Şimdi Ara

SUPERONLİNE FIBER IPTV BAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
16.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. Evimde Süperonline FIBER internet kullanıyorum. DNS değiştirsek bile Yasaklı sitelere giremiyoruz sorun değil diye kullanmaya devam ediyordum.


    LGTV SMART özelliği ile SIPTV (SMARTIPTV) SSIPTV veya DUBLEX ile uygumaları ile Çinden aliexpress üzerinden IPTV aboneliğim ile 1 yıldır izliyordum. Cuma gününden itibaren hata veriyor. İzleyemiyorum. Bilgisayar dan VLC ile de izlenmiyor.


    Çalıştığım işyerinde TURKNET ile deniyorum VLC ile izleyebiliyorum. Superonline ile görüştüğümde böyle bir kısıtlamaları olmadığını söylüyorlar.. Statik IP almamı bu şekilde yasaklı sitelere vs. çözüm olabilir dedi müşteri temsilcisi..Onu da aldım.. Yine de IPTV izlenmiyor.. IPTV linkinden dosyayı da açmıyor. VPN ile izleniyor.. Bu sefer TV ye VPN kuramıyorsun..Hız da düşüyor..


    Arkadaşımdan Xiaomi Mi Box S kutusunu aldım evde denedim açılıyor.. MI BOX da Kullanıcı Kodu ile girildiği için açıldığını tahmin ediyorum. LGTV de IPTV link adresi ile girildiği için BAN yiyor olmalı. MI BOX da almadan VPN kullanmadan bu sorunu nasıl çözebilirim. Çözüm önerileriniz nedir.. Bu konuda sorun yaşayanlar varmı? Teşekkürler..








  • Hocam Sorununuzun çözülmesi için tek çare sorununuzdan anlayan birisi olmalı alternatif olarak da hangi modem kullanıyorsunuz bilmiyorum ama vpn bağlantısını direk modem üzerinden yaparsanız eğer o modeme bağlı bütün cihazlar da vpn aktif olacaktır

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    VPN modeme kurmayı bende düşündüm ama Superonline Modemi kendisinin olduğu için VPN de kurma imkanı vermiyor.. Yada ben bulamadım..

  • aynı sorun bende de mevcut. özellikle maç saatleri kısıtlama oluyor. maç bittiği zaman normal şekilde donmadan izliyorum. hem TV hem pc de durum böyle maalesef..
  • Lucifer kullanıcısına yanıt

    Bende Eskişehir deyim.. Maçlarda donma olsa razıyım..Şuan Linke ulaşılmıyor diye hata veriyor hiç açılmıyor IPTV.. 1 yıllık yeni taahhüdü uzattığım için 860 TL iptal bedeli istiyor.. Firmayı da değiştiremiyorum.. Modem üzerinden DNS değiştirdim yine olmuyor.. Bir çözüm bulmalıyım.. VPN TV kuramıyorum. Modeme kuramıyorum. Bilgisayara kurup WIFI tanıtır gibi TV den VPN yapılabilir onu deneyeceğim. Ama bu sefer de HIZ çok düşeceği için yayın Donmaları olacak..

  • LG'nin mağazasında VPN yok mu ücretli bile olsa?

    Android işletim sistemli TV'lerde çok sayıda VPN uygulaması kurulabiliyor.

    Başka çareniz yoksa bir adet VPN kurulabilen (VPN destekli değil kurulabilen) bir router alacaksınız ve SoL şifrenizi malum yöntemlerle öğrenerek yeni router'ınız ile internet bağlantınızı sağlayacaksınız. Tabi kullanacağınız VPN'in de engellenen VPN'ler arasında olmamasına dikkat edeceksiniz.

    Bu arada aynı anda iki yerden IPTV'ye bağlanmaya çalıştıysanız hesabınızda kısıtlama da olmuş olabilir.

  • ensfb kullanıcısına yanıt
    donma aşırı şekilde oluyor izlenmeyecek kadar.. telefonun İnternetini bilgisayarla paylaşıp izleyebiliyorum. vpn çözüm olmayacak sanırım çünkü hız düşürüyor. nasıl çözeceğiz çok merak ediyorum.. bende yıllık üyeliği yeni aldım:/
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

    LG WEBOS TV Andorid değil VPN yok malasef.. IPTV sağlayıcım ile görüştüm..Orda sıkıntı yok..Ayrıca İşyerinde veya arkadaşımda denedim onlarda benim IPTV VLC ile çalışıyor.. Ama evde Superonline ile VLC ile de çalışmıyor..


    Dediğiniz gibi Yeni router ile VPN kurarak yapsam hızda ne kadar kayıp yaşabilirim..Bu konuda bilginiz varmı.. Hangi VPN ler yasaklı değildir nasıl öğrenebilirim.. PUREVPN 0,99 euro görünce onu aldım 1 yıllık..Deneyip oluyor ise başka bir router ile dediğiniz yöntemi yapmayı planlıyorum başka bir çözüm bulamayacaksam.. 2.alternatifim de Eternet girişi olan bir TV BOX almak olabilir..

  • Lucifer kullanıcısına yanıt

    Donma sorunu İnternet Hızınız düşük oluyor olabilir..Maç saatlerinde Hızını test edebilirsiniz. 2.ihtimal de IPTV Server kullanıcı sayısı fazla ise donma sorunları oluyor diye biliyorum..Bende çok nadir donma sorunu oluyordu..

