Bildirim
Superonline Sitelere Girememe !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bende de var twitter girmiyor giriyorda çok ağır sinir ediyor -
Bende sıkıntı yok. Sol fiber kullanıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
aynı sorun bende de var twitter girmiyor giriyorda çok ağır sinir ediyor
söve söve bi hal oldum ya yeminle delirtir bunlar adamı ! bi ton para ver paranın hakkını alama.. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrec6
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
aynı sorun bende de var twitter girmiyor giriyorda çok ağır sinir ediyor
söve söve bi hal oldum ya yeminle delirtir bunlar adamı ! bi ton para ver paranın hakkını alama..
online işlemlerden şikayet oluşturup yolladım bakalım ne olacak -
Sanırım yurtdışı çıkışlarında sorun var. Birkaç gündür youtube videolarında aniden kesilme oluyor. -
Dns kullananlarınız varsa Google dns yerine Gtei dns 4.2.2.1 - 4.2.2.2, 4.2.2.3 - 4.2.2.4, 4.2.2.5 - 4.2.2.6 kullanabilirsiniz. Google dns'den biraz daha hızlı. -
genel olarak bir sıkıntı var sanırım modemlere yeni fw güncellemesi geldibu yüzden ama şunu söylemeden geçemeyeceğim sosyal paylaşım sitelerinde DEVLETİN yaptırdığı bir yavaşlamada sözkonusu olabilir geçen gün bakan bizzat kendisi söyledi bir gecelik evet twitteri yavaşlattık diye. -
ttnet fiber 50 mbps var bende. Jet hızıyla acılıyor twitter -
ssl tarafında 443 portlarını devlet baba dinliyor sanırım. eee nede olsa göya özgür internetimiz var. -
Youtube beni kanser ediyor resmen. Appstore da download da sorun yaşıyorum. Nedendir anlayamadım, sanırım çıkışlarda bir sorun var. -
arkadaşlar ben bursadayım istanbula 93 94ms ping vuruyor ama hız normal çıkıyor siteler inanılmaz yavaş ne yapmak lazım sizde durumlar nedir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X