Şimdi Ara

Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedim ama insanlara anlatamadım. bu sömürücüler adama günahını vermez. bilerek resmi açıklama hemen yapılmadı ki insanlar artık 20 mbit upload oldu sanıp süperonlineye geçsinler diye.
  • Turkcell bey PR çalışmasını yaptı ve şimdi upload hızlarını tekrar düşürecek.Türk Telekomda aynisini yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı
  • benim anlamadığım bir şey var. şimdi bu adamlar bütün fiber müşterilerine, işe gidenler hariç hatta hafta sonları sokağa çıkma yasağını sayarsak herkes evdeyken, 50mbit down 20mbit up'u ve 25 nisanda başlayacak olan otomatik ödeme yapanlara 1 ay 100 mbit down'u herhangi bir maddi zarara girmeden ve altyapıda herhangi bi verimsizlik oluşturmadan verebiliyorken hadi down hızını geçtim -ona lafım yok kalıcı olmayacağı kesindi zaten parasıyla almak isteyen alır şahsen ben 100 mbit paket kullanıyorum- ama upload'ı 5'e geri düşürmekle neyin peşindeler anlamadım. hız testi yapanlar farkedecektir ki upload testi 100mbitten başlıyor ve anında sınırlandırıcı devreye girip 20 mbit'e düşüyor. yani bu adamlar zaten bu hızlara anlık da olsa çok rahat çıkan bir altyapıya sahipken yine herkesi 5 mbit'e mecbur bırakıp ayrıca upload hızı yüksek olan ideal, uygun bir tarife de sunmayacaklar. 1gbit destekleyen cihaz kullanıp 50'de 1 potansiyelde hizmet vermek nasıl bir zihniyet bunu anlamıyorum.

• SORANASOKAN S kullanıcısına yanıt
    dedi ensarcı bot hesap...
  • ADSL, VDSL şöyle yapamaz, böyle yapamaz, altyapı yetersiz, 4 üstü veremeyiz diye sallayan Superonline ülke tarihinin en yoğun internetinin kullanıldığı dönemde dört üstü Upload hızını verebiliyor, ki bu en dandiği VDLS. Benim üst kattaki ve beş senedir 3'ten yukarı çıkamayan VDSL'in Upload'ı alttaki gibi olabilirken şimdi sen ne tür bir şirket oluyorsun?

Düzgün bir yönetim altında olsak bunların hepsi hapsi boylardı.

Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2020; 19:13:9 >

• sUpeR oNLinE A gEçİyORuM mOruQ 20mBiT mOrUq
  • mayis sonuna kadar verebiliyorlarsa altyapi kaldirabiliyor demektir. Vermeme sebebceleri olarak neyi gösteriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

mayis sonuna kadar verebiliyorlarsa altyapi kaldirabiliyor demektir. Vermeme sebebceleri olarak neyi gösteriyorlar?
    benim bu durumdan anladığım ev kullanıcısından çok kurumsal kullanıcılardan aldığı paraya bakıyor sol.

bu dönemde kurumsal firmaların bir çoğu evden çalışıyor. kurumsal taraftaki upload, download trafiği azaldığı (ki bu firmalar büyük ihtimal simetrik falan kullanıyordur) için bu hızları bireysel kullanıcılara rahatlıkla veriyorlar.

ama bireysel kullanıcı 20Mbps upload istese alması gereken paket;
    www.superonline.net
    1000 Mbps - Işık Hızında İnternet - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/1000-mbps-

düşünün 20Mbps upload için bireysel kullanıcıdan aylık 1000 TL gibi bir para isteyen SOL kurumsal kullanıcılara daha yüksek upload seçenekleri için aylık ne kadar kitliyordur?

bireysel kullanıcıya ucuza download ve upload verse bu sefer kurumsal taraftaki müşteriyi öpemeyecek.

• Superonline 20 Mbps'yi sadece mayıs sonuna kadar verecekmiş! #UploadHızlarıAcilenArtmalı

• Upload hızı yüksek gaming paketler geliyor , yazın bir kenara :) 100/5 yerine 50 lira fazla ver 100/20 gaming paket al diyecekler
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    bunun cevabını her zaman söylüyorum sebebi belli. superonline internet bandwidth için yurtdışına para ödüyor. ne kadar çok upload download yapılırsa superonline okadar fazla ödüyor. amaç tamamen kar ve insanları sömürmek. doların 7 tl olması issleri dahada zorluyor bu ekonomi ile zor. zaten başka bir sebep olsa derlerki kardeşim 100 mbit veriyoruz biz hattı destekleyen kullansın. turknet biraz iyi adımlar attı bu konuda. keşke hepsi yapsa. ve evet gaming paket satışı yapacaklar o yüzden upload a dikkat çekmek istediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 18 Nisan 2020; 9:33:55 >
  • selowan kullanıcısına yanıt
    PARA
  • sol fibere gecmeyi dusunuyodum. yine haklarini kaybettiler

• ensarcıların eline geçen şirketten ne beklenir ki...
  • bu upload niye bu kadar gündem oldu ne yapıyorsunuz upload ile ?

turkcelli savunmuyorum ama büyük ihtimalle test amaçlı da olsa uploadları açmışlar hiç bir ücret veya bir talebi olmadan aynı şekilde de kapatıyorlar bu isyan neden onu anlamadım

tamam fazlası iyidir güzeldir ama elzem bir ihtiyaç mıdır bu upload bilemedim.

100mbit dow / 5 mbit up vodafone net kullanıyorum.
  • Upload detayının teknik olarak neye faydası var bilmiyorum ama ben 100 e 4 kullanırken steam veya diğer yükleme clientlerinde 10mb hıza kadar çıkıyordum şimdi 8 oldu 2 ye katlanır dedim 8 i geçmiyor ne yazık ki.Teknik olarak fazlası daha iyi değil sanırım? Ayrıca bu durumun kalıcı olmayacağı çok belliydi.Çok yoğun şekilde internet kullanımı olan bu dönemde internet kalitesi istanbul gibi kalabalık şehirlerin en yoğun bölgesinde bir hayli leş duruma geldi.ISS lerin bu konuda tek suçu insanlara ek tutar ile upload hızı sunmuyor olmaları sanırım.Ben 100 e 10 uploadı parayla bile alamıyorum o tarz isteği olan insanlar bir hayli fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 18 Nisan 2020; 18:57:4 >
  • alt yapı çalışması yapmadıklarından çöktüler. aynısı 21 eylül 2019 depreminde oldu. mobil cep hatları 12 saat gelmedi. halen akıllanacaklar mı bakalım yatırım için... twitter etkinliği şart. upload olayı kademe kademe yükseltiliyor, bir haftada oturur maksimum diye düşünüyorum. 100 mbitten vermeyee başladılar uploadı, 50-35 diye gidiyorlar.
  • bu sadece fiberemi? benim upload hızım yarım megabit:P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.