Şimdi Ara

Superfresh Lahmacun Deneyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tadı nasıl? Fiyatı ne kadar? İçinden kaç tane çıkıyor?

• Hayırdır konu üstüne konu. Bir dur bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superflash diye okudum sankim
  • Sırf buna cevap yazmak için üye oldun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheus -- 19 Temmuz 2013; 6:17:10 >
  • Git kendin dene fiyatı da sormuş

• Adam konu açacak bahane arıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baklava yiyebilen var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leş atıyo. su iç daha iyi.
  • Valla ben kaç haftadır yiyorum. Kaldığım yer şehir merkezine uzak. Dolaba atıyorum canım istediğinde tavada ısıtıp yiyorum. Benim yaşam koşullarına göre en uygun yiyeceklerden birisi :) Hep migrostan alıyordum hatta bugün yine alayım diye gittim bitmiş :( ben de Bim den 5li lahmacun aldım. İnşallah Superfreshi aratmaz. Normalde etle aram hiç iyi değildir sadece lahmacun ve bayramdan bayrama çok az kebap yerim. Haşlanmış, yemek içerisinde vs. eti de asla yemem. Çok yemek seçen birisi olarak benim beğenip kimsenin beğenmemesi garip oldu :)
  • Fena değil fakat gayet pratik. Başka alternatif yoksa yenebilir.
  • bence gayet güzel
  • Tadı bana iğrenç geldi. Kokusu da öyle.. Ki ben lahmacun aşığı bir adamım
  • Gercek lahmacundaki heyecani vermiyor.

• kötü galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Valla ben kaç haftadır yiyorum. Kaldığım yer şehir merkezine uzak. Dolaba atıyorum canım istediğinde tavada ısıtıp yiyorum. Benim yaşam koşullarına göre en uygun yiyeceklerden birisi :) Hep migrostan alıyordum hatta bugün yine alayım diye gittim bitmiş :( ben de Bim den 5li lahmacun aldım. İnşallah Superfreshi aratmaz. Normalde etle aram hiç iyi değildir sadece lahmacun ve bayramdan bayrama çok az kebap yerim. Haşlanmış, yemek içerisinde vs. eti de asla yemem. Çok yemek seçen birisi olarak benim beğenip kimsenin beğenmemesi garip oldu :)

Ayrıca ben bazı yemekleri özellikle çok sıcak yemeyi severim. Mesela patates kızartması, lahmacun, çorbalar, makarna... Biraz soğuk olsun canım yemek istemiyor. Lahmacunu tavada iyice ısıttıktan sonra çok sıcak şekilde yemesi bana ayrı keyif veriyor :)
    Elbette normal yapılmış lahmacun tadı yok ama iğrenç denilecek bir olay da yok... Hele iftarda açken daha da güzel geliyor :)

• kötü içindeki kıyma değil ne olduğu bellide değil.
  • kötü kesinlikle.dondurulmuş lahmacunu napcan la
  • Ekşisözlük yorumu
    geçenlerde süpermarkette alışveriş yaparken ikram ettiklerinde yediğim ve tadını kıymalı sabuna benzettiğim üründür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Ekşisözlük yorumu
    geçenlerde süpermarkette alışveriş yaparken ikram ettiklerinde yediğim ve tadını kıymalı sabuna benzettiğim üründür.

• denemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.