Şimdi Ara

Superonline yalın adsl aktif ama internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline a yeni gectim, internet baglantisi aktif, dsl isigi internet isigi yaniyor. Modem arayuzunde aktif gorunuyor. Internete girmek istedigimizde hatali kullanici adi veya sifre diyor. Musteri hizmetini aradigimizda ise bize kullanici adi ve sifremizi vermiyorlar bununlada kalmayip internetiniz suanda aktif degil diyorlar. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bende ttnetten superonlina gectim 3 gundur internetin aktif olmasini bekliyorum nezaman aktif olur sizce.aninda aktif olcak dediler ama 3 gundur bekliyorum.

• valla biz 15 gün bekledik en sonunda iptal ettirdik. umarım size öyle olmaz. adsl hizmetleri çok kötü gördüğüm kadarıyla.

• Bizim 5 iş günü sonrasında yani dün eve telekomdan gelip dsl i ayarladılar o gün dsl ışığı geldi bu sabahta internet ışığı geldi ve aktif görünüyor, ama akşam aradık pazartesi diyorlar. Aktif olduğu halde kullanamıyoruz. @feriyy

Tahhütü mü iptal ettirdiniz? @X@andeR
  • evet bizede bir türlü şifre ve kullanıcı adını veremediler iptal edin dedik, tama ediyoruz dediler ama sanırım biraz uğraştırıyorlarmış. getirdikleri modemi bir an önce götürüp geri vermek lazım. umarım fazla uğraşmayız.

• Kardeşim geldi mi internetin bizde yeni baglattık yalın adsl sınırsız 8 mpbs ama hızım çok düşük ya 1.36 speedtest senin ne durumda

• hounter H kullanıcısına yanıt
    İnternet geldi ama şöyle oldu, müşteri hizmetlerini bir kaç kere daha aramama rağmen aynı cevabı aldım. Sonra öğrendim ki MH hiçbir şey bilmiyormuş, sadece boş yere orada duruyorlarmış. Twitterda süper yardım(yanlış hatırlamıyorsam) diye bir hesap var, esas bilgi sahibi kişiler bunlar.(Superonline'a bağlı bu hesap) Gece geç saatte tweet attım dakikasında geri dönüp dm den numara istediler. Numarayı verdim ama ertesi güne beklerken abartmıyorum en fazla 5 dk geçmiştir, şifre mesajı geldi ve o an arandım. Şifrenizi gönderdik dediler vs vs.
    Yani demem o ki, müşteri hizmetlerini arayarak zaman kaybetmeyin benim yaptığım gibi twitterdan ulaşın. 1.36 çok az ya sorun vardır düzeltirler ya da altyapıya uzaksınızdır yapabilecekleri birşey yoktur bilemiyorum. Ama sonucu buradan yazarsanız sevinirim. Umarım probleminiz çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

İnternet geldi ama şöyle oldu, müşteri hizmetlerini bir kaç kere daha aramama rağmen aynı cevabı aldım. Sonra öğrendim ki MH hiçbir şey bilmiyormuş, sadece boş yere orada duruyorlarmış. Twitterda süper yardım(yanlış hatırlamıyorsam) diye bir hesap var, esas bilgi sahibi kişiler bunlar.(Superonline'a bağlı bu hesap) Gece geç saatte tweet attım dakikasında geri dönüp dm den numara istediler. Numarayı verdim ama ertesi güne beklerken abartmıyorum en fazla 5 dk geçmiştir, şifre mesajı geldi ve o an arandım. Şifrenizi gönderdik dediler vs vs.
    Yani demem o ki, müşteri hizmetlerini arayarak zaman kaybetmeyin benim yaptığım gibi twitterdan ulaşın. 1.36 çok az ya sorun vardır düzeltirler ya da altyapıya uzaksınızdır yapabilecekleri birşey yoktur bilemiyorum. Ama sonucu buradan yazarsanız sevinirim. Umarım probleminiz çözülür.

En kötü altyapıda bile video izlenilebiliyor benim internetimde 10 snlik video 1 dkda izleniliyor anlamadım arayacağım ama yakın bi sürede sonucu bildiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Dostum bende aynı senin durumunu yaşıyorum profilimde bakarsan açtığım konuyu görebilirsin. Tiwitter den yaZıyorum ama kimse oralı olmuyor.

• http://www.speedtest.net/result/3264800992.png buyrun illa bunları arayıp kötü konuşmak gerekiyor
  • Dedigim gibi twitterdan baglanti kurmaya calisin, yoksa daha cok ugrasirsiniz musteri hizmetleriyle. Turkcell basli basina bi dert ancak en uygun internet suan onda oldugu icin gectim bende yapacak birsey yok.

