Şimdi Ara

Superonline İstedigim Paketi Tanımlamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İstanbul/Beylikdüzü'nde ikamet etmekteyim. Apartmanımızda fiber altyapısı yok. Superonline 16 Mbit limitsiz yalın Adsl kullanıyorum. Steam'den oyun indirirken 1,4 Mb/Sn hız alıyorum. Download Manager kullanırken 1,6 Mb/Sn hız alıyorum. Kesinti de çok olmuyor. Kısacası memnunum. Ancak sorun şu; taahhüt bugün bitiyor ve Superonline bana 16 Mb paketi vermiyor. Bildiğiniz vermiyor. O bölgede 8 Mbit destekleniyor daha yüksek paket tanımlayamam diyor. Parasıyla değil mi diyorum, evet ama sistem izin vermiyor diyor. Son çare download resimlerini aldım, şikayet oluşturdum, yanlışınız var bakın hıza dedim ama cevap gene aynı. TTNet'i arıyorum, biz 16 Mbit veririz diyorlar. Ama TTNet ile yıllar evvel sorun olmuştu tabi o zaman İstanbul'da oturmuyordum. Şimdi bir karar vermem gerekiyor. Bir yanım, memnunsun madem kullan 8 Mbit ve TTNet'e bulaşma diyor, bir yanım enayi misin bu devirde 8 Mbit nedir en azından 12 aylık taahhütle dene TTNet'i diyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ocak sonuna kadar bekleyebilirseniz netspeed'e bakın 8 mbit 40 lira, 16 mbit 50 lira akn taahhüt falan yok
  • Fiyat konusundan ziyade hizmet kalitesi beni düşündürüyor. Superonline'dan memnunum ama istedigim paketi vermiyor. TTNet hakkında soru işaretleri var. Bu civarda TTNet kullananlar yardımcı olabilir mi?

• süperonline zaten ttnet altyapısını kullanıyor?
  • Suan 16 killaniyorsun ve 16veremeyizmi diyor ilgincmis vdsl varmi orda durum nedir.

Eger memmunsaniz turk telekomdada memmun olursunuz 16mbps 50gb 63.90 vdsl varsa 35mbps 66.90

• Hocam Superonline da benzer sorun bende yaşamıştım. Altyapı kötü olduğu için 8mbps 50gb kullanıyordum. 8 mbps aknsiz pakete geçmek istediğimde hattınız 8 mbps hızı tam desteklemesi gerek diye komik bi cevapla reddedilmiştim. Taahhüt bitmesine yakın aradıklarında 8 mbps akniz pakete geçiremiyorsanız taahüt yenilemek istemiyorum dediğimde tanımlamışlardı.

• Hocam Superonline da benzer sorun bende yaşamıştım. Altyapı kötü olduğu için 8mbps 50gb kullanıyordum. 8 mbps aknsiz pakete geçmek istediğimde hattınız 8 mbps hızı tam desteklemesi gerek diye komik bi cevapla reddedilmiştim. Taahhüt bitmesine yakın aradıklarında 8 mbps akniz pakete geçiremiyorsanız taahüt yenilemek istemiyorum dediğimde tanımlamışlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.