Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
290.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aradım, sorun olduğunu söylediler. Bakalım bekliyoruz.. Hızım yükselmedi daha..
  • akşam üstü eve gidene kadar düzeltmezlerse iyi bir küfürü hakediyorlar
  • Arkadaşlar hız ayın 1 inde yükselmiyor muydu ? Benim Kullanmadığım halde hızım düştü..Ayın 1 inde yükselicek dediler hala aynı bilen var mı ?

Edit: Aramayım aramayım diyorum ama herseferinde arıyorum Gün içinde Eski hızına dönücekmiş saat vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkolickx7 -- 1 Kasım 2011; 10:18:02 >
  • hala 1mb bende
  • Benimde bağlantı hızım hala 1 mb. Dün gece 2 defa bugün de 2 defa arayıp adil kullanımı aşınca musluğu kapatır gibi hızı 1 mb düşürmeyi biliyorsunuz ama hızı eski haline getirmeye gelince musluğu açamıyorsunuz dedim. Hiçbir şey diyemiyorlar. Sistem hatası gün içinde hızınız eski haline getirilecek diyorlar. Ben işlerimi sizn hızımı 1.11.2011 günü 00:01 itibarı ile 20 mb yükselteceğiniz taahhütüne güvenerek programladım. Şimdi bu iş kaybımı nasıl telefi edeceksiniz dedim. Bunada mırın kırın ederek, ben durumunuzu yetkililere ileteceğim onlarda sizinle gün içinde bağlantıya geçecekler dediler.

Ama yılmak yok saatbaşı arayıp bunun hesabını soracağım.
  • Aynen...

Bence kasim ayinda AKK filan uygulayamazlar yoksa aralik ayinda da bu sorunu yasatirsa herkes bunlari mahkemeye verir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey73

Benimde bağlantı hızım hala 1 mb. Dün gece 2 defa bugün de 2 defa arayıp adil kullanımı aşınca musluğu kapatır gibi hızı 1 mb düşürmeyi biliyorsunuz ama hızı eski haline getirmeye gelince musluğu açamıyorsunuz dedim. Hiçbir şey diyemiyorlar. Sistem hatası gün içinde hızınız eski haline getirilecek diyorlar. Ben işlerimi sizn hızımı 1.11.2011 günü 00:01 itibarı ile 20 mb yükselteceğiniz taahhütüne güvenerek programladım. Şimdi bu iş kaybımı nasıl telefi edeceksiniz dedim. Bunada mırın kırın ederek, ben durumunuzu yetkililere ileteceğim onlarda sizinle gün içinde bağlantıya geçecekler dediler.

Ama yılmak yok saatbaşı arayıp bunun hesabını soracağım.

size % 100 katılıyorum.. ugrasmak lazım... benım hızımda hala aynı, bana söylenende farklı değil.. gün içinde düzeltilecek...

• hızım 20 oldu arkadaşlar şuan aramadım mt yi bunuda söyleyim sırayla hallediyorlar heralde
  • ulan ne serefsiz herifler bende de 10 mgbit var ardm bgun ben sizin forumunuzu actim bugn icinde hızımız yukselecekmis ben bunları tasındıgımda da cektim hem tasıma ucreti aldılar hem de 25 gun sonra bagladılar ama neyseki kullanmadıgım gun kadarını kavga dovus odemedim bu kadar film flan indirmesem gecicem ttnet adsl e kafam rahat pahalı flan ama hic yoktan gercek sınırsız :) az kalsın bide 2 yıl taahut ettirip 20mb 100 gb ye geccemtim bu adil kullanımı uygulamaya basladıklarında allahtan gecmemisim
  • Hızı 20 mbit.e yükselttiler tekrardan..
    Bu ay düşürmezler umarım..
    Dediğim gibi işi tam beceremiyorsan bulaşmayacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Herhalde gece birileri gelip benim bilgisayarda 18 saniyede 1786 MB download yapmış...Bu ne la?

Şimdi 552MB daha eklenmiş download a.Bunlar kafalarına göre download eklemey başladılar.ARKADAŞLAR KOTALARINIZI KONTROL EDİN.
    18 saniyede 1786 MB download gözüküyor.Resmen dolandırıyorlar insanları.Aradım müşteri hizmetlerini adam geveliyor karşımda,en ufak bir teknik bilgisi yok.

• Hızı yükselen var mı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Hızı yükselen var mı beyler

evet hala 1mbit
  • Modeme az önce reset attım 10 mbit e geri döndü. Reset atın yada aç kapa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan
    ...
    18 saniyede 1786 MB download gözüküyor.
    ....

Baslangic tarihi 31-10, bitis tarihi 1-11. 18 saniye degil, 1 gun 18 saniye. Tabi, ayni donemle kesisen ikinci bir kayit daha var yalniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Modeme az önce reset attım 10 mbit e geri döndü. Reset atın yada aç kapa..

açıp kapattım düzeldi.
  • Bu çakallar, dün akşamki, geçtiğimiz aya dahil olan kotamı da yeni aya eklemişler, hey allahım. Onu geçtim, yeni aya da 1mbit ile girmiştim zaten, bu sabah yükseldi hızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreckage1 -- 1 Kasım 2011; 12:46:01 >
  • bende res attım duzeldi
  • inşallah bir daha düşmez ama bu ayda olacak gibi akk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

inşallah bir daha düşmez ama bu ayda olacak gibi akk.

Tepkiler cılız kaldığı sürece adamlar neden geri adım atsınki
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.