Şimdi Ara

Süperonline hız rezaleti (16mb Sınırsız Tarife)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline firmasından 16mb sınırsız tarifesinden yararlanıyorum. 31 Ekim tarihinden beri hızımdan memnun değilim.31 Ekim'de sabahı internetten hız testi yaptığımda hızım normalden daha kötü bir durumdaydı.Normalde bu sonuçtan daha iyi değerler alıyordum.

Test sonucu: Süperonline hız rezaleti (16mb Sınırsız Tarife)

31 Ekim'de öğleden sonra kota ile ilgili uyarı geldikten sonra hızım 3mb'a düştü.Bilgisayardan hızımı kontrol ettiğimde hızımın hala 16mb olduğunu kotamın ise artı değerlerde olduğunu gördüm.

Modem sonucu: Süperonline hız rezaleti (16mb Sınırsız Tarife)

Hızımın 3mb'a düşmesi ile ilgili servis sağlayıcıyı aradığımda oradaki bayan hız değerlerim ile oynayarak hızımı düzeltmeye uğraştı ama düzelmedi. Hızımı düzeltmeye uğraşırken maksimum hızım 12mb gözüküyordu.Şikayetimi aldı ve konu ile ilgili 72 saat içinde bana bilgi vereceklerini söylediler.Hızım öğleden sonra 11.30 civarında modemimde gözüken maksimum hıza ulaştı ve düzeldi ama hızım 12mb gözüküyordu.

Bugün tekrardan hızımı düzelttirmek için aradım ve hızımı düzelttiler ama 12mb ile aldığım hız değerden daha kötü hız almaya başladım.

Sizcede bir anormallik yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Kasım 2016; 12:42:30 >

• durumun tek açıklaması katarlının köleleri senin hızını düşürtecek şekilde sabote ediyor... ADSL ile çile çekme varsa FIBER'e geç...
  • Superonline'da 2 gündür akşam saatlerinde ilginç hızlar alıyorum. Daha önce olmamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.