Bildirim
Superonline 6372SO modemi Arayüz sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Internet explorer'la dene. -
AirTies Network Assistant ile modem arayüzüne girersen sorun olmaz.ben öyle yapıyorum. -
Ben de hiçbir şekilde sorun yok modemine res atıp dene istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
opera classic, explorer ve chrome demedim para etmedi. network asistantla girince zaten explorera yönlendiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli Müşterimiz,
AirTies Network Assistant programı, modemin admin programı olduğu için, bilgisayarınızda bu program yüklü iken arayüze girmeye çalıştığınızda sürekli şifre sayfasına geri döner.
Bu durumda, görev çubuğunuzun sağ alt kısmında ( Saat bölümünde gizli simge şeklinde olabilir ) siyah AirTies Network Assistant ikonunun üzerinde sağ tuşa tıklayıp " çıkış " veya " kapat " tıklayınız ve programı kapatınız.
Bu şekilde, admin program devre dışı kaldığından, şifre ekranına geri dönüş olmayacaktır.
Saygılarımızla,
AirTies Teknik Destek Ekibi -
quote:
Orijinalden alıntı: AirTies Teknik Destek
Değerli Müşterimiz,
AirTies Network Assistant programı, modemin admin programı olduğu için, bilgisayarınızda bu program yüklü iken arayüze girmeye çalıştığınızda sürekli şifre sayfasına geri döner.
Bu durumda, görev çubuğunuzun sağ alt kısmında ( Saat bölümünde gizli simge şeklinde olabilir ) siyah AirTies Network Assistant ikonunun üzerinde sağ tuşa tıklayıp " çıkış " veya " kapat " tıklayınız ve programı kapatınız.
Bu şekilde, admin program devre dışı kaldığından, şifre ekranına geri dönüş olmayacaktır.
Saygılarımızla,
AirTies Teknik Destek Ekibi
Çok teşekkür ederim. Müşterilerinize böylesine ilgi göstermeniz çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossguard -- 14 Mart 2014; 15:12:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X