Şimdi Ara

Superonline fiber'e geçmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler superonline fiber e geçmelimiyim sizce oyun olarak lol fala oynuyorum , hızlımıdır sizce şuan 1.5 mb lık ınternetle yetınıyorum sözde 8mb . super online a geçmelimiyim yoksa başka bi sağlayıcı önerirmisiniz ? ( hızlı , kesintisiz )

• Mahallenizde altyapi vaesa fibere gecin. Ama yoksa bosuna gecmeyin. Modem arayuzunden hat degerlerinizi buraya yazin belki hattiniz 8 mbps kaldirmiyordur. Bilen arkadaslar yardimci olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Online olarak oynanan oyunlarda ping sürelerinin önemli olması sebebiyle , elbette fiber internet bir çözüm olacaktır sizin için. Ayrıca, fiber olması sebebiyle dilediğiniz pakete geçiş yapabilirsiniz ( 25,50,100mbps ).
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Değerlerim bunlar 8mb ttnet hizmeti , hat değerleri konusunda pek bilgim yok açarmısınız
     Superonline fiber'e geçmelimiyim
  • hat değerlerini paylaş.
  • Online oyunculuk icin uzak dur. Forumda eski konulara bakabilirsin.

• e ben hangi interneti alıyım yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bulunduğun yerde kablo tv hizmeti varsa,uydunet tavsiye ederim lol online da hiç sorun yaşamadım ping 50-60 arası
    https://online.turksatkablo.com.tr/KampanyasizYeniAbonelik.aspx burdan bakabilirsin

kampanya:http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,250
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prience

e ben hangi interneti alıyım yahu

Eskiden Ttnet hibernet'i kullaniyordum ve memnumdum, superonline kadar sorun yasamiyordum. Kotunun iyisi diyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.