Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatti kapatirken falan icerde 50 kurus kalsa 10 yil sonra bile faiziyle almak icin karsiniza dikilirler ama konu musteri ve hizmet olunca hic onemli degil tabi bu tuketici derneklerinde falan da anca poker oynayip horoz dovusturuyorlar herhaldr. Tk ve btkdan bahsetmeye gerek bile yok. turkiyede vatanasin lehine calisan kamu kurulusu goren oldu mu hic
    (Hala 1mb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 1 Kasım 2011; 13:57:18 >
  • Orijinalden alıntı: Pyloge

Orijinalden alıntı: strider_4242

Arkadaşlar bi üst başlıkta bi mesaj paylaştım AKK na takıldık ve pro pakete geçmemize ragmen hızımız yükselmedi ve şimdi kullanamadıgımız pro paketin babalar gibi faturasını da ödeyeceğiz iki sorum var ama ilkini boşverdik ev halkı olarak ikincisini soruyorum : tüketici hakları mahkemelerine başvursak bi sonuç alabilir miyiz? tam bir haftadır günde 1-2 kez müşteri hizmetlerini arıyoruz kanser olduk resmen

Tabii ki sonuç alabilirsiniz. Geçiş tarihinizin ve bugünkü hızınızın fotoğrafını çekin, tüketici haklarına başvurun.

Orijinalden alıntı: Beloc7

Merhaba ''SEVGİLİ SÜPERONLİNE''

1 ay kadar önce Superonline 20 mbit ''LİMİTSİZ'' paketine geçiş yaptım ancak limitsiz adı altında resmen kandırıldım 24 ay taahhüt verdim ve daha 1 ayı bitiremeden sizinle ilgili sorunla karşılaştım 05********* numaralı cep telefonun kayıtlı olduğu müşterinizim.İnsanlara bu yüzden mi 24 aylık taahhüt verdiniz inanın şuan taahhütüm olmasa anında bitirmiştim aboneliğimi resmen bıktırdınız daha başlamadan sanırım abone fazlalığından dolayı bir haller oldu rehabete kapıldığınızı düşünüyorum 20mbit kullanıyorum ve sizin servis sağlayıcılarınıza soruyorum kimse bana indirme kotanın sözde ADİL KULLANIM sınırımın ne kadar olduğunu kimse net bir şekilde anlatamıyor sizin internet sitenizde bile hala '' SÖZDE '' ''LİMİTSİZ'' paketiniz göz kamaştırıyor bu kötü davranışı kullanıcılarınızı sizden uzaklaştıran hali bence bir an evvel yok edin ben şimdiden fikrimi sonra tanıdıklarıma kesinlikle bulaşmayın ben böyle böyle kandırıldım diye söylemlerde bulunuyorum bile.

Hocam hiç bir şey yapamazsınız ki. Yani eğer siz sözleşmeye imza attıysanız her türlü taklayı atarlar onlar.

Bence eğer SOL daha önce kaldırdığı akk'ya tekrar geçiş yaptıysa demek ki birileri sağlam indiriyorki adamlar bıkmış

aynen kardeş dediğin gibi sözleşmeye imza attık ya madem istiyorsun 199 lira ver diyor yanıtlamış SEVGİLİ SÜPERONLİNE

Adil Kullanım Koşulları, tüm internet kullanıcılarının eşit ve adil haklarla hizmetten faydalanmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

Bireysel kullanıcıların internet hizmetini amacı dışında ve diğer kullanıcıların aldıkları hizmetin kalitesine etki edecek şekilde kullanılmasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur. Türkiye’de diğer internet firmaları tarafından da AKK uygulanmaktadır.

Dilerseniz Hemen eski hızınıza dönmek için/hızınızın düşmemesi için hız alanınızı arttıracak farklı tarife seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz.

20 mbps limitsiz adil kullanıma tabi olmayan hız seçeneğimizin aylık ücreti 199 TL’dir.

Sözleşmede bulunan aşağıdaki maddeye istinaden 15 Mart 2010 tarihinde adil kullanım uygulaması başlamıştır.

4.23 ABONE, işbu sözleşmeyi imzalayarak, Turkcell Superonline'ın web sitesinde yayınladığı “kullanım koşullarını” kabul etmiş sayılır.

• Bugün müşteri hizmetlerini aradım arkadaşımda bulunan 15 mb hızlı 25 gb kotalı(ama ayın sonana kadar 250 gb indirmeyi gecmişti) internet için bizde uygalanıyor onlarda niye yok dedim.Onların hızı bizden kötü birde üstüne 1 mb cekerseler isyan olur diye düşürmüyorlar dedi.Peki dedim siz kendi müşterinizi düşünmüyormusunuz onlar kadar.. Madem adil kullanım olacak bunu ya herkez uygular yada kimse uygulamaz sacmalık değilmi.Sizi anlıyorum bla bla bla dedikten sonra sınır 10 mb 99 paketini anlatmaya başladı yani anlıcağınız süperonline müsterilerini sınırsıza yönlendirmek için böyle bir şeye imza attı.Ama şu var kim alır sizin dandik 10 mbit netinizi 99 tl'ye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gti

Bugün müşteri hizmetlerini aradım arkadaşımda bulunan 15 mb hızlı 25 gb kotalı(ama ayın sonana kadar 250 gb indirmeyi gecmişti) internet için bizde uygalanıyor onlarda niye yok dedim.Onların hızı bizden kötü birde üstüne 1 mb cekerseler isyan olur diye düşürmüyorlar dedi.Peki dedim siz kendi müşterinizi düşünmüyormusunuz onlar kadar.. Madem adil kullanım olacak bunu ya herkez uygular yada kimse uygulamaz sacmalık değilmi.Sizi anlıyorum bla bla bla dedikten sonra sınır 10 mb 99 paketini anlatmaya başladı yani anlıcağınız süperonline müsterilerini sınırsıza yönlendirmek için böyle bir şeye imza attı.Ama şu var kim alır sizin dandik 10 mbit netinizi 99 tl'ye...

