Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemleri kotada süper çalışır ama ne hikmetse burada çalışmıyor. Ah, ah...
  • Cep telefonuma mesaj geldikten yarım saat sonra hızımı 1 mbit'e düşürdüler ama ne hikmetse ayın 1'i oldu ve 1 saat geçti hala 1mbit internetten yazıyorum.
  • Hala 1 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Sistemleri kotada süper çalışır ama ne hikmetse burada çalışmıyor. Ah, ah...

saat.00.50 hala 1 mbt yazıklar olsun bütün gün 1 mbt le süründük
  • ulan adam yüzüme kapattı telefonu delirdim yerimde duramıyorum

• Saat 01:00 hala hızım 1mbit
  • 1Mbit/0,25Mbit devam ediyo.
  • Aynen 1 mb yaziklar olsun sahtekar dolandirici superonline..rezilsiniz pislikler, soyleyecek soz bulamiyorum
  • benimde an itibari ile hala da 1mbit
  • Turkcell'in yaptıgı sistem ancak boyle olur hızların yükselmesi gerekirken sistem çalışmaz hale gelir düşürmeye gelince canavar gibi çalışır
  • hala 1 mbit
  • ne zaman hiz eski haline donucek , neyi bekliyorlar? bilgisi olan var mi
  • Maas dagitir gibi hiz dagitirlarsa olacagi budur. Ay basi maas beklentisi gibi hiz bekliyor millet. Yazik ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 1 Kasım 2011; 8:04:53 >
  • Aradım müşteri hizmetlerini dediğim gibi sistemlerinde sorun varmış yetkili arkadaşlar uğraşıyormuş en kısa zamanda hızımız yükselecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Aradım müşteri hizmetlerini dediğim gibi sistemlerinde sorun varmış yetkili arkadaşlar uğraşıyormuş en kısa zamanda hızımız yükselecekmiş.

az önce aradım aynı bilgiyi bana da verdiler. Gün içinde hızımı eski haline getireceklermiş

• FAZLA KAFAYI TAKMAYIN BU İŞLERE

• Bu nasıl iş lan şimdiden 1 gb kullanmış görünüyoruz.Ben tekrar aradım herhangi bir sorundan bahsedilmedi.Bunlar iyicene cıvıttı işi serefsizler.
  • Herhalde gece birileri gelip benim bilgisayarda 18 saniyede 1786 MB download yapmış...Bu ne la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 1 Kasım 2011; 9:29:55 >
  • 12.30 da kapatmama , tam 12 de reset atmama rağmen 500 mb kota var , benim günlük kullanımım bazen o kadar oluyor , yarım saatte hiç bişey yapmadan 500 mb. o da iyi..Dünkü kullanımım desem o kadar yine kullanmadım , ki dünkü kullanım zaten girilmişti..

Hızı düşürmeye gelince sistem süper işler , yükseltmeye gelince sistemde sorun var..
    Beceremiyorsanız yapmayın , uygulamayın kardeşim.. Bizi niye mağdur ediyorsunuz..
  • Benımde hızım henüz yükselmedi..
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.