Şimdi Ara

SÜPER LİG ŞAMPİYONU KİM OLACAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe ligde olduğu gibi 5 fark var..:)
  • ligde 5 puan ikisinede (biri 7 olacaktı ali aydın abileri güzellik yaptı) burdada 5 vote ..
  • FAZLA SÖZE GEREK YOK BESIKTASSS
  • Beşiktaşın savunması çok iyi öyle götürüyo Lucescu taktiğiyle ama avrupada tökezleyecek
  • Galatasaray hernekadar clas oyuncu eksikliği çeksede yarışı bırakmaz.Fene ise sıkıntıya gelemez koyuverir.
  • YA BASTAN BELLIYDI ZATEN BESIKTASIN SAMPIYON OLACAGI SU ANDA KESINLESTI.YANI SAMPIYONU GORMEK ICIN ILLA MATEMATIKSEL OLARAK GARANTILEMESIMI LAZIM SU ANDA TURKIYE'NIN EN IYI TAKIMIDIR ARKADASLAR. EN ISTIKRARLI VE EN GUVENILIR TAKIM SORULCAK SORUMU BU...
  • HEM ZATEN ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZZZZ
  • Gs 1 Denizli 2
    Bjk 1 Konyaspor 1
    ikiside kötü oynuyor
  • FENERE NAAPTILAR OYLE BEE SAMSUNUN HAVASIMI CARPTI NEDIR GS VE BJK KOTU OYNUYOSA FB DAHA KOTU OYNUYO BI KEREM [lamer]
  • bu ülekden bu y#305;l tek ºampiyon ç#305;kar oda karakartal...........
    noktay#305; koyuyorum.........
  • Takımı oturtması ara transferde bi kaç iyi ve genç isim alması halinde Galatasaray en büyük favoridir...
  • PUAHAHHAHHA GS EN BÜYÜK FAVORİYMİŞ
  • Şu ankette bir şık unutulmuş: "UZAK ARA BEŞİKTAŞ" diye.

gerçekten şöyle bir baktığımızda medyanın tüm "lige zevk gelsin" palavralarıyla hakemleri etki altına alma isteklerine rağmen Beşiktaş, bu ligi uzak ara götürür. ne demek lige zevk gelsin kardeşim? bir takım hak ediyorsa uzak ara şampiyon olamaz mı? illa engellemek mi lazım? hatırlıyorum da 3-4 sezon önce gs, ligin ilk yarısını 13 puan önde bitirmişti. o zaman neden düşünülmedi böyle şeyler?

bu muhabbetler çok can sıkıyor. resmen Beşiktaş kaybetsin diye yaygara yapıyorlar. FB-BJK maçının oynanacağı gün "gaste"lerin çoğu "fener kazanırsa lige tekrar renk gelir, Beşiktaş kazanırsa lig biter" gibi haberler yapmıştı. böyle "başkaları"ndan medet umacaklarına biraz da alkışlamayı öğrensinler. gördük işte 2 derbide de Beşiktaş hakemlere yem edildi. sonuç olarak anormal birşeyler olmadığı sürece Beşiktaş uzak ara şampiyon olur...

• şampiyon lig sonunda bellı olacak fazla soze grk yok bjk bu aralar kotu oynuyo nedese bir sıkıntımı var ne..
  • trabzon veya beşiktaş
  • Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Beşiktaşın sadece iyi bir avantajı var hepsi o.
  • galatasaray il beşe bile giremez sanırım fenerbahçenin de pek etkili olacağını sanmıyorum şampiyonluk yine bjk nin
  • 6alatasarayın olamayacağı kesin oylamaya niye kattınız onu anlamadım
  • zuhahaha:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.