Şimdi Ara

supernatural a başlasam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dizi çok övülüyor. izlemeye başlasam mı? konusu tam olarak ne? hd izleyebileceğim bir site tavsiye edermisiniz? tabi pm le

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightSLayer -- 2 Aralık 2010; 20:19:27 >

• supernatural* olacak. İyi dizidir.
  • İlk 2 sezon feci sıkıcıdır.Diğer sezonlarda ise sadece sezon başları ve sezon sonları güzeldir.Dizi sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor.Bir bölgeye şeytan dadanır sonra Sam ve Dean olayı araştırırlar ve çözerler.Sonra bir dahaki bölümde yine aynısını olur.Dizinin %80 i böyle geçer.
  • @beefcake dünyanın en iyi dizilerinden birine neler diyorsun ilk 2 sezonu dahil harika bir dizi.
    beefcake e bakma sen saçmalamış tüm sezonları çok iyi ilk iki sezon sıkıcı geçmiş demiş tam tersi gayet iyidi şu an 6. sezonda ve aralarında en kötü sezon denebilecek gibi gidiyor bakalım ne olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 2 Aralık 2010; 20:18:49 >
  • İlk 2 sezon o kadarda sıkıcı değil, fantastik şeyleri seviyorsan sıkmaz.
  • @beefcake e bakma sen saçmalamış tüm sezonları çok iyi ilk iki sezon sıkıcı geçmiş demiş tam tersi gayet iyidi şu an 6. sezonda ve aralarında en kötü sezon denebilecek gibi gidiyor bakalım ne olacak .
  • Dünyanın en iyi dizilerinden birisi ise nasıl her bölüm aynı şeyleri gösteriyor ? Hem madem bu kadar iyi neden Amerika'da bir türlü reyting alamıyor ? Ben şahsen sadece her sezonun ilk 5 ve son 5 bölümünü izliyorum ve gerçekten güzel oluyor.Ama ara bölümler için aynısını söyleyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 5 son 5 nedir yav
  • Aynı şeyler dediğin bölümlerin her sahnesinin çekilmesi saatler alıyor. Türkiye'de yaprak dökümü, fatmagül, bilimum saçmalık nasıl reyting alıyorsa o da öyle reyting alamıyordur. Bir diziyi o şekilde izlemek ne kadar kötü veya iyi olursa olsun içine etmektir. Supernatural son derece kaliteli bir dizi her yönüyle.
  • @beefcake
    iyi bir dizi olduğunu kanıtlamış kendisini izlettiriyor hatta bak NightSlayer çok övüldüğünden bahsediyor sen beyenmediysen bir şey diyemem ama ben konuyu açan arkadaşa izlemesini öneririm.Diğer dizilerin aksine her sezon dizi dahada güzelleşiyor ve sürüklüyor 6.sezon dışında(hep bu şekildemi olur bilmiyorum aslında 6.sezon için birşey söylemek biraz erken )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr3vladat -- 2 Aralık 2010; 20:27:17 >
  • @Beefcake Aynı diziyi izlediğimiz için utanıyorum dostum ( 5-5 bölüm olsada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 2 Aralık 2010; 20:28:53 >
  • arkadaşlar yorumlar için saolun. şu sınavlar bitsin başlıcam diziye. şöyle hd izleyebileceğim ve tüm sezon/bölümler olan bir site verirmisiniz pm ile?
  • Arkadaşım herhangi bir site üzerinden bırak hdyi xvid'in yarı kalitesinde bile izleyemezsin. Adam gibi indirmen lazım 720p veya xvid olarak. T**rent'den indir.
    O saçma sapan sitelerde yazan hd yazısını hd mi zannediyorsunuz yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 2 Aralık 2010; 20:42:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.