Şimdi Ara

Süperonline kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşamüstü kapıya gelen eleman ile konuştuk ve anlaşma yaptık.. Bugün bağlamaya gelecekler. Ancak birkaç tane sorularım var...

Roter'ı ne marka getiriyorlar? sanırım 2 model var ve pirelli daha iyi deniliyor. Pirelli getirmelerini isteyebilir miyiz? veya daha iyisi varsa onu...
    Router'ın wireless gücü nasıl? Ayrıca nereye kuruyorlar?
    Laptopumun wireless çekim gücü pek iyi olduğu söylenemez ve kablosuz bağlantıda kesilme olabilir mi? Kesilmemesi için ne yapmam gerekir? Odam en sonda yani kapıya biraz uzak kalıyor. netin kesilmemesi için ne yapmam gerekir? (Wirelessi güçlü olan router şart)
    Şuan adsl hattımı komşum ile ortak kullanıyoruz. Ona haber vermeden bu anlaşmayı yaptım iptal edip internetini kesersem ayıp olucak onada. Peki bu süperonline'ı onunla paylaşma şansım var mı? varsa nasıl yapabiliriz?
    Ayrıca sanırım yarın bağlanıcak ve özellikle sor, söyle, yaptır gibi demek istedikleriniz var mı? Bağlandıktan sonra pişman olmak istemiyorum...

• Fiber mi ? Normal Adsl'mi ?
  • fiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 22 Nisan 2011; 11:40:31 >
  • modem konusunda ben eryaman 3. etaptayım bizim binaya Pirelli marka modem verdiler. kuzenim 2.etapta onlara başka marka verdiler. niye farklı verdiler bilmiyorum. arkasında 3 tane de girişi var. bizim ark 3 masaüstü bağladı :D
    kurulum konusu için >Normalde bnm laptap oldugu için modemi salona kuracaklardı bizde. ben dedim odama kurmak istiyorum diye. oraya kurdular. bizim üst komşu da odasına kurdurttu. yani sen nereye istersen oraya kurarlar.

diğer interneti paylaşma sorusu hakkında bilgim yok. adamlar gelince sorarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 22 Nisan 2011; 11:52:29 >
  • Bende odama kurdurtayım o zaman Hız nasıl peki? tam verim alabiliyoruz değil mi? Dedim odaya uzak olursa hız iyi olmaz istediğimiz yere kuruyorlarsa güzel o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bende odama kurdurtayım o zaman Hız nasıl peki? tam verim alabiliyoruz değil mi? Dedim odaya uzak olursa hız iyi olmaz istediğimiz yere kuruyorlarsa güzel o zaman

valla ben çok memnunum. tam verim alıyorum. adamlar derse sende laptop var salona kuralım, sen dersin odama kurmak istiyorum,onlar kurar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bende odama kurdurtayım o zaman Hız nasıl peki? tam verim alabiliyoruz değil mi? Dedim odaya uzak olursa hız iyi olmaz istediğimiz yere kuruyorlarsa güzel o zaman

valla ben çok memnunum. tam verim alıyorum. adamlar derse sende laptop var salona kuralım, sen dersin odama kurmak istiyorum,onlar kurar zaten.

tamam.. eyvallah saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.