|
Merhabalar 1 hafta önce 35Mbps olan paketimi 50Mbps olarak siteden yukselttim. Fakat hızım hala 35 geliyor teknik ekip geldi modemi filan değiştirdiler. Sonra salağa yatarak Speedtest Turkcell sunucusundan test aldılar e haliyle değerler yüksek çıkıyor. Nperf ve Fast'te yaptırdım adam gözleriyle görüyor paket hızımı almadığımız ısrarla Turkcell Speedtest'i kabul ediyor diyor. Sorunu ben bile tahmin edebiliyorken bunlar sabah sabah sinir etti. Sorun çözüldü diye talebi de kapatmışlar. Hala 35 aldığım için mh ile görüşüp paketimi 50'den 35 yaptırmak istedim. Turkcell de paket düşürme olmadığı söylediler. Nasıl bir yol çizmeliyim. Ayrıca aranızda Superonline veri merkezinde çalışan var mı? ![]() arkadaşlar çok ciddiyim bunların teknik ekipten bir cacık olmaz. 24 aralıkta yaptığım yükseltme işlemindeki hızı bugün alabildim. Sorunum da şöyle çözüldü. Superonline arada 200/10mbps fln yolluyor bir şeyi mi test ediyorlar bilmiyorum fakat yine gece hızım aşırı yüksek geliyordu. Sabah testler yaptığımda paket hızımı artık alabildiğimi gördüm.(Teknik ekip sorunumu kabullenmediklerinden, en son kabloluda bile 35 alıyorum diyince kardeşim sana 200tl ye kabloluda bile tam hız alacağın modem takalım dediler şaka gibiler ya) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 20 Ocak 2023; 9:51:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı