Ya bilader bu işte kesin bi iş var. 33 milyon tane kolon oynanmış bir kişimi tutturamaz. O kadar da ümitle yatırmıştım kuponumu bana kesin çıkacak gözüyle bakıyodum ama gene devretti Ulan bi çıksa varya ooff yapacaklarımı yazsam database çöker valla :)
quote:
Orjinalden alıntı: tenekekutu
Bu para adamı bozar,hemde çok pis bozar
Bu evi almaya bile yetmez o para. Bozmaz merak etme
haftayada artar düşünemiyorum ya inanılmaz bi rakam ah ulen kader yapsan bi kıyak nolur *q
Çıktı anda hayatla olan tüm bağlantılarım kopar , bir gaye amac kalmaz en kalitesi en pahalisi en güzeli en lezzetlisi en gençi en hızlısı en çok haz vereni vs vs vs .... diye geçer hayat
bu parayı faizde eviririm çeviririm yapacaklarımı sırayla yaparım :)
inşallah tek bir kişiye çıkmaz. Yazık olur yoksa. Şu kriz ortamında para bölünsün daha fazla kişi sevinsin.
walla çokda qozum yok bugun tek maç gs'ye 50 bastm 105 lira para aldım mıs qbi 1.5 saatte 2ye katladım paramı .. ama su para cıksa ben qunluk 1milyarlık iddaa oynarım heralde :D
arkadaşlar çıkmazzzzzzz başka bir konuyada yazmiştim, krizdeyiz hükümete para lazımmmmmmmmmm daha bikaç hafta çıkmazzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_
Çıktı anda hayatla olan tüm bağlantılarım kopar , bir gaye amac kalmaz en kalitesi en pahalisi en güzeli en lezzetlisi en gençi en hızlısı en çok haz vereni vs vs vs .... diye geçer hayat
Aynen katılıyorum. Pc de para hilesi yaptığım oyunlara döner hayat ve zevk almayınca oyunu kapatırım.
bu çekiliş canlı yayında yapılmıo mu arkadaşlar
Sayısal 6/49 u zor tutturuozz
Bu 6/54 de nerden cıktı :) Paso para birikio:)
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
böyle büyük ikramiyeleri 1 - 2 kişiye kazandırmalarına çok karşıyım !!!
bu tür büyük ikramiyeleri ortalama 100 - 200 kişiye paylaştırsalar ne güzel olur değilmi yazık durumu iyi olmayan insanlar belkide 1 ev bi arabam olsun yeter diyecekler ve çok mutlu olacaklar..
şimdi bu durumdada 22 trilyonu 1 - 2 kişi paylaşırsa gerçekten çok adaletsizlik olur zaten bu astronomik parayı gören kişi insanlıktan çıkar bir anda evrim geçirir bu kadar para çok tehlikeli inanın buna şahsen ben istemem !
üstte belirttiğim gibi 1- 2 daire ve normal bir araba alıcak şekilde ikramiye çıksa herkes mutlu olur buna haksızsam buyrun
quote:
Orjinalden alıntı: muskeder
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote: