Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
87
Favori
306.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,


    eve fiber bağlantı için duvar prizi olarak ne önerirsiniz ?

  • opua O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, yardımcı olabildiğime sevindim. Superonline FÇM lerde çalışan arkadaşlar konuyu takip ediyorlarsa bundan sonra sattıkları duo setleri 1 main 1 satellite olarak değil de 2 satellite olarak kurarlar umarım.
  • Arkadaşlar bende an itibariyle Turkcell Superonline için başvuru yaptım Millenicom' dan geçeceğim 100 Mbit hızında fiber aldım wifi 6 modem için bir şey yapmama gerek var mı yoksa onlar direkt 6 destekli modem getirirler mi?
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün itibariyle Zte H3600 modeme geçiş yaptım. Telefonlarda sorun yok ama bilgisayar Wi-Fi ağını görmüyor. Sorunu daha önce yaşayan var mı?
  • Peerless kullanıcısına yanıt

    telefonunuz eski ve modem 2.4 ghz yayın yapmıyorsa görmemesi normal. modem ayarlarından 2.4 ghz'i açıp bir deneme yapın bence

  • modem sadece 5 ghz mi açık öyleseyse eğer pc 5 ghz desteklemediği için görmüyordur. Ayarlardan aynı anda hem 2.4 hemde 5 ghz yayını açın görmeye başlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can851

    Arkadaşlar bende an itibariyle Turkcell Superonline için başvuru yaptım Millenicom' dan geçeceğim 100 Mbit hızında fiber aldım wifi 6 modem için bir şey yapmama gerek var mı yoksa onlar direkt 6 destekli modem getirirler mi?

    Bildiğim kadarıyla en son bana wifi 5 getirmişlerdi wifi 6 için bölgeden bölgeye değişiyor. Abone olup sormanız lazım gelen ekibe

  • quote:

    Orijinalden alıntı: imate

    Bildiğim kadarıyla en son bana wifi 5 getirmişlerdi wifi 6 için bölgeden bölgeye değişiyor. Abone olup sormanız lazım gelen ekibe



    Alıntıları Göster
    Wifi 6 modem getirdiler neyseki Huawei wifi 6 modem geldi
  • opua O kullanıcısına yanıt

    hangi tplink mesh cihazını aldınız

  • İyi akşamlar arkadaşlar.
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM
    Dün Superonline internete geçiş yaptım Vodafone dan. 1000 mbit tarifesini kullanıyorum. Fotoğrafdaki modemi getirip kurdular. Saha temsilcimizle başvuru aşamasında görüşmemizde wifi 6 modem istediğimi belirttim. En son çıkan modemden kuracağız dedi 😅 kuruluma gelen ekipte gelmeden önce aradı wifi 6 istememde özel bir sebep olup olmadığını sordu. Oyun oynuyorum dedim. Nokia modem alıp gelmişler. Bu modem nasıldır kullanan varmı? Sanki satış temsilcisi farklı bir model numarası söylemişti




  • emre0989 E kullanıcısına yanıt

    Kağıt üstünde iyi gibi duruyor Wifi 6 bir modem sonuç olarak.


    Ama temsilcinin "1000Mbps" internet için Wifi 6 için özel bir sebep var mı demesi saçmalık olmuş. Zaten verecekleri Wifi 5 bir modem kablosuz olarak 500Mbps yi bile tam olarak veremeyecek yani neyi sorguluyorlar anlamadım 😂

  • emre0989 E kullanıcısına yanıt

    Yeni üretim wifi 6 modem gelmiş sanırım nokia olarak diğer cihazlara göre kısıtlı olabilir hocam tek alternatif zte görünüyor.

  • Bende bu modemden var salonda tv'nin yanında duruyor. 3+1 evde anca salona bitişik odalarda çekiyor. Orda bile çekmiyor. Ne yapabilirim?

  • Merhabalar, Superoline Fiber 500mbit internet kullanıyorum.

    Modem : Huawei Wifi 6 modem.

    Ek olarak 2 adet TP Link Deco P9 Mesh cihazı ve 1 adette Deco E4 Mesh cihazı var elimde.

