Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • STALKER38 kullanıcısına yanıt

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/superonline-hg255s-wan-fiber-sifresi-oegrenme.835448//


    Aynı router var bende bu yöntemle dün hallettim, ama TV+ hiçbir şekilde açılmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozugur -- 16 Haziran 2021; 13:31:46 >
  • Cep telefonunu arkadaki usb çıkışına bağlayarak cep telefonu internetini modem vasıtası ile ps4 e aktarmak istiyorum. Bu mümkün mü? Ps4 kablosuz olunca ping sıkıntısı yaşıyorum o yüzden böyle bir seçenek olabilir mi acep

  • Arkadaşlar bu cihaz artık çok can sıkıcı konuma geldi. Malum cihazlar nedeni ile 2,4 ghz ve 5 ghz her ikisini de ayrı ayrı kullanmak durumundayım. Router alıp hg255s'i devre dışı bırakıp direk İnterneti Router a aktarıp bu şekilde eve dağıtmak istiyorum.

    Mercusys halo s12 ikili alayım diyorum. Cihazı kullanan var mı ya da hangi cihazı tavsiye edersiniz en etkin ve uygun çözüm olarak. Ev yaklaşık 150 m2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozugur M kullanıcısına yanıt
    Superonline verdiği modemi değiştirip kullanıp TV+ kullanabilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsunmys kullanıcısına yanıt

    Ben de Deco M4 almayı planlıyorum ama kurulum konusunda endişelerim var. Benim internetim ethernet kablosuyla geliyor doğrudan modemin wan girişine takılıyor. Deco M4'ü modeme bağlamak için her hangi Lan girişini kullanmanız yeterli oldu mu? Modem arayüzde her hangi bir ayar yaptınız? Bazı yerlerde modemi köprü (bridge) moduna almaktan bahsetmişler ama bilmediğim için kurulumdan endişe ettim

  • 100mb ve daha yüksek mb paket kullananlar varsa yeni wifi 6 modemlere taahhüt yenileyerek ücretsiz geçiş yapabilirler.
    100mb altına aylık 5 veya 6 TL ücreti var diye hatırlıyorum.

    Aşağıda yeni modemlerin konusu var, inceleyebilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/superonline-wi-fi6-modem--146799524


    Ben HG255S yerine ZTE H3600 e geçiş yaptım. Performansından memnunum.
    Modemin yerini değiştirdiğim için çekim performansı hakkında net birşey söyleyemiyorum. HG255 İLR Ev içinde çekmeyen odalardan powerline adaptör kullanıyordum. Artık gerek kalmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaillant Erelax akıllı termostat kullanıyorum. Erelax, süperonline'ın verdiği modemlerin güvenlik duvarlarını aşmada sorunlar yaşıyor. En az sorun yaratanı HG255S. Onunda wifi kalitesi çok vasat. Neyse soruma gelecek olursak;

    Modemden 2. bir sinyal yayınlayıp, tüm şifreleme güvenlik ayarlarını kapattım. Erelax şifresiz direk bağladım. Daha sonrasında o sinyal adının görünürlüğünü kapattım. Artık bir bağlantı problemi yaşamıyorum Erelax-Modem arasında. Ama isim görünürlüğünü kapatmış olmama rağmen , başkalarının o sinyale giriş yapmasından endişe ediyorum. Bunun için bir çözüm var mı ?


    Mesela beyaz liste gibi bir seçenek mevcut mu ? Şu ip adresli / mac adresli cihaz için tüm güvenlik ayarlarını kapat şifresiz bağlansın vs gibi ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: major24

    Vaillant Erelax akıllı termostat kullanıyorum. Erelax, süperonline'ın verdiği modemlerin güvenlik duvarlarını aşmada sorunlar yaşıyor. En az sorun yaratanı HG255S. Onunda wifi kalitesi çok vasat. Neyse soruma gelecek olursak;

    Modemden 2. bir sinyal yayınlayıp, tüm şifreleme güvenlik ayarlarını kapattım. Erelax şifresiz direk bağladım. Daha sonrasında o sinyal adının görünürlüğünü kapattım. Artık bir bağlantı problemi yaşamıyorum Erelax-Modem arasında. Ama isim görünürlüğünü kapatmış olmama rağmen , başkalarının o sinyale giriş yapmasından endişe ediyorum. Bunun için bir çözüm var mı ?


    Mesela beyaz liste gibi bir seçenek mevcut mu ? Şu ip adresli / mac adresli cihaz için tüm güvenlik ayarlarını kapat şifresiz bağlansın vs gibi ...

    MAC filtrelemeyi aktif edin.


     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu




  • Selam arkadaşlar, size bir sorum olacak. Bu modem üzerinde Voip'yi nasıl aktif edebilirim? Bunu sormamın nedeni ise telefonda yüklü olan "Cisco Jabber" uygulamasını kullanabilmek için.

    Evde ki wireless ağına bağlı iken uygulama üzerinde arama yapılamıyor ancak Wi-Fi kapatılıp 4G'ye geçince uygulama üzerinden arama yapılabiliyor. Bilgi işlemde ki arkadaş ile görüşünce modemde voip'yi kontrol etmemi istedi.

    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

  • Selam


    B525s-23a yazılım sürümü 81.191.05.05.170. Daha güncel bir sürüm bulamadım. Güncel sürüm var mıdır?

