Şimdi Ara

Superonline Altyapısından Vodafone Fiber Kullanmak ( FİBERLENDİM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kisma kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam. 8 mbit alanları gördükçe bunlara seviniyorum işte.
  • kege kullanıcısına yanıt

    Ben de şuan superonline dan 25mbps alıyorum 2 sene önce tahahhüt imzaladım 12ay 90 tl diğer 12 ay 100 tl olacak şekilde 10 gün sonra tahahhüt bitiyor. Şimdiki superonline paketlerine bakıyorum en ucuzu 150tl 35mbps alıyorum ancak fiber altyapı onlara ait olduğu için 2 senedir kopma vs vs hiç yaşamadım oyunlarda 2 senedir pingim fırlamadı ancak vodafone paketlerine baktığımda aynı fiyata 100mbps vereceklerini söylüyorlar (sözde) ve hangi altyapıyı kullanacaklarını sorduğumda superonline altyapısından vereceğiz diyorlar yani sanırım sadece modemim değişecek. Ve yakşalık 4 yıldır internet kullanıcısı olarak bildiklerim şunlar kişisel olarak yanlış biliyor olabilirim. Mesela türkcellin altyapısından 3/1 kadarını kiralıyorlar ve sana sunuyorlar ancak bu bana sunacakları kiralık altyapıdan türkcell kadar stabil internet dowland/upload ve ping vereceklerini düşünmüyorum hatta pingin +10 +20 artacağını biliyorum ama işin sonunda bütün sonuçlar tecrübeye bağlı biraz forumlara bakayım dedim insanlar aynı benim gibi ama sonuçlarını kimse paylaşmamış ya şikayetvar sitesine gidiyorlar ya da hiçbir iyimser bir şey paylaşmadan kayboluyorlar. Eğer sen geçtiysen beni kısa bilgilendirirsen sevinirim. Eğer kafam atarda ben geçersem başımdan geçenleri burada paylaşacağım.





  • Huawei modem wifiisi cok kotu sinyal guclendirici alsam sorun cozulur mu yoksa zte modemle degistirmelerini istesem
  • Kendi evimde superonline fiber var yıllardır kullanırım. Speed teste ayni Server da 55-60 pingin üstüne hiç çıkmaz.
    Buda mersinde vodafon kullanan bi akrabamin test sonucu
    Superonline Altyapısından Vodafone Fiber Kullanmak ( FİBERLENDİM)

    Superonline Altyapısından Vodafone Fiber Kullanmak ( FİBERLENDİM)




  • Kısaca ping önemli ise hangi alt yapıyasa o firmadan almak önemli başka bir firma ustune en az 20 ms ping koyuyor .
  • Çok uzun senelerdir soL altyapısı ile vodafone fiber kullanıyorum.

    81 liraya 3 5 ay önce 2 yıl daha tahaddüt verdim, şuan piyasaya göre uygun bedel sayılır.

    Ancak....

    Sanırım modem olayını evladiyelik olarak düşünüyorlar. Hg255s kullanıyorum, kablolu olarak çok iyi ama wifi kopup duruyor(du).

    Bir tane router aldım geçenlerde, modeme bağladım routerı, wifi ve kabloları routerdan çektim, hg255s in kablosuz ayarlarını kapadım, şuanda bir sorun gözükmüyor.

    Ve gelelim bir diğer konuya.

    Rakipleri 200 500 1000 gibi rakamlarla ortaya çıkmaya başladı, vodafone ile görüşme yaptım, 200mbit bile veremiyorlar şuanda bana.
    Oturduğum site 600 dairelik bir site, böyle bir siteye dahi gerçek fiber çekme zahmetine gitmiyorlar, onu geçtim 200 gibi bir rakamı dahi verme çabaları yok.
    Mevcut müşterim bana yetiyor kafası herhalde, anlam veremiyorum.

    Şu forumda envai çeşit iss firmasının görevlisini gördüm, vodafone burnundan kıl aldırmıyor.

    Kaç defa modem değişimi için aradım ama nafile, koskoca firma modem veremiyor ya, ne diyeyim ki.




  • LaGarba kullanıcısına yanıt
    Ben de kendi routerumu kullanıyorum. Başta sizin gibi yaptım. Sonra onların routerunu aradan çıkardım. Direkt kendi routerumu kullanıyorum. Hem daha az cihaz hem de gereksiz bir ekstra cihazdan kurtuldum. Vodafone kullanıcı adını ve şifresini veriyor. Superonline gibi değil.
  • Merhaba, iyi bayramlar herkese
    100mbit odaya kadar fiber kablo ile wifi 6 modemli sol kullaniyorum yillardir memnunumda 1 ay sonra taahhutum bitiyor 90tl odedigim hizmete 1 ay oncesine kadar tekliflerde 105tl varken zam ile 150tlye cikarmislardi teklifi bende fiyat yuksek diyerek gorusmelerini sonlandiriyordum aradiklarinda (daha dusuk teklif yaparlar diye dusunerek) simdi uygulamada 180tl teklif gorunuyor vodafone fibere gecmeyi dusunuyorum sanirim ayni altyapiyi kullandigindan ayni fiber hat uzerinden hizmet almaya devam edecegim? Fiyatida uygun 100mbit ilk yil 132 sonraki yil 147tl

    Solden vodafone fibere gecip memnun kalan var mi?

    Aylik 50tl az degil ama sorun da yasamak istemiyorum tavsiyeniz nedir?
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Onların verdiği cihazı nasıl çıkarıyorsunuz aradan?

    Modem/router özelliği olan cihaz mı aldınız? Benim sadece router özelliği var, xiaomi ax1800

    Direkt kabloyu takıp internet alabilir miyim, hiç denemedim, sanmıyorum olacağını. Gerçi cihazda hem dhcp hem ppoep ayar kısmı var ama hiç anlamadığım için kurcalamak istemedim. Mümkün olsa hg255s i kırıp atacağım.
  • LaGarba kullanıcısına yanıt
    Bende TP-Link Ax 20 var. Pppoe olarak ayarladım. Kullanıcı adı ve şifreyi girdim anında bağlandı. Xiaomi Ax 1800 özelinde bir bilgim yok ama olacağını düşünüyorum. Öncelikle kullanıcı adı ve şifreyi Vodafone'nu arayıp öğrenmeniz lazım. Bana sms olarak ilettiler zamanında. Hg255 denen berbat router kutusunda şimdi.
  • LaGarba kullanıcısına yanıt

    bende ax 1800 var sıkıntısız kullanıyorum 1 senedir vodafone fiber 100mbit

  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

    bende sol altyapısından vodafone 100 mbit kullanıyorum. memnunum. büyük bir problem yaşamadım. sadece bir kaç defa çalışma olduğu için internet kesildi ama çok nadir o da. zaten bu da çoğu iss'de olabilir.


    benimde kasım'da taahhüt bitiyor. yine iyi bir teklif sunarlarsa devam ederim diye düşünüyorum. zaten aynı zamanda vodafone red abonesiyim. ondan da biraz indirim alabiliyorum. aylık 10 TL gibi. şu an 115 TL ödüyorum 100 mbit sınırsız internet için.


    yalnız wifi6 modem talep edeceğim. şu an kullandığım eski huawei modem. bir sorun yaşatmadı bana ama wifi6 modem verirlerse daha iyi olur tabi. yeni teknoloji varken neden eski teknoloji kullanalım ki?

  • Beni aradilar wifi6 modem kullanmak istiyorum dedim, wifi 6 modemimiz yok dediler o yuzden vazgectim

    El mahkum sol den devam edecek gibiyim kurulu duzeni bozmak istemiyorum wifi6 modem oncesi evde baya sorun yasiyordum

  • Üç senedir Sol alt yapısından Vodafon fiber kullanıyorum,Tplink X20 deco mesh sistem direk Gpon bağlantı ile modemsiz evin heryerinden kayıpsız aynı hızı 100mb alıyorum,şimdiye kadar problem olmadı..memnunum..

  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

    Tp link deco M4 ile beraber fiber kampanyası var evin heryerinden bağlanırsınız deco sistem ile modemsiz kullanırsınız...faturaya ek 34.90 tl 24 ay taksitle iki sene sabit fiyat,Deco M4 piyasanın yarı fiyatına geliyor 840 tl..

  • Cihaz kampanyasi gibi mi? Abonelik kapatirken geri almiyorlar bizde mi kaliyor?

    2 li sanirim 3lu degil heralde demi cihaz?

  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    Superonline Altyapısından Vodafone Fiber Kullanmak ( FİBERLENDİM)

    Bu kampanya da 170tl ustune 35 ek odenecekmi odenmeyecek mi anlayamadim sanki bu kampanyada odenmeyecek ama farkli kampanyalar yada mevcut musteriler gecis yapacaksa tarifeye ek 35tl odenecek gibi. 170tl 200mb internet arti cihazsa iyi fiyat, yok cihaza da ayri para alacaksa solde kalmak daha mantikli gibi solde wifi6 modemle evde cekim sorunu yok 195tl gibi bi fiyati var 200mbit. Vodafone da bide 20tl aylik modem kullanim ucreti ekleniyor sanirim 170 ustune





  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

    Sizin oluyor,ikili paket,M4 gigabit cihazdır,125 tl aylık 100mb ücreti,M4 de 34.90 tl toplam 160 tl geliyor iki sene sabit fiyat..

  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

    Aylık 177 tl cihaz dahil 200mb hız 24 ay sabit fiyat..modem parası dahil,ama siz gene müşteri temsilcisine sorun..

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.