Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık iki yıldır Superonline fiber internet kullanıyorum taahhütum bitmek üzere 75gb AKK , 25 MBİT , TURKCELL TV VE ALO hizmetini 59.90 almaktaydim şimdi Turkcell TV ye 10 yeni kanal ekleyip fiyatı 10tl artırıyorlar devam edeyim mi yoksa başka tavsiyeniz varmı acaba teşekkürler
    Not kota dolduktan sonra 16 mbite düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yıldır 45-55tl ödediğimiz internetin fiyatını uçurdular. normalde 54tl kullanıyorum. taahütüm bitti. aynı fiyata 35 gb kotalı olurmuş. yada 25mb 75gb akk için 69,90tl olur dediler. kabul etmedim.
    taahhüt bitince 79 tl olacak. iyi bir teklif vermezlerse 79 lira bir iki ay devam edeceğim. iyi bir fırsat çıkarsa değerlendireceğiz artık.
  • dikkat edin. artık superonline' da akk' li 25 , 50 ve 100 mbitlik uygun tarife yok. o size teklif ettikleri akk'li değil akıllı kotalı. Yani kota dolduğu an internetiniz kesiliyor. bu yolla çok kişiyi tongaya düşerecekler. Ayrıca telefonda resmen yalan söylüyorlar.

Bir daha konuşursanız teklif ettikleri tarifenin akıllı kotalı değil , akk yani adil kullanım kotali olduğundan emin olun.

benim de sözleşmem bitiyor ve uygun hiç bir tarife yok. eğer size adam akıllı bir şey teklif ederlerse haber verin. ben de ona geçeyim. yoksa 8 yıllık aboneliğimı iptal edecegim

• Bana da adam gibi teklif vermediler. Size özel kampanyalı teklif veriyoruz diyorlar ama verdikleri fiyatlar sitedekilerle aynı. Bana özel uygulanan bir indirim yok. En son 25mbit 125gb AKK 69₺ dediler.

• Turkcell in teklifleri artık adam akıllı değil tarifelere sürekli zam yapıyor.

Bunun nedeni tabi Türk Telekom un beceriksizligi doğru düzgün hizmet veremiyor.

Tavsiyem biraz sabredin Türk Telekom fiber varsa fiber yoksa türk net kullanın iki sene. Ondan sonra size mantıklı bir teklif verirse turkcell geri dönersiniz.

• 2 senelik sol fiber tahhutumun sonuna geldim sitede dogru duzgun bir paket yok. Yarin ogrenecegim bakalim uygun verebilcekleri paket var mi yoksa kapattiracagim. Ama su ana kadar adam gibi kaliteli hizmet aldigim tek saglayici. Bir kez bile teknik servis icin aramadim. Helali var yani.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    eğer iyi bir paket teklif ederlerse bizi de bilgilendirir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hal-9000 kullanıcısına yanıt
    Bana ozel bir paket vermedi. Sitedeki paketleri soylediler. İsik hizi kampanyasindaydim su an 84 liraymis indirimsiz fiyati. Yarin kapattircagim.

• bende turkcell kullanıyorum saçma sapan fiyatlar veriyorlar. en kısa zamanda değiştiricem
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. kendi ayaklarına sıkıyorlar. ben de kapattiracagim, 2009' dan beri aboneleriydim.

• Bizimde sözleşme 2 ay sonra bitiyor,Aradılar,önceden adamlar baya ilgiliydi,Adam resmen sözleşmeniz bitiyor haberiniz olsun dedi,Kapattı.
    Türknete bakayım dedim,İzmirde bulunduğum bölgede altyapısı yokmuş.Platin Paket'te herhangi bir sınır yoksa mecbur platin pakete geçeceğiz gibi duruyor.
    Gerçi platin pakete geçmek için 10 gün süremiz kalmış,kampanya bitiyormuş.
  • Ben de iptal ettiricem. Fakat hangi issye geçicez?
  • Ben sanırım kablonet'e geçeceğim.

• Bende sizin gibi iki yıldır Superonline fiber internet kullanıyorum 25 mbps 75gb AKK 54TL ödüyordum.Bu ay sonu taahhüt bitiyordu,iptal birimine aradım dedim ki yeni kampanyalarınız cazip değil ve 24 mbps düşürmüşsünüz iptal etmek istiyorum.Siz eski müşterisiniz dilerseniz 25 mbps 75gb akk(akıllı kota değil) ilk 3 ay bedava sonra ki 24 ay 59.90TL teklif ettiler kabul ettim yani aylık yine 54TL geliyor.
  • matai M kullanıcısına yanıt
    iyi bir teklifmiş. haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

Aynen hocam hem teklif iyi hemde hizmetten genel olarak memnun olduğum için kabul ettim.Hani memnun olmasam şunu denerdim önce ön iptal için faks veya abone merkezinden ön iptal formu doldurunca sizi arayıp sebebini illaki soracaklardır.Bu tekliften daha iyi bir teklif verebilirler ama tabii bunun garantisi yok:)
    Kampanya adı yaza merhaba..

Üst paket geçiş seçenekleri şunlar:
    100 Mbps Limitsiz 250 GB 1-3 ay 0 TL 4-27 ay 109 TL
    50 Mbps Limitsiz 150 GB 1-3 ay 0 TL 4-27 ay 78,99 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matai -- 26 Temmuz 2017; 3:9:34 >

• matai M kullanıcısına yanıt
    Size tekrar çok teşekkür ederim. 50 mbps 150 gb kotali tarifeden sizinle ayni tarifeye ve pakete gectim. Diger tarifelerde olduğu gibi bir üst pakete geçiş hakki varmış. Önümüzdeki ay başlayacak, uzerimden yük kalktı. Günlerdir tarife, iss bakıyordum .

edit : onumuzde ki ay değil hemen basladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hal-9000 -- 26 Temmuz 2017; 13:10:41 >
    Önemli değil hocam amacım oydu belki birilerinin işine yarar diye paylaştım,hayırlı olsun yeni tarife:)
  • Taahhüt sürem 1ay sonra bitiyor. 25 Mbps limitsiz 75 GB AKK olarak 3lü fırsat kampanyasından yararlanıp 27 ayın ilk 6ayı ödemesiz 21ay x 64,90 TL ödemiştim.

Turkcell Tv+ dahil olarak seçebileceğim en iyi seçenek hangisidir? 75GB yetmiyor bu arada, en az 100GB olsa iyi olur.

Teklif için aramışlardı ama detaylı görüşemedim, daha sonra arayın demiştim. Nasıl bir teklif beklemeliyim?

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Sürenin bitmesine 1-2 hafta kala iyi bir teklif gelmezse direk iptal birimi ile görüşün,güncel kampanya fiyatlarının pahalı geldiğini daha uygun seçenek yoksa iptal ettirmek istediğinizi söyleyin iyi bir teklif verirlerse değerlendirirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.