Bildirim
Super Online Ping sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Super Online kullanıcısıyım.61 ms üstüne çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
super online kullanıcısıyım. sabit 45 ms
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dns girince biraz daha stabil oluyor. Ama genede bu aralar lol de bir sorun var superonline ile bağlananlarda... -
Superoffline kullaniyorum ping sabit 500 baglanti kuruluyor yazisi var surekli neden acaba
dns i sabitledim kesinlikle düzgübn çalışmıyor modemi değiştiricem artık kucuk bir modemim var onu taktım
oyunda ping olmuyor bu seferde nette takılamıyorz dier bilgisayarlardan arkadaş chrohome a tıkladığı anda fırlıyor 15k ya kadar
gorduk yani..... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure
Istanbul dimi -
1000mbp superonline 0 ping deeeeerrmisim ttnette ping sabitlenmiyor 89-105 arasi arada 200lere zipliyor anlik
superonline kullanıyorum 60 ping maksimum -
Bende Super Online kullanıyorum sabit 55-60 ping ama iphonedan internete bağlanınca birisi aşırı şekilde ping oluyor 1000lerden aşağı inmiyor bunun sebebi nedir? -
sabit 40 -
40 ping nedir lan superonline a geçesim geldi ankarada 60ın üstüne çıkar mı? Su an ttnet 80 pingle oynuyorum. Yazın 60 dı
modemde yazar değerler. Eğer merkezden uzaksanız kablo kalitesi,ağ değerleri ve kullanıcı sayısı pingi etkiler.
superonline 45-50 arası sabit bazen 61de oluyor. çok memnunum -
TTnet kullancısıyım. Evde 3 kişiyiz sabit 78 -
50-60 arası alıyodum son patchden sonra 80 sabit olmaya başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure
Istanbul dimi
evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Dns girince biraz daha stabil oluyor. Ama genede bu aralar lol de bir sorun var superonline ile bağlananlarda...
Ne dns'si giriyorsun? -
Ping genellikle hat yoğunluğu ile ilgilidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: reaktonis
1000mbp superonline 0 ping deeeeerrmisim ttnette ping sabitlenmiyor 89-105 arasi arada 200lere zipliyor anlik
yo benim 76 sabitdi.
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- rekt ne demek
- elden ring nightreign türkçe yama
- yonca yeşili malphite
- pre ne demek
- lol kaç gb
- riot mmo
- ping düşürme
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X