  • Dostlar, bu modem üzerinde online oyun oynamak istediğimde server hatası alıyorum fakat mobil nokta ile bağlandığımda oyunlara girebiliyorum. Ağ ayarlarımı ve modem ayarlarını sıfırlayıp resetledim. Fakat sorun çözülmedi, çözüm önerisi olan, şunu şöyle yap dediğiniz bir konu var mı ? Özellikle başka ağ ile denedim ve sonuç modemden kaynaklı gibi duruyor.

  • Selamlar 10 yıldır süperonline kullanıcıyım, modem olarak çok uzun zamandır HG255S var fakat son dönemde bağlantı sorunları yaşamaya başladık; internet bağlı görünüyor ama çok yavaşlıyor ve modemi açıp kapayınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı olabiliyor. Bunu nedeni nedir.Yapmam gereken bir şey var mı?

    Hiçbir değişiklik yapmadık , yeri kablosu herşeyi aynı.


    Üyeliğim 20 gün sonra bitecek modem değişikliği talep etsem şu model daha iyidir denilebilecek bir modem var mı?

    Hızım 35 Mbit, wifi 6 modemler çözüm olur mu?

  • Arkadaşlar selam;


    Ben, kablonet modemin wifi çekim gücünü beğenmediğim için, kablonet modemde wifiyi kapatıp wifi dağıtım işini bu modeme yaptırmak istiyorum.


    Bunu nasıl yapabilirim bu modemle?

  • 255s modemle yaşadığım işkenceler sonucu, türknete geçip kendi modemimi kendim alayım diye düşündüm. Dün akşam wifi de world of warships de sürekli anlık 200 300 pinglere çıka çıka oynuyordum. Aradım servisi bizde ping gözükmüyor dediler. Bir kablo ile bağlayayım dedim. Kablo ile takınca ping düzeldi. Bu arada wifi'deyken de modemin yanındaydım.


    1+1 evde yatağımdan salondaki modemi gözümle görmeme rağmen çekim gücü çok az. Sürekli kompalar yaşıyorum. Anlık telefonda da laptopda da ünlem işareti çıkıyor. geri geliyor yine gidiyor ve sürekli böyle devam ediyor. Durup dururken modem 5ghz bandını de aktif ediyor. Sürekli girip modem arayüzünden tekrar aktifleştirmek zorunda kalıyorum.


    Arayüzde ki sistem log bölümünde, kopma yaşandığı zaman dns le ilgili sorunlar çıkıyordu. Uzun bir hata kodu ama sistel log herkes de aynımı bilmiyorum, artık sistem log açılmıyor bende. Sorunun ne olduğunu artık göremiyorum.


    Yeni bir modem de vermiyorlar. wifi6 modemi e 100 mbit üstü yeni üyelere veriyorlar. Yani bu modemle kopa kopa idare edeceksin diyorlar. sorunun çözümü yok. 2 ay taahütüm kaldı. Bir tane tplink 2100 alıp türknete geçeceğim...


     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu




  • merhaba arkadaşlar.

    vodafonenet fiber 200 paketine geçiş yaptım. bu modemden verdiler. hız konusunda hiçbir problem yaşanmazken pingte sorunlar yaşıyorum. önerileriniz çok makbule geçecek inanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Huawei HG255s yerine aldığım Mercusys Mr70x Wifi 6 Ax Router ile ilgili bir konu açtım:


    https://forum.donanimhaber.com/mercusys-mr70x-wifi-6-router--152493176


    İlgilenen varsa konuya bakabilir. Teşekkürler.

  • Arkadaslar uzun sure superonline ile bu routeri kullandim sonrasinda yazliga modem yerine yanlislikla bi router aldim ve tam routeri iade edecekken uzerinde isp kullanici adi ve sifresini zahmetsiz alabilecegim yaziyordu bende uzun suredir router degistirmek istiyordum ama superonline kullanici adi ve sifre vermedigi icin degistiremiyordum neyse zahmetsiz bi sekilde kullanici adi ve sifreyi aldim kurulumumu yaptim ve evde resmen hayatimiz degisti hanim evde wifi acmazdi problemli diye o wifi kullanmaya basladi wifi ile web surfing cok daha akici olmaya basladi vs vs kendi kendime keske daha onceden boyle bisey yapsaydim dedim suan farkli bir evdeyim burda vdsl kullaniyorum eski routerim da repeater olarak sorunsuz calisiyor.
    Eger sizlerde uygun fiyata isp k.adi ve sifresiyle ugrasmadan routerinizi yenilemek istiyorsaniz sizlere tenda ac5v3 routeri tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Allah için Huawei Hg255S Modemin DNS değiştirme imkanı var mıdır? Varsa biri lütfen yardımcı olsun.


    Yerel Ağ--Lan Arayüzü--DHCP Sunucusu--LAN cihazları için DNS sunucuyu manuel olarak yapılandırın yolu ile yaptığım DNS değiştirme olayında başarı sağlayamadım!

  • Bildiğim kadarıyla yerel değişim işe yaramıyor.. Modemden de değişmiyor.. Tavsiyem Chrome veya Firefox da secure dns belirleyip öyle deneyin.. Yanlışım var ise diğer bilgili arkadaşlar düzeltsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Demek ki dns değişiminin bir yolu yok  Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu 

  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.