• Adsl'lerde yaşadiğiniz sıkıntının kaynaği ttnet beyler ttnet sizin eve gelen hatti SO'a vermiyor hemen SO'da Sizde uğraşiyorsunuz.. Tamamen ttnetin şerefsizliği.. Geçen @marantz adli arkadaşin konusuna yazdim sorun ttnet denen ağzimi bozmak istemediğim insanlar yüzünden kaynaklaniyor.. ttnet bilerek işlemi zora sokuyor ki arayip TSO'i iptal edip yine ttnete dönün diye.. SO'nun ttnete bildirge falan yayinlamasi şikayet etmesi falan lazim bu durumu bildirmesi lazim bi yerlere... İnsanlara ZORLA ttnet kullandirmayi dayatiyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ocak 2014; 1:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET' ten geçiş işlemimiz yaklaşık 2 ay sürdü. 10 gün kullanmamıza rağmen tam para aldılar bizden, alacağımız gözüküyor TTNET' ten ama aradığımızda şu bilginiz eksik diyorlar, tekrar arıyoruz bu seferde öteki bilginiz eksik diyorlar. Oyalayıp duruyorlar. Kendi alacakları olsa şimdiye haciz gelmişti sanırım evimize. Ama ben de pek peşini bırakmaya niyetli değilim.
  • arkadaşlar ciddi birşey sorucam sizdemi sorun yoksa banamı farklı uyguluyorlar.abi bende zamanında ttnet ten superonline a geçtim ve adamlar bağlar bağlamaz net açıldı sadece yaptıkları iş kablo çektiler o kadar.bu zamana kadar iki sağlayıcı da kullandım iki sağlayıcıdan net yavaşalığı hariç başka sorun yaşamadım.bunlar insanmı kayırıyorki hepsorunlar size geliyor anlamıyorum.
  • franz_beckenbauer3434 kullanıcısına yanıt
    Kablo cektiklerine göre asiz adsl den fibere gectiniz galiba. O yüzden problem olmuyor galiba. Arkadas guzel yazmış. Ttnet adsl de diğer sagliyacilara kötü hizmet veriyorki bana geri donsunler diye.

• Aradım sorunun ıc tesisatımda olduğunu söylediler sorun olduğu için hızımızı sabitlemisler hızımızı yükseltirlerse bağlantıda kopmalar olcakmıs şu anda hızım 0.80 Mpbs tüküreyim böyle işe

• quote:

Orijinalden alıntı: hounter

Aradım sorunun ıc tesisatımda olduğunu söylediler sorun olduğu için hızımızı sabitlemisler hızımızı yükseltirlerse bağlantıda kopmalar olcakmıs şu anda hızım 0.80 Mpbs tüküreyim böyle işe

o tamamen dalavera…

bundan bir ay önce, ben ttnet kullanırken beni superonline aradı ve digiturk+superonline kampanyasından bahsetti, daha kafadan sordum. benim hattım tnett den 16mb a kadar alıyor sonra bana 8 mb kadar deyip 2 mb gönderirseniz papaz oluruz dedim bu konuşmam kayıt oluyormu dedim kızdan iki kez teyit aldım.

1 aydır bekliyorum ben hala superonlie yalın adsl aktif olmadı. bugün türktelekoma gittim onların bişeyden haberi yok. superonlie beni aradı kesin cevap bekliyorum. herşeyi anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_86464677/f_//tm.htm#86464677

bu linkten takip edebilirsiniz.

• Kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama bu durumda nasıl bi yol izleyim hızımı sabitlemişler cünkü hat değerlerim sürekli değişiyormuş da falanda filanda dedim ki ne yapmamız gerekiyo sorun iç tesisatınızda problem vardır dediler bende dedim binada cogu kişi kullanıyor onlar ttnet kullanıyor böyle bi sorun yok dedim dairenize gelen kabloda vardır dediler şimdi 0.86 Mpbs ile idare ediyorum ne yapmalıyım
  • quote:

Kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama bu durumda nasıl bi yol izleyim hızımı sabitlemişler cünkü hat değerlerim sürekli değişiyormuş da falanda filanda dedim ki ne yapmamız gerekiyo sorun iç tesisatınızda problem vardır dediler bende dedim binada cogu kişi kullanıyor onlar ttnet kullanıyor böyle bi sorun yok dedim dairenize gelen kabloda vardır dediler şimdi 0.86 Mpbs ile idare ediyorum ne yapmalıyım

Kardeşim tamamen palavra ve seni oyalıyorlar. Ttnet alt yapısını kullanıp onlara kira vererek hemde sana onlar gibi nasıl hız verecekler? Düşük hızda ttnet den kiraladıkları hattı sana satıyorlar. Bak gör yarın birgün banada bağlanacak ve hızın ne kadar düşük olduğunu burada yayınlıyacağım. Söylediğim fiber için geçerli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 1 Şubat 2014; 1:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama bu durumda nasıl bi yol izleyim hızımı sabitlemişler cünkü hat değerlerim sürekli değişiyormuş da falanda filanda dedim ki ne yapmamız gerekiyo sorun iç tesisatınızda problem vardır dediler bende dedim binada cogu kişi kullanıyor onlar ttnet kullanıyor böyle bi sorun yok dedim dairenize gelen kabloda vardır dediler şimdi 0.86 Mpbs ile idare ediyorum ne yapmalıyım

Kardeşim tamamen palavra ve seni oyalıyorlar. Ttnet alt yapısını kullanıp onlara kira vererek hemde sana onlar gibi nasıl hız verecekler? Düşük hızda ttnet den kiraladıkları hattı sana satıyorlar. Bak gör yarın birgün banada bağlanacak ve hızın ne kadar düşük olduğunu burada yayınlıyacağım. Söylediğim fiber için geçerli olmayabilir.

Ama bunun bir çözümü olmalı yaa :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.