Şimdi Ara

superonline fibere geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda belirttiğim gibi turkcell superonline a geçeceğim. Ayda 59 liraya 100gb akk lı olana. Öncelikle şunu söyleyeyim: Asla oyun indirmem hep orjinal alırım film de indirmem ayda 100gb kullanmam. Akk yok diye birçok kişi kandırılmış ama ben bildiğimi belirteyim çünkü bilememe rağmen geçeceğim. Benim sorum şu: Akk ile kandırılmaktan başka sorun yaşayan var mı? (lag, kesinti vs.)

• bir suru konu acilmis sikayet uzerine sen hala `sorun yasayan var mi` sorusunu sormussun ilginc...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

bir suru konu acilmis sikayet uzerine sen hala `sorun yasayan var mi` sorusunu sormussun ilginc...

Birçok kişi akk ile kandırıldığını söylüyor ben akk dışında sorun var mı diye sordum ama
  • tamam bende diyorum ki konulara biraz gozatin.
  • Hocam şimdi her bölge farklı. Bulunduğun yerde sorun olup olmadığını bilemeyiz. Şahsen kesinti ve lag sorunu yaşamıyorum. Ayda birkaç kez 5 dakikalık kesintiler oluyor. O da normal bakım vs yapıyorlar
  • Hayırlısı olsun kardeşim ufak tefek problemler olur ama keyfini çıkar hızın fiber bir başkadır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Hocam şimdi her bölge farklı. Bulunduğun yerde sorun olup olmadığını bilemeyiz. Şahsen kesinti ve lag sorunu yaşamıyorum. Ayda birkaç kez 5 dakikalık kesintiler oluyor. O da normal bakım vs yapıyorlar

Tamam hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Hayırlısı olsun kardeşim ufak tefek problemler olur ama keyfini çıkar hızın fiber bir başkadır :)

Kesin olarak geçeceğim bıktım 8mbs diye 3 almaktan. (mbs diye mı yazılıyor bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 4 Şubat 2012; 23:05:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Hayırlısı olsun kardeşim ufak tefek problemler olur ama keyfini çıkar hızın fiber bir başkadır :)

Çok teşekkürler.
  • Ben 2 aydır kullanıyorum AKN dışında hiçbir problem yaşamadım, müşteri hizmetlerini aradığımda hiç bekletilmedim, yalnız müşteri hizmetlerindeki bayanlar hep aynı şeyleri söyleyip duruyorlar pek anlaşamıyorum onlarla, erkek çalışanlar daha bilgili, yani diyeceğim karşına bayan çıkarsa fazla üsteleme 5 dakika sonra tekrar ara bayan çıkmaz inşallah şansına...
  • valla ben akn dışında hiçbir sorun yaşamadım gayet memnunum lag,kesilme vs olmuyor
  • Cok nadiren ping problemi yasayabilirsin. En fazla ayda 1 kez diyeyim. Bu da normaldir.

Fiber iyidir, keyfini cikarin.
  • başvuracak arkadaşların bölgesi nedir yardımcı olabilirim sorularına
  • mersinden bildiriyorum
    tamam
    akk tek şikayetim
  • Hepinize çok teşekkür ederim kesin geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Ben 2 aydır kullanıyorum AKN dışında hiçbir problem yaşamadım, müşteri hizmetlerini aradığımda hiç bekletilmedim, yalnız müşteri hizmetlerindeki bayanlar hep aynı şeyleri söyleyip duruyorlar pek anlaşamıyorum onlarla, erkek çalışanlar daha bilgili, yani diyeceğim karşına bayan çıkarsa fazla üsteleme 5 dakika sonra tekrar ara bayan çıkmaz inşallah şansına...

:D Anladım. Zaten hemen hemen her şirkette öyle microsoftta bile. Galiba sempatik olsun diye seçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 5 Şubat 2012; 16:27:03 >
  • quote:

Ben 2 aydır kullanıyorum AKN dışında hiçbir problem yaşamadım, müşteri hizmetlerini aradığımda hiç bekletilmedim, yalnız müşteri hizmetlerindeki bayanlar hep aynı şeyleri söyleyip duruyorlar pek anlaşamıyorum onlarla, erkek çalışanlar daha bilgili, yani diyeceğim karşına bayan çıkarsa fazla üsteleme 5 dakika sonra tekrar ara bayan çıkmaz inşallah şansına...

Düzeltme Yazısı

- Dün ilk defa 8 saatlik kesinti yaşadım, müşteri hizmelerini arayınca zaten ses kaydında Adana ili genelinde problem var diyordu.

- Bayan çalışanlarda gayet bilgili olabiliyormuş, Aradığım bayanın teknik bilgisine hayran kadım.

• quote:

quote:

Düzeltme Yazısı

- Dün ilk defa 8 saatlik kesinti yaşadım, müşteri hizmelerini arayınca zaten ses kaydında Adana ili genelinde problem var diyordu.

- Bayan çalışanlarda gayet bilgili olabiliyormuş, Aradığım bayanın teknik bilgisine hayran kadım.

bu akk ya da akn nedir dostum?

• AKK-Adil kullanım kotası : TTNET 25GB Download yapınca hızını 1Mbit/Saniyeye düşürüyor (Gerçekte uygulamıyor)

AKN-Adil Kullanım Noktası : SUPERONLINE 25GB-50GB-100GB (Abonelik paketine göre) Download yapınca hızını 1Mbit/Saniyeye düşürüyor (Gerçekte uyguluyor) Misal benim aboneliğim 100Gb ile sınırlı ve 100Gb download'ı geçer geçmez hızımı bir anda 20Mbps'ten, 1Mbps olarak düşürüyor.
  • quote:

AKK-Adil kullanım kotası : TTNET 25GB Download yapınca hızını 1Mbit/Saniyeye düşürüyor (Gerçekte uygulamıyor)

AKN-Adil Kullanım Noktası : SUPERONLINE 25GB-50GB-100GB (Abonelik paketine göre) Download yapınca hızını 1Mbit/Saniyeye düşürüyor (Gerçekte uyguluyor) Misal benim aboneliğim 100Gb ile sınırlı ve 100Gb download'ı geçer geçmez hızımı bir anda 20Mbps'ten, 1Mbps olarak düşürüyor.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.