Şimdi Ara

Superonline Adsl Kullanıcları İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adsl kullananlara soruyorum fiberlere değil.Sizde akk uygulanıyor mu? Benim şu ana kadar kotayı aşmama rağmen hızımı düşürmediler ama yeni yeni uygulamaya başlamışlar diye duydum doğru mu acaba?

• Bende daha yeni geçtim ama uygulanır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

Bende daha yeni geçtim ama uygulanır tahminimce

Şu an baktım da ben kotayı aşmışım ama hızım düşmedi.Hız kota dolar dolmaz mı düşüyo yoksa biraz geç mi düşüyo?
  • onu bilemem belki hemen düşer,belki daha sonra,bakarsın hiç düşmez
  • Nisan ayında büyük kesime AKK uygulanmıştır... Ayrıca Mayıs ayında da yine çok ender örnekler hariç herkes AKK kotasına takılmıştır...

Bende mesela ilginç olarak bu ay kotayı geçtikten 10 gün sonra hızımı düşürdüler... Ve ayın son 2 günü hızım geriye yükseldi... Böyle nadir örnekler olabilir artık ama ttnet yurt dışından sistem aldı bunu uygulamak için...

Bir de sizinki 115 liralık tarife falan değil herhalde dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Nisan ayında büyük kesime AKK uygulanmıştır... Ayrıca Mayıs ayında da yine çok ender örnekler hariç herkes AKK kotasına takılmıştır...

Bende mesela ilginç olarak bu ay kotayı geçtikten 10 gün sonra hızımı düşürdüler... Ve ayın son 2 günü hızım geriye yükseldi... Böyle nadir örnekler olabilir artık ama ttnet yurt dışından sistem aldı bunu uygulamak için...

Superonline adsl den bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü tekrar baktım 115 tl lik bi tarife yok. 16 mbite kadar olan tarife benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Nisan ayında büyük kesime AKK uygulanmıştır... Ayrıca Mayıs ayında da yine çok ender örnekler hariç herkes AKK kotasına takılmıştır...

Superonline adsl den bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü tekrar baktım 115 tl lik bi tarife yok. 16 mbite kadar olan tarife benimki.

Çok çok afedersiniz... Ben karışık olarak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırken dalmışım, superonline yazısın görmemişim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızı ve hizmeti ne alemde. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

hızı ve hizmeti ne alemde. ?

Hızı bende iyi yani 16 mbite kadar olan tarifedeyim.14-15 mbit alıyorum.Hizmet olarak arada kesilmeler oluyo ama fena değil diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

hızı ve hizmeti ne alemde. ?

Hızı bende iyi yani 16 mbite kadar olan tarifedeyim.14-15 mbit alıyorum.Hizmet olarak arada kesilmeler oluyo ama fena değil diyebilirim.

o tuzu biberi zaten... arada olmalı
  • birde eleman kalitesi ve sorun olduğunda çözümü nasıl
  • Şu sıralar AKK konusunda yenilikler üzerinde çalışıyorlar büyük ihtimalle. Sistemlerde de güncellemeler oluyor ve bu yüzden hız düşürme veya yükseltme konularında gecikmeler olabilir. Yakın zamanda yeni paketler, özellikler ve kampanyalar bekleyin Superonline'dan.

@vforfreedom,

Call center agent'ları her firma gibi Superonline'ın da. Eğer birisi sizin sorununuza çözüm bulamıyorsa, kapatın, yeniden arayın ve bir başkasına bağlanın. Şansınızı deneyin. Bu işin bir standardı yok maalesef. Tamamen kime bağlandığınıza göre değişiyor sonuç.
  • ya arıyolardı kaç gündür.. tamam dedim yollayın sözleşmeyi okuyalım dediğiniz gibiyse imzalıyım.. ama yok yani kaç gündür ses soluk yok. arıyorum açılmyoda. ya meşgul çalıyo ya açan yok
  • Superonline'dan kampanyalar bekleyelim de onlar da bir zahmet bizlere hizmet verseler, sitelerden çıkıp daha genele yaysalar ağlarını hem kendileri yüzbinlerce abone toplayacaklar hem de biz mutlu olacağız...

Sarayda da yaşasanız site değilse yok arkadaş....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.