< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
tff 1. lig yayın hakları için bu sene bein ile anlaştı ve maçları trt spor ve tabii'den ücretsiz veriyor. ancak en üst lig seviyesinde bir çok reklam ve sponsorluk geliri olduğu için bunu ilk olarak takımlar yayın geliri kaybını istemez. ancak şu da var, trt en alakasız üründen bile bandrol vergisi alıyor, istense bein'in verdiği yayın geliri kadar takımlara gelir sağlayabilirler mi? tabii ki sağlarlar. ancak isterler mi burası soru işareti. trt havadan en alakasız ürünlerden bile vergi indirirken tabii ki de vatandaşın kaygısını öncelik alıyor. bu yüzden de yol su elektrik olarak dönmesi gereken vergiler tabii ki de futbol maçları için harcanamaz, harcanacak daha önemli işler var. yayın ihalesi işine hiç girmeyip özel şirket alırsa hem takımlara gelir dağıtma külfeti altına girmez ve ücretli yayınlar da trt'nin değil, vatandaşın sorunu olur. ayrıca her ihale senesi yaklaştığında bu tarz haberler tekrar ısıtılıyor. yukarıda birinin dediği gibi hiç bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. amaç bakın çok taliplimiz var dümeni yaparak ihale ücretini yüksek tutmak, pazarlık mümkün olduğunca yaptırmamak. şimdi baktım, 2000-2001 sezonundan beri yayın hakları digitürkteymiş. şu an da bein medya grupa ait. bein medya grup da zaten digitürkün sahibi. iktidardan birisi fikrini değiştirip bu işe el atmadığı sürece böyle devam eder gibi. onda da ücretsiz yayınlanması için değil, kendi platformunun gelirini artırmak için hamle yapar. |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
Dünya üzerinde Digitürk kadar kalitesiz yayın sunan başka bir platform var mıdır gerçekten bilmiyorum. Kameradan kameraya bile görüntü kalitesi değişiyor, belli bir standartları dahi yok. Umarım en kısa zamanda ihaleyi kaliteli yayın yapabilen düzgün bir platform alır da kurtuluruz. |
|
|
|
Yıllar yıllar önceydi maçları trt verirdi sonra bir cine5 çıktı. Birkaç sene ücretli kanaldan verildi maçlar. Sonra cine5 ihaleyi kaybetti. İhaleyi alanlar sizi kurtarıyoruz diyordu sonra ne oldu farklı bir paralı kanala geçti ve bugünlere kadar geldi. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Kesinlikle katılıyorum s sportun yorumcu ve spikerleri cidden çok iyi. Hatta genel olarak bütün sporlarda ekip çok iyi |
|
bedeviler Dubai'de maçı 5 spikerle veriyor (aynı kanalda ses değiştir seçeneği ile), bize de 1080, youtube'a bile 1080 atıyorlar ve youtube kanallarına sadece vpn ile erişiliyor. bize kendi sitesini dayatıyor. tüm dünya arapları .... araplar da bizi ... ulan akepe ... |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
Adam akıllı görüntü versinler artık şu teknoloji çağında. Çamur gibi yayınlar bıktırdy. |
|