Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Israr edin hocam. Gerekirse 10-15 kez arayın. Ben hızım 25'ten 24'e düşmesin diye 4 yıldır maksimum 3 kere aradığım Müşteri Hizmetlerini son 2 haftada 20 üstünde aramışımdır rahat. Sonuçta hızımı 25 mbps'te tutmayı başardım. Israr edin sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mbps 250gb 67tl ödüyorum 1 ay kaldı aynı teklifi vereceklerini hiç sanmıyorum ne yapsak acaba?
  • Benim de 50Mbit 150Akk internet taahhütüm 20 güne falan bitiyor.74 TL ödüyordum ama şimdi önerdikleri kampanyada sadece ilk 6 ay 100 sonra 24 olacakmış ben de haliyle kabul etmedim.Diğer kotalı tarifeleri hiç teklif bile etmeyin dedim zaten.Hadi kotalı tarifler olsun da ucuz olsun demi.
    Oturduğum yerde Superonline fiber ve Türk Telekom hipernet var.
    Vodafone ve DSmart SOL altyapısı üzerinden daha ucuza daha hızlı internetli tarifler sunuyor.Bilmiyorum tam olarak SOL burada ne yapmak istiyor ama bu mantıkla çok abone kaybedecekleri kesin.Bakalım ben de yakın fiyatlarda 50Mbit vermeyiz derlerse muhtemelen Vodafone ya da Dsmart'a geçeceğim.Hiç riske atmak istemiyordum ama işte..
  • Bizim siteye de fiber altyapi geldi yeni. Indim baktim superonline yaziyor. Zaten sagolsunlar milyon kere aradilar en son da kapiya kadar gelmisler ama evde yoktum.

Simdi soyle bir durum var: Superonline ADSL aboneligim Aralik basi bitiyor 64 liradan. 16mbit 50gb akk ile. Ben kesinlikle superonline ile devam etmek istemiyordum ama binadan sorumlu superonline kisisi adsl iptal olacak dedi. Neti kullanamazsiniz dedi. Boyle bir sey mumkun mudur? 59 liradan bir paket onerdi.

Ben bekleyip taahhutum bitince baska bir fiber e gecebilir miyim. Gecemesem de baska bir sirketin adsl i ile devam edemez miyim?

Pahali da olsa umrumda degil superonline a cebimden para ciksin istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HicRhodus -- 25 Ağustos 2017; 22:10:3 >
  • Hocam Superonline sitenize Fiber altyapı getirmişse ve siz ısrarla ADSL kullanmak istiyorsanız bu, haliyle saçma olur. Çünkü Fiberde taahhüt edilen hızı ADSL'dekine göre çok çok daha net alırsınız. Superonline Fiberde bence iyi hizmet sunuyor, şahsi görüşüm. Şayet sitenizde Turk Telekom Fiber altyapısı varsa, Superonline Fiber yerine Turk Telekom fibere geçebilirsiniz. Superonline'nın altyapısını kullanarak Turk Telekom Fiber kullanamazsınız diye biliyorum. Ayrıca Turk Telekom'un Fiber altyapısı oturduğunuz sitede mevcut mu değil mi öğrenmek için şu adresten kontrol edebilirsiniz;https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr (Şayet sitenizde Turk Telekom fiber altyapısı varsa, şu mesajı alırsınız "Bu lokasyonda FİBERNET mobil internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.".). Vodafone ve D-Smart'ta işler nasıl açıkçası orasını bilemiyorum, müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Son olarak şahsi fikrim VDSL ve ADSL yerine Fiberi kesinlikle tercih ederim. Ama 24 Mbps Fiber hiçbir kampanyayı da kesinlikle kullanmam, şayet AKK'sız değilse.

• benimde taahhütüm 1 ay sonra doluyor, 9 yıllık superonline fiber kullanıcısıyım ve 1 ay once sundukları paketler hep sitedeki kotu tarifelerdi.
    son konusmamızda bi kolaylık saglamıcaksanız iptal ettirecegim dedim 1 aydır da aramadılar bakalım. suan kullandıgıım paket asus tabletli 50mbit 150akk 73tl olması lazım.
  • Taahhütümün bitmesine son iki gün.

Gece kuşu tarifesiyle 100 gb akk (00:00-08:00 arası akk'ye dahil değil) 50 mbit paketi 69 liraya kullanıyordum.

En aklıma yatan paket bu oldu. Mecburen buna geçeceğim istemeye istemeye

Superonline abone yelineleme teklif

• kiwi21 kullanıcısına yanıt
    Vodofone geçin.
  • Burada boş boş fiyatları sorgulamayın arkadaşlar, size Superonline dışında en iyi hizmeti verecek kimse yoktur daha az önce internet hızım yavaştı 50 megabit görmesi gerekirken 10 megabit görüyordu çok kısa süre de geri dönüp sorunumu çözdüler.
    Fiyat olarak da bu fiyatları AKK'nin kalkmasını isteyen bizler istedi. Sonuçta Superonline, Frankfurt'da ki merkeze her giden internet için bir para ödüyor bu durumu tıpkı araba trafiği gibi düşünün bu sınırsız internet olayını suistimal edenlerden dolayı bizim gibi aylık kullanımı 100-150 GB olan insanlar mağdur oldu ve Superonline bu duruma takiben akıllı paketleri çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: specdat

Yaklaşık 1 buçuk saat önce teknik ekip evime gelerek Tv+ kurulumunu yaptı. Dün arayıp kurulum kaydı vermiştim, 24 saatte bitirdiler kurulumu. Ardından Superonline Müşteri Hizmetlerini aradım ve iptal birimine bağlandım. Anlattım dün yaptıkları teklifi ve onlarda bana 2 seçenek sundular. İlki; 25 mbps, 75 gb akk ve Turkcell Tv+ Giriş paketi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90, diğer teklif ise yine 25 mbps, 50 gb akk ve Turkcell Tv+ Aile Paketi bu da diğeri gibi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90. Ben ikinci seçeneği kabul ettim. Çünkü Tv+ Aile Paketinde tüm kanallar açık olacak, Giriş Paketi'nde ise ilk hediye 1 aydan sonra çoğu özel kanal açılmayacak. 25 gb akk'den feragat edip bunu seçtim, açıkçası kampanyadan memnun kaldım. İnternet hızım 24 mbps olmadığı için akk aşımından sonra 16 mbps hız alacağım. Otuduğum sitede fiber altyapı olduğundan Superonline'ın kalitesinden memnundum ve umarım bu memnuniyetimiz devam eder.

Bu arada iptal birimindeki yetkiliye "Bu kampanyanız sadece benim gibi eski müşterileriniz Superonline'da kalsın diye mi yapılıyor yoksa yeni üyelerde bu kampanyadan yararlanabiliyor mu?" diye sorduğumdaysa "Sadece sizin gibi eski müşterilerimize sunuyoruz." cevabını aldım, belirtirim.

Bu dediginizi 22agustosda aradigimda onayladilar eylulde arayin taahhut bitince baslayalim dediler bugun ariyorum o paketi vermek icin tv+ eski uyesi olmaniz lazim diyorlar yoksa olmazmis
    Sadece terbiyesizlik o gun nasil olur dediler diyorum yanlis bilgi vermisler diyor piskince
    Ayip vallahi bendede dedim o zaman sikayetciyim yaniltti sizin personrl beni diye bakalim ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Vodofone daha iyisini veriyor 79tl 100mbit 100gb akk daha ne olsun?Superonline altyapısını kullanıyor hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzzOR.1991

Vodofone daha iyisini veriyor 79tl 100mbit 100gb akk daha ne olsun?Superonline altyapısını kullanıyor hemde.

Iste sorun o olabilirmi yani superonline killik yaparmi zira bir ara cok sikayet vardi vodafone dan superonline bilerek interneti kalitesini dusuruyor gibi
    24 ay taahhüt az degil bilmiyoruz ki hep ayni kalitede gidermi

• gzegen kullanıcısına yanıt
    15 günde belli olur ayrıca internet şartlarını sağlayamazsa o yaptığımız taahhütün önemi yok btk bununla ilgili çok karar var.Bu arada superonline da vodofonenun fiber alt yapısını kullandıgı alanlar varmış ki karşılıklı o zaman çekişme olur ki zannetmem birbirlerini baltalasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 5 Eylül 2017; 22:10:28 >
  • Superonline abone yelineleme teklif

100mbps 100gb akn guzelmıs cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

quote:

Orijinalden alıntı: specdat

Yaklaşık 1 buçuk saat önce teknik ekip evime gelerek Tv+ kurulumunu yaptı. Dün arayıp kurulum kaydı vermiştim, 24 saatte bitirdiler kurulumu. Ardından Superonline Müşteri Hizmetlerini aradım ve iptal birimine bağlandım. Anlattım dün yaptıkları teklifi ve onlarda bana 2 seçenek sundular. İlki; 25 mbps, 75 gb akk ve Turkcell Tv+ Giriş paketi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90, diğer teklif ise yine 25 mbps, 50 gb akk ve Turkcell Tv+ Aile Paketi bu da diğeri gibi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90. Ben ikinci seçeneği kabul ettim. Çünkü Tv+ Aile Paketinde tüm kanallar açık olacak, Giriş Paketi'nde ise ilk hediye 1 aydan sonra çoğu özel kanal açılmayacak. 25 gb akk'den feragat edip bunu seçtim, açıkçası kampanyadan memnun kaldım. İnternet hızım 24 mbps olmadığı için akk aşımından sonra 16 mbps hız alacağım. Otuduğum sitede fiber altyapı olduğundan Superonline'ın kalitesinden memnundum ve umarım bu memnuniyetimiz devam eder.

