Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.447
Cevap
100
Favori
370.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu yöntem ile superonline'dan pppoe kullanıcı adı şifreyi alabildim.Ancak turknet modemden bu bilgileri sandbox ile alamadım.

Çözümü bulan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechulkalan M kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Öncelikle yaklaşık 10 yıl önceki bir konuyu hortlatma girişimim ne kadar işe yarar bilmiyorum ama, umarım başarılı olabilirim...  Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu  Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu 

Ben bu modemi yani HG255s moodemi evin ortasında hem Kablonet wifi modemin çekim gücünü arttırmak hem de evin ortasında modeme kablo ile bağlı olacak ve kendisine de istenirse kablo yada wifi ile bağlanılabilecek bir access point oluşturmak amacıyla kullanıyorum.

@mechulkalan arkadaşın şahane paylaşımına istinaden HP Deskjet 1510 yazıcıyı modemin usb sine bağladım ancak bu (benim HG255s'şn lokal ipsi 192.168.0.50) modemin ip si ile yani http://192.168.0.50/printers ile başlayan adresten sonra / den sonraki yazıcı adını nereden alacağımı, burada ne kullanacağımı bulamadım...

Bu konuda konuyu yazan arkadaş başta olmak üzere, bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Teşekkürlerimle...

Adil ALPMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 6 Aralık 2024; 19:19:1 >

• adilalpman A kullanıcısına yanıt

Hocam router arayüzünde isim görünmüyor mu?

• brusher B kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef sanırım görünmüyor yada ben yerini bulamadım hocam... Hangi kısımda görünmeliydi? 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu an takıp bakma imkanım yok ama usb falan bir yerlerde görünüyor olması lazım. Bu arada router'ı fabrika ayarlarına alıp root yetkisi aldınız mı?

• brusher B kullanıcısına yanıt
    root yetkisi var ama bu işlemleri yaparken root değil admin şifresi ile giriş yapmıştım web arayüzüne... root şifresi ile daha önce modemi access point'e çevirirken işlem yapmıştım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Root ile girin hocam. Admin ile görünmeyen şeyler vardı hatırladığım. Belki yazıcı paylaşımı falan da oradadır.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.