Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.400
Cevap
87
Favori
315.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen şu forumda bir sürü kullanıcı benim gibi aynı fikirde aynı sorunları yaşıyor tek tek anlatıyor ve şikayet ediyor onlarda trol demi sana göre

asıl trollüğü sen yapıyorsun bile bile göz göre göre insanları zora sokmaya çalışıyorsun yapma

peki cayma bedelini ödeyecek misin hani çok güveniyorsun ya :  girmezsin demi bu topa şimdi diğerleri gibi sende cımbızla işine göre lafları seçip konuşursun neyse senide engelliyorum zaten herkes her şeyi görüyor biliyor en Fazla Süperonline bugünleri kazanırken yarınları kaybediyor zamanla daha çok mimlenecek daha çok olumsuz olarak adı geçecek önerilmeyecek

bu sorunlar benim başıma gelmez demeyin ben çoğunluktan bahsediyorum bu sorunları yaşama olasılığınız çok yüksek

sırf kendim bu sorunları yaşıyorum diye demiyorum dediğim gibi çoğunluktan bahsediyorum anlayana daha doğrusu anlamak isteyene aşağıya link bırakıyorum

sansür kısıtlama vb sorunlara karşılaşmayan kullanıcı çok çok çok şanslı nadir kullanıcılar

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670/?

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 17 Kasım 2024; 17:3:29 >

• ugurel kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• guguk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Aynen sürekli olumsuz şeylerle kafamı karıştırıyorlar.Binada telekom vdsl ve süperonline fiber var. Aralık ayında 100 mbps vdsl 370 tl çıkacak.100 mbps fiber aylık 417 tl geliyor.Fiber ile aralarında çok fark kalmayacak.Bana süperonline 100 mbps de yetecek ama 1000 mbps alt yapı var dediler aksilik çıkmazsa 1 yıl 1000 mbps ye abone olmak istiyorum.Seneye duruma fiyatlara göre 100/200 veya 500 mbps ye hızı düşürürüm.

Vdsl aboneliğimi iptal ettirmeden süperonlineye abone olacağım.100 mbps fiber pakete abone olup memnun kalmazsam cayma bedeli nedir?14 gün gibi bir kullanım vs yokmu?

Oturduğum binada % 67 süperonline kullanan varmış.Sorun olsa bu kadar kişi abone olmaz sanırım.

Süperonline fiberden memnun kalırsam devam ederim.Sorun yaşarsam tekrar vdsl ye dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Kasım 2024; 14:11:54 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

3-5 bin TL arası cayma bedelini verirsen aboneliğini iptal edersin

sözleşmeye imza attığın geçmiş olsun imza sonrası ben beğenmedim iptal edin yok bedavaya :)

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Bende 3-4 bin gibi tahmin ediyorum. Bugün süperonline bayi arkadaşı arayıp sordum.Memnun kalmazsan 1 ay içerisinde iptal edebilirsin cayma bedeli yok dedi.Sözleşmede yazıyormu dedim yazıyor dedi. Ama zannetmiyorum. Süperonlineden memnun kalırsın kalmazsan faturanı ben öderim dedi. En kötü ihtimal vdsl süperonline fiber 2 sinide kullanırım.
    Abone olunca kullanıcı olarak olumlu olumsuz yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Kasım 2024; 17:29:18 >

vdsl den sonra 1000mbit ilaç gibi gelecektir. Apartmanda kullananlara bir sorun muhtemelen sorun yaşamıyoruz diyeceklerdir ona göre aksiyon alırsınız. Bende 1000mbit kullanıyorum çok memnunum. aşağıda taahhütsüz 1000mbit var fiyatıda 580 tl dene beğenmezsen taahhüt te yok iptal edersin.

Superonline Taahhütsüz Fiber’in Yıldızı 1000 Mbps

Taahhütsüz paketin detaylarına baktım.

Superonline Taahhütsüz Fiber’in Yıldızı 1000 Mbps

• Kurulum ücreti 600 TL’dir. 10 ay taksitle faturanıza ek olarak yansır. 
    • Aktivasyon ücreti 600 TL’dir. 10 ay taksitle faturanıza ek olarak yansır.  

yazıyor.Abone olsam memnun kalınca tekrar iptal etmem gerekecek, 1200 tl alacaklar. Sonra 12 ay taahhütlü kampanyaya katılmam durumu karışık olacak. 01.01.2025 de de fiyatlar değişecek.

Ben en iyisi 1000 mbps onlineye özel 2 ay ücretsiz 10 ay 700 tl kampanyasına katılayım. Dediğiniz gibi her halukarda vdsl den daha iyi olacağı ve memnun kalacağımı tahmin ediyorum.

