Taşıt Kredilerinde Daini Mürtein nedir
Merhaba arkadaşlar, taşıt kredisi kullanırken bankamız sigorta ve kaskoyu kendilerinin yaptıracağını belirterek normal fiyattan 3-4 katına kasko yapıyor. Sorum şu şekilde dün taşıt kredisi kullandım normalde 12-13 bine olacak kaskoyu 44bin TL'ye yaptılar. Aynı günün akşamı mobil bankacılıktan kaskoyu ve kredi sigortasını iptal ettirdim. Farklı bir kasko firmasından dahini mürtein ile birlikte 12binTL'ye yaptırdım. Bugün beni arayıp kaskoyu iptal ettiğiniz için kredinin tamamını kapatmanız gerekiyor diyorlar. Kredinin taksitleri henüz başlamadı findeks puanımda 1700'de geriye dönük hiçbir şekilde geç ödeme yapmışlığım dahil yok. Bankalar hangi durumlarda krediyi geri isteyebilir dediklerini yapabilirler mi bilgisi olan ehillerin yardımını rica ediyorum.
Eylül'de Aylık Kirala, 300 TL İndirim Avantajından Yararlan!
İşlem Tarihi: 10.09.2021-30.09.2021
Kiralama Tarihi: 10.09.2021-31.12.2021
Promosyon Kodu: YLCAY300
Eylül'de aylık kiralamalara özel 300 TL indirimden nasıl yararlanabilirsiniz?
YLCAY300 kodunu yolcu360.com internet sitesi veya Yolcu360 mobil uygulamasında promosyon kodu alanına girerek indirimli fiyatları listeleyebilir ve kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca 0850 360 5 360 Yolcu360 Misafir Merkezini arayıp Yolcu360 indirim kodunuzu ileterek indirimli fiyatlardan kiralama işleminizi yapabilirsiniz.
Kampanya Koşulları
Kampanya sadece yurt içi kiralamalarda geçerlidir.
İlgili araç grubuna ait teminat tutarları (depozito) aracın tesliminde misafirin şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir.
Araç kiralama ücreti dışında yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır (depozito, sigorta, muadil araç, drop, farklı yerde bırakma ücreti vs).
Diğer Koşullar
Kampanya dahilinde rezervasyon yapılan aracın tesliminde ilgili firmanın kullanım koşulları geçerli olup, kiralayan kişi bu koşulları sağlamalıdır.
Kampanya başka bir kampanya veya indirim kodu ile birleştirilemez.
Bahsedilen araç modelleri; ilgili grubun örneği olarak kabul edilmekte olup kiralama anında ilgili araç grubundan başka muadil bir araç ile hizmet verilebilir.
Araç gruplarına göre kiralama işlemleri minimum 21 yaş en az 1 yıllık ehliyet gerektirmektedir.
Yolcu360 önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Rezervasyon, soru ve talepleriniz için yolcu360.com'u ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir (Facebook, Twitter, Instagram) veya 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi'ni arayabilirsiniz.
2012 Opel Corsa 1.3CDTI Servis İkaz Işığı Hk;
Yine Türknet yine sorun
|
Turkcell TV+ hakkında merak ettiklerim
|
Superonline abonelik devir
|
Superonline 8 mbps akk'sız paket hakkında
|
|
Ps4 hdd değişimi ile ilgili yardım.
Sony Ps4 Eurasia Garanti Hakkında
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 196
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 9.531 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar