Şimdi Ara

SuperOnline Fiber vs TTNET Fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni binaya taşındım ve iki altyapıda yok başvuruyu yapacağım fiber konusunda sizce en mantıklısı hangisi? Altyapı döşeme hızı kampanyalar fiyat hız vs. Siz olsanız hangisini alırdınız?

• Superonline fiber bolgende yoksa veya buyuk sitede oturmuyorsan unut bence ttnet den vdsl2 uzerinden internet alabilirsin santrale yakinsan eger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burunsuzpinokyo

Superonline fiber bolgende yoksa veya buyuk sitede oturmuyorsan unut bence ttnet den vdsl2 uzerinden internet alabilirsin santrale yakinsan eger.

internet sitesinde fiber nerede diye aratınca mavi bölge içinde çıkıyor evimde o bölgede oyunlarda ping vs oluyor mu?
  • eger bolgende fiber varsa cok iyi ben superonline 8 mbit kullaniyorum eskiden ping 11 12 cikardi son 3 4 aydir ping 1 cikiyor suan gayet iyi bana gore sen en iyisi fiber kullananlara sor daha iyi bilgi alirsin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burunsuzpinokyo

eger bolgende fiber varsa cok iyi ben superonline 8 mbit kullaniyorum eskiden ping 11 12 cikardi son 3 4 aydir ping 1 cikiyor suan gayet iyi bana gore sen en iyisi fiber kullananlara sor daha iyi bilgi alirsin hocam

tamam teşekkür ederim umarım ping olmaz ttnet akk'den bıktırdı ama sol'da gece kuşu kampanyasına geçebilirim veya 3 ay deneme kampanyası diyolardı onu denerim
  • Altyapı yoksa işiniz yaş. Heves etmeyin derim. Dsl'le devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Altyapı yoksa işiniz yaş. Heves etmeyin derim. Dsl'le devam...

Altyapı tümünü kapsamıyor mu? adam gibi internet olsun dsl'e bile razıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tümünü kapsıyor derken tüm servis sağlayıcıları mı kastediyorsunuz? Superonline'ın fiberi ile Ttnet'inki birbirinden bağımsızdır. Siz başvuru yapın tabii ama çok çok zor sizin için altyapı gelmesi.
  • Her türlü TTNET Fiber değil Hiper olsa bile ttnet i seç, Superonline ile başına yakma hiç
  • TTNET;

ilgisiz,İnternetiniz 1 hafta kesildiği zaman her gün aramanıza rağmen sorununuzu yine de çözmeyebilir. Ve size de hiç bilgi vermeyebilir. Bölge müdürlüğüne gidersiniz, sorununuzu çözmezlerse iptal edeceğinizi belirtirsiniz, 24 saat verirsiniz. Yine çözmezler. Tüm üyeliklerinizi iptal edersiniz sinirlenip. 2 gün sonra size yeni bit teklif için arrarlar nolur gitmeyin, böyle bir teklifimiz var vs die.. işte bu kadar saçma bir firma. Daha doğrusu saçma sapan çalışanların olduğu bir firma. Telefonla hiç bir problemi çözemezler, hep bölge müdürlüğüne gitmeni söylerler. Bölge müdürlüklerinin telefon numaraları yoktur. Vermezler size. İşinizden gücünüzden yerler. İzin alır uğraşırsınız bunlarla. Yine de bi halta yaramaz.

Superonline;

hiç kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Her türlü TTNET Fiber değil Hiper olsa bile ttnet i seç, Superonline ile başına yakma hiç

altyapısını 6 aydır yapmadılar ben akk den soğumuşum zaten neden superonline değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Her türlü TTNET Fiber değil Hiper olsa bile ttnet i seç, Superonline ile başına yakma hiç

altyapısını 6 aydır yapmadılar ben akk den soğumuşum zaten neden superonline değil?

Online oyunlarda ping sorunları, lag sorunları, torrent sorunları yeterli heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: allroad

https://eksisozluk.com/ttnet--58180?focusto=47725143

TTNET için kaynak.

burdaki şikayetler yeter ama üst mesajda soğutuyo sol'dan :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Orijinalden alıntı: allroad

https://eksisozluk.com/ttnet--58180?focusto=47725143

TTNET için kaynak.

burdaki şikayetler yeter ama üst mesajda soğutuyo sol'dan :

4 arkadaşım sol kullanıyor. Hepsi memnun. Ben de ona geçecektim fakat fiyatından dolayı bugün uydunete geçtim. Tercih senin. Ttnet de sorun yaşadığın zaman çok ilgisiz ve alakasızlar. Call Center dakiler sinirinizi bozmaktan oteye gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ttnet vdsl ve fiber, Sol fiber ve Uydunet kullanmış/kullanmakta olan biri olarak favorim Uydunet. Sonra sırası ile vdsl, Ttnet fiber ve Sol fiber. En sonda Sol var. Hızı çok iyi ama online oyunlarda kötü maalesef. Oyunla işiniz yoksa gönül rahatlığı ile abone olunabilir.
  • arkadasım sana yol gösterir mi bilmiyorum fakat İşin aslı şu şekilde ki dairene kadar f/o kablo yada cat6 getirecekse turk telekomdan şaşma.
    Onun dışında turkcell superonline ın efsane upload hızı turkcell ip tv gibi fevkalade avantajları var. Uydunetinde son dönemde cıkardıgı paketler fiyatlarıyla cok avantajlı duruyo.
    (Superonline da sadece belirli ipler de ping problemleri yasanmakta ve modeme res atılarak sorun giderilmektedir bilginize)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oyun oynarım ping girincede deli olurum kafam karışık ya superonline kampanyası gece kuşu o çok iyi geliyor ttnette iyi kampanya yok pahalı hepsi
  • Superonline fiber en azından benim deneyimlediğim kadarı ile kötü değil açıkçası ama örneğin hız testi yaptığınızda yurtiçinde bile 20-30ms ping alıyorsunuz. Vdsl'de bu 5-15 arasındaydı. Fakat stabil bir bağlantı var bende, yani dalgalanma yok. Yurtdışı sunucularda CS Go oynarken 50-80 aralığında pingim oluyor. Bizim binada Tt fiber de var, denemek için ona da abone olacağım, hangisi iyiyse onunla devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Superonline fiber en azından benim deneyimlediğim kadarı ile kötü değil açıkçası ama örneğin hız testi yaptığınızda yurtiçinde bile 20-30ms ping alıyorsunuz. Vdsl'de bu 5-15 arasındaydı. Fakat stabil bir bağlantı var bende, yani dalgalanma yok. Yurtdışı sunucularda CS Go oynarken 50-80 aralığında pingim oluyor. Bizim binada Tt fiber de var, denemek için ona da abone olacağım, hangisi iyiyse onunla devam edeceğim.

yine kaldık ttnet'e :( bulunduğum şehirde superonline yokmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.