Bildirim
superonline iptal süreci
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modemi iade et.
Modemi iade ettiğine dair belgeyi sakla.
Edevlet den aboneliğin durumunu kontrol et. Pasif duruma geçtiyse iptal olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkanın varsa bayiye bizzat başvurarak iptal et ve modem/Turkcell tv+ gibi ekipmanları elden ver. Güven olmaz bu heriflere. Ben taahhüt sona erdiğinde böyle yapıyorum. Daha sonra yeni abonelik açtırıyorum modem ve tv+ yı yeniletiyorum
dostum 4 gün önce bayiye gidip direk her şeyi teslim edip iptal ettim. modemi falan teslim ettiğinde sana belge verecekler onu sakla .bide gitmeden önce müşteri hizmetlerini ara iptal için ikna etmeye çalışacaklar,bu fiyatlarla zor. -
Ben de bayiye gidip iptal ettim. Modemi iade edeceğim. Benim sözleşme 28 Mart'ta bitti dün kapattım yani 3 Nisan'da. Bugün 73 liralık borç sms'i geldi. Bundan başka borçe öder miyim yeni aya da girdik ya -
iptal olduktan sonra modem teslimi için arayacaklarını söylediler nereye yollayacağımı bilmiyorum nereye teslim edeceğim -
fax ile iptal dilekçesi gönderdim zaten, tekrar bayiye gitmek doğru olur mu? bu arada modem ve tv yi yeniletmiş olmuyorsun eski abonelerinden aldıklarını yenilere veriyorlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadwell -- 4 Nisan 2018; 20:31:14 > -
Yeni sözleşme yaparken özellikle belirtiyorum ‘taahhüt süresince kullanıma zimmetlenecek cihazlar orijinal ambalajında ve kullanılmamış olacaktır’ diye. Zaten eve gelen Kurulum ekibi ile birlikte ürünleri değerlendirip ondan sonra servis tutamağına imza atıyorum. Bu sayede en güncel modem ve stb cihazını kullanıyorum.
Yoksa ac standartını desteklemeyen modemi çakıp geçerlerdi herkese yaptıkları gibi.
Beyler benim taahhüt 2 şubatta bitiyor. Ben bugünden iptal dilekçesi verip modemi teslim etsem bir sorun çıkar mı ? İptal dilekçesi versek bile müşteri hizmetlerini aramak gerekir mi, böyle bir zorunluluk var mı ?
İnterneti kullanmıyorum suan pasif durumda. Sadece bu şirketle bir bağım kalmasın istiyorum. Bir an önce kurtulmak istiyorum.
Cevap verirseniz memnun olurum.
2 şubatta bitiyorsa taahhütun cayma bedeli ödersin.
İnterneti dondursuysan taahhütun dondurdugun sure boyunca artar.
2 şubat için sadece 1 aylık fatura bedeli kadar cayma bedeli ödersin. Cayma bedeli taahhütun bitimine kadar ödeyeceğin faturalar kadardır.
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler.
İnterneti dondurmadim hiç. Kullanmıyorum sadece.
2 şubatta veya birkaç gün erken gitsem herhangi bir ücret talepleri olur mu ? Suan için ödenmemiş faturam yok. Yoksa şubat ayı faturası diye illa ödetecekler mi ?
Istediğin zaman iptal edebilirsin. Ama taahhütun 2 şubata kadar olduğu için 2 şubata kadar ki faturayı ödersin.
Faturani 60 lira olarak varsayip hesap yapalım.
Aralık ayı faturan çıkmamistir muhtelemen. Ona bir 60 lira gelir. Ocak ayı için de 60 lira gelir
Bir de şubat ayı iki günlük kullanım 4 lira gelir.
Şu an iptal edersen Aralık faturası da dahil 124 lira cayma bedeli çıkarırlar sana.
Tabi sana verilen cihazları iade etmen gerek. Yoksa kıytırık 50 lira etmez modeme 200 - 300 lira modem parasini da fatura ederler.
Aralık ayını ödedim. Faturalar genelde 50 lira civarı geliyor. Yaptığınız hesaba göre ben bugün de gitsem 2 şubat günü de gitsem 55 lira civarı bir para illaki cebimden çıkacak diye anlıyorum.
Modemim duruyor bütün ekipmanları ile beraber o konuda sıkıntı yok.
Aynen öyle 55 civarı bir fatura gelir.
Modemi iade ettiğin taktirde.
Turkcell superonline müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsin.
Tamamdır hocam yardiminiz için teşekkürler.
2 ay eve internet gelmedi sürekli tekniksel olarak ilgileniyoruz diyorlar ve o 2 ayada fatura yazdılar hizmet vermiyorsunuz diye iptal edeceğim dediğimdede tahadütten dolayı ceza kestiler bu şekilde berbat bir firma gözümde. -
Tüketici hakem heyetine gidip iptal ettirmeyi denedin mi cayma bedelini?
hayır hocam o dönemde aklıma gelmedi diyebilirim -
kutusuz modem alıyorlar mı -
Modemi neden iade ediyorsun. Taahhüdün bitmişse.quote:
Orijinalden alıntı: leadwell
iptal olduktan sonra modem teslimi için arayacaklarını söylediler nereye yollayacağımı bilmiyorum nereye teslim edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- superonline taahhüt yenileme
- geniş banda erişemezsiniz
- onnet nedir
- 850 nerenin numarası
- superonline modem değiştirme
- telsiz kullanım ücreti, 2025
- e devlet operatör karşılaştırma
- ping düşürme
- modem kurulumu
- internet neden çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X