Bu arada iptal birimindeki yetkiliye "Bu kampanyanız sadece benim gibi eski müşterileriniz Superonline'da kalsın diye mi yapılıyor yoksa yeni üyelerde bu kampanyadan yararlanabiliyor mu?" diye sorduğumdaysa "Sadece sizin gibi eski müşterilerimize sunuyoruz." cevabını aldım, belirtirim.

Bu dediginizi 22agustosda aradigimda onayladilar eylulde arayin taahhut bitince baslayalim dediler bugun ariyorum o paketi vermek icin tv+ eski uyesi olmaniz lazim diyorlar yoksa olmazmis
    Sadece terbiyesizlik o gun nasil olur dediler diyorum yanlis bilgi vermisler diyor piskince
    Ayip vallahi bendede dedim o zaman sikayetciyim yaniltti sizin personrl beni diye bakalim ne olacak

Bugun arayip siz hakliymissiniz ama yinede veremeyiz dediler ayip vallahi
    Israrla 24mbit oneriyorlar en fazla size ozel 24mbit 59lira ustune 3 ay bedava verebilirmisler
    Olmaz dedim kapattim muhtemelen dsmarta geceyim diyorum

• Benimde taahhutum kasimda bitiyor ayni teklifleri bana da yaptilar. Kablonet nasil sizce? 60 65tl civarinda tv net ve telefon paketleri var hatta az daha farkla sinema paketleri var?

Bilgisi olan varmi?

• hal-9000 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 yıllık superonline üyesiyim ve bu ay tahaahütüm bitiyor. Aradılar verdikkeri teklif 28 mbps hız AKN siz internet + dsmart aile ve spor paketi ilk ay ücretsiz sonraki 3 ay 37 ve 24 ay sabit 50 tl. Sizce nasıl? Önceden 8mbps hız 50gb kotalı 60 tl veriyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbinanc -- 6 Eylül 2017; 22:49:56 >
  • Arkadaşlar benim taahhütümde 1.5 ay sonra bitiyor. 25mps/75 gb : 54 tl tarifesindeydim.Beni de aradılar 24mps/35 gb aynı ücretle devam edebilirsiniz dediler. Ben de kabul etmedim hatta kızdım biraz bizi enayi yerine koyuyorsunuz dedım.Kapattiracagim dedim.Simdi diger oparatorlerde bildiginiz uygun tarife varsa yardimci olur musunuz. Bir de benim superonline taahutum 3 kasım son gün iptal ettirmek için ne zaman harekete gecip nasil bir yol izlemem lazım. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucu222

Arkadaşlar benim taahhütümde 1.5 ay sonra bitiyor. 25mps/75 gb : 54 tl tarifesindeydim.Beni de aradılar 24mps/35 gb aynı ücretle devam edebilirsiniz dediler. Ben de kabul etmedim hatta kızdım biraz bizi enayi yerine koyuyorsunuz dedım.Kapattiracagim dedim.Simdi diger oparatorlerde bildiginiz uygun tarife varsa yardimci olur musunuz. Bir de benim superonline taahutum 3 kasım son gün iptal ettirmek için ne zaman harekete gecip nasil bir yol izlemem lazım. Teşekkürler

???

• vurucu222 V kullanıcısına yanıt
    ben de aynı paketi kullanıyorum ve 10.ayda taahütüm bitiyor.
    aynı teklifi bana da yaptılar, ben de kabul etmedim.

iptal etmek için ne yapmam gerektiğini sordum müşteri hizmetlerini arayıp, son gün dilekçe yazıp faks çekmeniz ve modemi bayiye getirmeniz gerek dediler.

bu ayın sonuna kadar diğer operatörlerin verebileceği en iyi teklifler nelerdir diye arayacağım hepsini sırayla.

şu an en cazip turk.net in paketleri gibi duruyor ama memnun olan kadar memnun olmayan da var gözüküyor forumda, ilgili başlıkları okumaya devam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.