  • ensfb kullanıcısına yanıt
    hızım 100mbit defalarca test yaptım ama sorun hızımda değil.. dediğim gibi sadece maç saatinde donmalar oluyor ve maç bitince düzeliyor. bu bütün iptv kanalları için geçerli TRT1 bile maç saatinde donuyor bitince düzeliyor.
  • Donma olayı genelde IPTV sunucusundan kaynaklanır. Çok nadir de kendi internet bağlantınızla ilgilidir. Ancak IPTV'ciler kesinlikle sunucularının yoğunluktan dolayı yavaşladığını kesinlikle kabul etmezler ve suçu her zaman cihazınıza ya da internet bağlantınıza atarlar. Tabi son aylarda akşam saatlerinde planlı hız düşümleri yapan ISS'ler de türedi. Ülkemizde düzgün internet kullanmak için oldukça yüksek performanslı mücadele vermeniz gerekiyor maalesef.

  • ensfb kullanıcısına yanıt

    O nedenle mağazası daha geniş Android işletim sistemli TV'lere bakmak gerekiyor bundan sonra. Diğer alternatif olarak TV kutuları var. Onların da performansları çok sıkıntılı olabiliyor. İyi seçmek gerekir. kafanız rahat olsun isterseniz Nvidia Shield öneririm. Hatta maddi imkanınız varsa Pro modelini tavisye ederim. Ülkemizde engellenmeyen veya engellenemeyen VPN'leri burada dillendirmek hata olur. Anında engelleniyor sonrasında. Biraz araştırma yapıp bulacaksınız. Hız düşümüne neden olmayan kaliteli VPN'ler var. Özellikle Wireguard kullanıldığında hız düşümü olmuyor veya hissedilmiyor diyelim. Her VPN'de Wireguard yok mesela.

  • İki öneri yapabilirim.


    1. Sansürcü ISP'den kurtulmanın yoluna bakın. Bahsettiğiniz ISP sansür konusunda China Telecom ile rahat yarışacak kapasitede. Bu en kesin ve rahat yolu olur.
    2. Sansürcü ISP'den kurtulamadınız veya kurtulmak istemiyorsunuz diyelim. Mi Box S veya 1080p yeterli diyorsanız Mi TV Stick alabilirsiniz. İçerisine engellenmemiş VPN hizmeti (bayağı ararsınız herhalde + 1 gün sonra engellenmeyeceğinin garantisi de olmaz) ya da VPS kiralayıp içerisine VPN sunucunuzu kurabilirsiniz. Maliyeti artık hesaplarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    İki öneri yapabilirim.


    1. Sansürcü ISP'den kurtulmanın yoluna bakın. Bahsettiğiniz ISP sansür konusunda China Telecom ile rahat yarışacak kapasitede. Bu en kesin ve rahat yolu olur.
    2. Sansürcü ISP'den kurtulamadınız veya kurtulmak istemiyorsunuz diyelim. Mi Box S veya 1080p yeterli diyorsanız Mi TV Stick alabilirsiniz. İçerisine engellenmemiş VPN hizmeti (bayağı ararsınız herhalde + 1 gün sonra engellenmeyeceğinin garantisi de olmaz) ya da VPS kiralayıp içerisine VPN sunucunuzu kurabilirsiniz. Maliyeti artık hesaplarsınız.

    Sansürcü ISP kurtulmak istiyorum elbette..Hız konusunda yüksek performans bulmak zorlaşıyor bu seferde..Sizin bu konuda tavsiyeniz varmı? Şu ISP sansür yapmıyor diye bildiğiniz varmı?





  • ensfb kullanıcısına yanıt

    Alternatif ISP'ler de pek sansür yok. Sadece Superonline altyapısı varsa Millenicom olabilir. Sizin yaşadığınız durum büyük ihtimal ISP'nin bant genişliğini daraltması (bandwidth throttling).

  • Superonline FİBER altyapısı KABLONET altyapısı da var.. Bu sorunum devam ederse KABLONET e geçmek isterim. Ama 1 ay önce taahhüdü yenilediğim için 860 TL istiyor SOL.. Millenicom nasıldır hiç bilmiyorum..

  • "ISP'nin bant genişliğini daraltması (bandwidth throttling)" olduğunu sanmıyorum çünkü HIZ Testlerinde bir kayıp yok görüyorum..Yine de daraltma yapmış olabilir mi bilemiyorum..

  • ensfb kullanıcısına yanıt

    Zaten bahsettiğimiz ilgili sunucuya veya sunuculara yapılan bir işlemdir. Bahsettiğiniz IPTV sağlayısının sunucularına uyguluyorlardır. Ellerinde trafiği süzen ağ cihazları mevcut. Her şeyi kayıt altına alabiliyorlar.


    Boş yere 860 TL ödemek çok gereksiz olur. O zaman bahsettiğim gibi Mi TV Stick gibi bir cihaz alıp VPN ile şansınızı denemeniz daha iyi olabilir.

  • M3U linkinize kullanıcı adı ve şifreyi de ekleyin.


    ÖRN;


    http://ipadresi.com:port/get.php?username=KULLANICIADI&password=ŞİFRE&type=m3u_plus

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.