10Mbit 99 liraya paketleri mi varmış onların?

• Arkadaşlar ben bir halt yedim Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar, telefon paketi önerdiler bana aylık 200 dakika. Daha sonra da şu anki hızım sabit kalmak kaydıyla 24 ay boyunca indirim teklif ettiler. Ben de son durumlardan bahsettim. Mart 2011'deki bana söylenmeden gerçekleştirilen paket olayımı falan anlattım. Ama hızımın düşmediğini de söyledim. Hatta kontrol ettirdim adama. Normalde hızımın düşmesi gerektiğini, Mart 2011'deki olaydan dolayı, ama eski müşterileri bu olayda geri planda bıraktıklarını söyledi. Biraz ağzını yokladım elemanın, sanırım eski müşterilere yapılan kıyak fazla uzun sürmeyecek. Bana şanslı olduğumu söyledi adam. Ama bu ay hızım düşerse, kesin bu boş boğazlığım için düşecek.

• adaletten kacilmaz. fiberin adaleti seni de bulacak demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

adaletten kacilmaz. fiberin adaleti seni de bulacak demek ki

Zaten başıma ne geldiyse şu çenem yüzünden geldi bugüne kadar
  • quote:

Bugün müşteri hizmetlerini aradım arkadaşımda bulunan 15 mb hızlı 25 gb kotalı(ama ayın sonana kadar 250 gb indirmeyi gecmişti) internet için bizde uygalanıyor onlarda niye yok dedim.Onların hızı bizden kötü birde üstüne 1 mb cekerseler isyan olur diye düşürmüyorlar dedi.Peki dedim siz kendi müşterinizi düşünmüyormusunuz onlar kadar.. Madem adil kullanım olacak bunu ya herkez uygular yada kimse uygulamaz sacmalık değilmi.Sizi anlıyorum bla bla bla dedikten sonra sınır 10 mb 99 paketini anlatmaya başladı yani anlıcağınız süperonline müsterilerini sınırsıza yönlendirmek için böyle bir şeye imza attı.Ama şu var kim alır sizin dandik 10 mbit netinizi 99 tl'ye...

15 mb nin nesi bizden kötüymüş de akk uygulamıyorlarmış. benim hızım 10mb. hangi firma bu?

• quote:

yuh demek istiyorum

• 1 günde 22 gb olmusum.. demekki 4 sonra hızım 1 mpbs.. süpermiş.
  • SÜPER ONLİNE REZİLLİĞİ KATLANARAK DEVAM EDİYOR:
    Sürekli aynı oturum açma tarihine download ekliyorlar.Bu ne rezil bir firmaymış

Arkadaşlar kotanızı devamlı kontrol edin

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

SÜPER ONLİNE REZİLLİĞİ KATLANARAK DEVAM EDİYOR:
    Sürekli aynı oturum açma tarihine download ekliyorlar.Bu ne rezil bir firmaymış

Arkadaşlar kotanızı devamlı kontrol edin

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

haklısın dostum ama , kontrol etsem neyi kime nasıl ispat edicem ? onada bir kılıf uydururlar kesin..

• "evinizde aynı anda 2-3 cihazdan ayrı ayrı baglanıyorsanız ondan sebep böyle görünür " . demişler bir arkadasıma..
  • arkdaşlar herkez yazıp çizmiş ama kimse hukuk yoluna başvurmamış.
    bir arkdaşım tüketici hakem hyetine gitti; ayın 28'ne gün verdiler.

Sözleşmede " kullanıcı superonline internet sitesindeki tüm hakları kabul eder" maddesi uyarınca herhangi bir şey yapamazsınız ibaresine göre Apartmandan bir komşum; internet sitesi değişkenliğinden ve Agent'ın ses kaydından (kendisine satarken kotasız demişler) yola çıkarak Tüketici Mahkeme Heyetine başvurdu.

Sonucu olumlu olur ise bende davayı emsal göstererek dava açmayı düşünüyorum.Free işi olanlardan da aynı hassasiyeti bekliyorum
  • Hız 1 mbit ken videolar daha hızlı doluyordu , 20 mbit te yavaş..
  • akk dan dolayı hızım düşmeden önce 2.5mb/sn hızı gördüğüm wupload premiumda, şimdi 500 kb-1mb arası hız alıyorum.

gerçekten çok ilginç.
  • henüz ayın 3'ü ve hızımı 1Mb'e indi ve download 14GB görünüyo ki aynı 1'inde hızım daha artmadan 7GB indirmiş görünüyom. artık MH'ı aramaktan bıktım. lanet olsun o sözleşmeyi imzaladığım güne.
  • ben gece 3 de oturum kapatmıs görünüyorum, halbuki alakası yok ; saat 12:30 sularında kapattım. iyice sacmalamaya basladı bunlar. download toplamım daha şimdiden 25 gb olmus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Hız 1 mbit ken videolar daha hızlı doluyordu , 20 mbit te yavaş..

evet, bende de aynı.. bir sacmalık daha.
  • sitelerine yeni bir ekleme yapmıslar.

Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulaması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
    Bu tarihten önce abone olup 15 mart 2010 tarihinden sonra kampanya değişikliği gerçekleştiren aboneler Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulamasına dahil edilirler.

nasıl olsa sözleşlemelerde , " kullanıcı sitedeki herseyı kabul eder " denmiş.. ne ala memleket.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.