En kötü ihtimal vdsl ve fiberi aynı anda kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Kasım 2024; 17:58:26 >

Yalnız 500 gb kota var bu pakette bilginize

• imate kullanıcısına yanıt

Biliyorum.Bu paket pek mantıklı gelmedi.Komşulara sordum.Fena değil,idare ediyoruz vs dediler.Tam olarak kullanıcı yorumu alamadım.Teknolojiden pek anlayan yok.İstediğim bilgileri alamadım ,bilinçli kullanıcılar değil.Wifi çekiminden vs şikayetciler.Bu süperonline fiber kaynaklı sorunlar değil ,modem kaynaklı.Ben vdsl de de köşe odalarda wifi sorunu yaşıyordum.Mesh cihazı ile çözdüm.Memnun olanda var olmayan da var.Birde ev içi kablo çekimini sıva üstü çekilende var prizden çektikleride var.Ben vdsl gibi prizden çektirmek istiyorum.Bakalım yapmaya yanaşacaklarmı? Yoksa olmazmı diyecekler. Salon evin ortasında orya çeklirse tek cihaz ile evin her tarafına wifi sinyali ulaşacak.Modemi antrede vestiyerin içine koyanda var salona kablo çektirende var.Bakalım ekip ne diyecek.Ev içerisinde delme kanal içerisine döşeme vs olursa çirkin gözükecek vdsl ye devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Kasım 2024; 7:8:39 >
    Yıllardır superonline fiber kullanıyorum. Mahallemde vdsl var başka markaların. O yüzden fiber tercih ettim. Zaman zaman çıldırtıyor sansür konusunda. Ping sorunu yaşamadım. Gündelik sitelerde de sorun yaşamıyorum. 500 mbps kullanıyorum.
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Sansür olayını açabilirmisiniz? Pm de atabilirsiniz. 3. telefon ,1 pc,2 android box youtube ,dizi izleme vs normal bir ev kullanıcısıyım. Vdsl deki sorunum stabil değil,internetin yoğun kullanıldığı zamanlarda sanırım yavaşlama oluyor.Bazen sayfayı bile açamadığı oluyor.Kopma arıza,bakım olmadığı sürece olmuyor. Evde oyun oynayan yok. 100 de bana yetecek ama 1.000 de görmek istiyorum.Keşke taahhüt olsa bile 12 ay içerisinde üst,alt hızlara geçebilme görme imkanı olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Kasım 2024; 8:11:9 >
    Şöyle ki zaman zaman belirli sitelerin yurtdışı çıkışını kısıyorlar ama ortalama normal kullanıcının çok hissedeceğini sanmıyorum. Bir ara maç saatlerinde Twitter’ı yavaşlatıyorlardı ona kafayı takmışlardı vazgeçtiler. Onun haricinde ben kendi kullanımımda bir sorun yaşamadım.

Gün içerisinde hızda dalgalanma oluyormu?Maç izliyorum.Fibere abone olup memnun kalnayıp vdsl alanları okudum.Oda garip.Fiberi iptalde zor ,yüksek bir cayma bedeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Kasım 2024; 8:16:23 >
    Hız dalgalanmam yok. Ben de maç izliyorum internetim kaynaklı sorun yaşamıyorum.
    Teşekkür ederim.Daha önce 100 mbps vs farklı hızları kullandınızmı?1.000 mbps ile fiyat farkı çok az.500 mbps tercih sebebiniz nedir?
    50’den 500’e geçtim 50’de de memnundum ama tabi artık yavaş kalmaya başlamıştı.

Bir arkadaş 1.000 mbps al.Farkını göreceksin dedi.Diğer hızlarda olan hiç bir kısıtlama yok. Ona benzer bir şey söyledi. Fiberi ilk defa kullanacağım için benim hemen anlamam zor farklı hızları kullanınca görebilirim.

1000’de kısıtlama yok ya da var diyemem bilmiyorum açıkçası ama 500’de de öyle ciddi bir durum görmedim benim kullanımım açısından.

1000mbit kullanıyorum evde oğlum fortnite da devamlı bende android tv netflix playstation maç vs kullanıyoruz sorun yaşamadım şimdiye kadar

Farklı hızları kullandınızmı aralarında çok fark varmı?Tek modem evin tamamında wifi için yeteri geliyormu?İlave router/mesh cihazı kullanıyormusunuz?

Kullanan arkadaşlardan 1000 mbps için modem taviyesi ve kullanıcı yorumu alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Kasım 2024; 17:10:15 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.