    Modem bilgisayarın yanında ve kabloyla bağlanınca 500mbit hız alıyorum. Modem'e Deco P9 mesh cihazları bağlı ve bunlardan biri hemen modemin yanında duruyor, kabloyla bağlı. Modemin ve modeme bağlı olan deconun bulunduğu odada, hatta bu cihazların dibinde kablosuz hız testi yapıyorum ve 250mbit'i geçmiyor hızım hiç bir şekilde. Bunun nedeni nedir?

    ---

    2. sorum ise salonda da bir adet Deco P9 cihazı bulunuyor ve salonda wireless hız testi yaptığım zaman maksimum 60-70mbit hız alabiliyorum. Bu sebeple modemden salona 25 metrelik bir ethernet kablosu çektirdim. Salona bir gigabit ethernet switch mi almam daha mantıklı olur? Yoksa bir router mı?



    Eklediğim resimde çizip durumu anlatmaya çalıştım, 1. çizimde ki şuanda ki hali evin, 2. çizimde yapmayı düşündüğüm sistemi belirttim.



    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM




  • PVH kullanıcısına yanıt

    Öncelikle, kullandığınız deco sisteminin Wi-Fi 5 olduğu için hız olarak 350 ila 400 arasında bir değer sunabildiğini belirttiğiniz. Ancak, bu değerler cihaz yoğunluğu az olduğunda elde edilen sonuçlardır. Ayrıca, kullandığınız cihazların Wi-Fi ağ kartı teknolojisi sebebiyle hızda sınırlamaya maruz kalabildiğini ifade ettiniz. Eğer P9 Deco'lar hızı üzerinden aktarım yapıyorsa, iletim sırasında hızın düşmesi nedeniyle genel hızda düşüklük yaşanabilir.


    Genellikle 500 Mbps ve üzeri hızlar için Wi-Fi 6 destekli deco sistemleri önerilmektedir. Ayrıca, gigabit Ethernet Switch almanıza gerek yok. Mümkün olduğunca decoları merkezi sisteme kablolu yardımıyla konumlandırırsanız bir nebze olsun hızınız daha da artacaktır.

  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

    Mi 4a giga'nın easy mesh desteği var mı hocam bir bilginiz var mı bu konuda, internetten bir bilgi edinemedim bu genel sertifikanın yaygınlığı ve bendeki mevcut cihaz için desteği konusunda.


    Bu arada bir ara ekledikten sonra siteden çıkardıkları Tp Link Mesh uyumlu gelişmiş cihazı tekrar sitesine eklemiş sol, temin edebilen - kullanan var mı aramızda 



    www.superonline.net
    TP-LINK EX530v - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/yardim/modemler/tp-link-ex530v



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Aralık 2023; 1:2:32 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Tp-link ex20v ile aynıdır gibime geliyor.

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Xiaomi ekosistemi konsorsiyuma dahil olmadı diye biliyorum. Tplink ve alt markaları huawei ve alt markaları zyxel zte ve bir ksç firma daha var bu easymesh konsorsiyumunda. Bu gelen routerı ilk siteye eklediklerinden bir gün sonra bölge çözüm merkezinde gördüm. Yeni gateway deniyoruz abi, dış kullanıma açık değil henüz dediler. Nasıl bir denemeyse kaç aydır bitmedi 😂
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

    Bu modemi ilk gördüğümde çağrı merkezi henüz bayilerimize bölgemizde dağıtıma başlamadık felan demişti özellikleri zte ile aşağı yukarı aynı diyorlar fakat nedense ex20v ile aynı özelliklere sahip gibi geldi.

  • imate kullanıcısına yanıt
    MT’ler biraz avanaklığa vuruyor işi. Bölgem ipv6 demo bölgesi (bölge çözüm merkezi ile sürekli iletişim halindeyim, onlar sayesinde gizli sayılabilecek bazı bilgileri öğrenebiliyorum) bu yenileme döneminde demoya katılım için talepte bulundum. MT beyefendi ipv6 yerine wifi6 anlamış işlem açmış fçmden aradılar abi senin gateway yeni zaten bi daha neden işlem açtırdın diye sordular yenilemediğim halde servis ücreti kaçtı sonuç olarak
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.