earn N Points! 87 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Have a chance to go to Super Bowl XLVII and earn N Points! 44 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Discover, watch, and collect movies with Flixter and earn N Points! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Play great games and earn N Points! 979 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Complete offers to get rewarded and earn N Points! 218 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get a free $1,000 Walmart gift card and earn N Points! 71 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Answer a short questionnaire to earn N Points! 47 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Markafoni ’ye ‎kaydolup ‎‎N Points kazanın!‎. 14 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Download Desktunes and earn N Points! 44 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Prove you're a true Transformers fan and earn N Points! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-23 Cep telefonu ‎üyeliğinizi ‎tamamlayıp ‎‎N Points kazanın!‎. 1444 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Enter for a chance to win $1,000,000 and earn N Points! 16 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Win $50,000 and earn N Points! 131 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Addicted to Sons of Anarchy? Prove it and earn N Points! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Put your knowledge of Taylor Swift on display and earn N Points! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get ooVoo for free to earn N Points! Video chat that works! 48 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Get your Credit Scores with Equifax and earn N Points! 1686 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 Install the Robinson app on your iPad and earn N Points! 30 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?
    2012-10-27 AARP- Empower yourself with Social Security facts, and you could win- big! 27 N Points Beklemede (reklamcının onayı bekleniyor)
    N Points mı eksik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 27 Ekim 2012; 17:24:02 >

• Bana bi londra proxy si lazım. Yardım edebilecek bi babayiğit varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.