Şimdi Ara

Superonline yalın adsl aktif ama internet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hounter

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama bu durumda nasıl bi yol izleyim hızımı sabitlemişler cünkü hat değerlerim sürekli değişiyormuş da falanda filanda dedim ki ne yapmamız gerekiyo sorun iç tesisatınızda problem vardır dediler bende dedim binada cogu kişi kullanıyor onlar ttnet kullanıyor böyle bi sorun yok dedim dairenize gelen kabloda vardır dediler şimdi 0.86 Mpbs ile idare ediyorum ne yapmalıyım

Kardeşim tamamen palavra ve seni oyalıyorlar. Ttnet alt yapısını kullanıp onlara kira vererek hemde sana onlar gibi nasıl hız verecekler? Düşük hızda ttnet den kiraladıkları hattı sana satıyorlar. Bak gör yarın birgün banada bağlanacak ve hızın ne kadar düşük olduğunu burada yayınlıyacağım. Söylediğim fiber için geçerli olmayabilir.

Ama bunun bir çözümü olmalı yaa :(

Çözümü var... Ttnet denen /&%#+@%&%&%' firmasını yok etmek.. Adamlar tekel ve HEP böyle kalarak Türkiye de müşteri çoğunluğunu diğer firmalara geçenleri böyle adicee oyunlarla ellerinde tutmaya çalışıyorlar.. Diğer firmaların işine çomak sokarak insanları kendilerine Mecbur bırakıyorlar.. Benim TEK ümidim artık TSO'in gücüne güç katip bunları ezmesi veya Avrupa ülkesinden bi firma gelecek diyecek ki bana 1-2 sene zaman verin Türkiyeye her yere kendi firmamin kendi Fiberini kurup kendim saticam ancak öyle yavaş yavaş Kurtuluruz bu ttnetten.. Yoksa adamlar tekel ve ellerinden geldiğince bilinçli şekilde tekel kalmaya çalışıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama bu durumda nasıl bi yol izleyim hızımı sabitlemişler cünkü hat değerlerim sürekli değişiyormuş da falanda filanda dedim ki ne yapmamız gerekiyo sorun iç tesisatınızda problem vardır dediler bende dedim binada cogu kişi kullanıyor onlar ttnet kullanıyor böyle bi sorun yok dedim dairenize gelen kabloda vardır dediler şimdi 0.86 Mpbs ile idare ediyorum ne yapmalıyım

Kardeşim tamamen palavra ve seni oyalıyorlar. Ttnet alt yapısını kullanıp onlara kira vererek hemde sana onlar gibi nasıl hız verecekler? Düşük hızda ttnet den kiraladıkları hattı sana satıyorlar. Bak gör yarın birgün banada bağlanacak ve hızın ne kadar düşük olduğunu burada yayınlıyacağım. Söylediğim fiber için geçerli olmayabilir.

Bizde aynı şekilde 16 mb alacaktık ama gelmezse diye 8 mb aldık, ve hız 9 u görüyor bazen. Arada filan düşüyor tabi ama ttnetteykende aynı durum oluyordu. Yani bu durum oturduğunuz yerde fiber hattın olup olmamasıyla da ilgili olabilir.

• Adamlar hızımı sabitlemisler 1 Mbps ye niye ıc tesisatim kötüymüs falan filan kafayı yiyeceğim ya napsaamm ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.