Şimdi Ara

Süper Lig’de yayıncı kuruluşun değişeceği iddia edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ulkede kaçak yayın yapan adam yıllarca beinden daha iyi yayınlar yaptı. Herifin illegal izlenmesi legal izlenmeden daha çok oluyordu. Kalitesizligin asıl belirtisi resmen bu. Herifler utanmasa kaçak yayına devre arası kendi spor yorumcuları filan koyacaktı öyle bir kalite.

Para verip izleyemediğim derbiyi kaçak yayında sıfır takılma ile izlemiştim. 3 4 sene önce değişim yaşanması lazımdı bu konuda. Bu ülkede kış ayında futbol kadar maddi getiri sağlayan az sektör var. Ama gelişim tam tersi her sene daha kötüye gidiyor hem yayın hem futbol anlamında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eskiden torrent vardi, limeware vardi, shazam vardi, kacak film izlenen sayisiz site vardi, bazilari halada var ama eskisi gibi kullanilmiyorlar. bazilari tamamen kapandi. ayni sirada dijital yayin platformlari cayir cayir para basiyor. netflixin degeri bir ara 500milyar dolari gecmisti. 100yillik hollywood studyolarinin 10 kati boyuta gelmis dev oldu. kaliteli hizmeti makul fiyata herkesin kolayca ulasip kolayca kullanabilecegi sekilde verirsen cogunluk yasal yolu tercih eder, korsana bulasmak istemez, bulasmasi icin nedende olmaz. hizmeti makul fiyata verip gene cok kazanabilmek mumkun, onemli olan kaliteli hizmetin kolay kullanilabilir, kolay ulasilabilir olmasi, o zaman satis hacminden kazanir.

• YouTube'da katıla özel yüksek bitrateli yayınlanmadıgı sürece, benim için yayıncı değişmeyecek.. Sports TV portugal ve arenavision'un vermediği lig yok.. Y431ak ücreti alırlar hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam uydu yayını önemli bizim insanımız alışmış 37 ekranda tv izlemeye benim evde 65-75-85 inç tv var iptv top akmıyor bile görüntü kötü vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tff 1. lig yayın hakları için bu sene bein ile anlaştı ve maçları trt spor ve tabii'den ücretsiz veriyor. ancak en üst lig seviyesinde bir çok reklam ve sponsorluk geliri olduğu için bunu ilk olarak takımlar yayın geliri kaybını istemez. ancak şu da var, trt en alakasız üründen bile bandrol vergisi alıyor, istense bein'in verdiği yayın geliri kadar takımlara gelir sağlayabilirler mi? tabii ki sağlarlar. ancak isterler mi burası soru işareti.

trt havadan en alakasız ürünlerden bile vergi indirirken tabii ki de vatandaşın kaygısını öncelik alıyor. bu yüzden de yol su elektrik olarak dönmesi gereken vergiler tabii ki de futbol maçları için harcanamaz, harcanacak daha önemli işler var. yayın ihalesi işine hiç girmeyip özel şirket alırsa hem takımlara gelir dağıtma külfeti altına girmez ve ücretli yayınlar da trt'nin değil, vatandaşın sorunu olur.

ayrıca her ihale senesi yaklaştığında bu tarz haberler tekrar ısıtılıyor. yukarıda birinin dediği gibi hiç bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. amaç bakın çok taliplimiz var dümeni yaparak ihale ücretini yüksek tutmak, pazarlık mümkün olduğunca yaptırmamak. şimdi baktım, 2000-2001 sezonundan beri yayın hakları digitürkteymiş. şu an da bein medya grupa ait. bein medya grup da zaten digitürkün sahibi.

iktidardan birisi fikrini değiştirip bu işe el atmadığı sürece böyle devam eder gibi. onda da ücretsiz yayınlanması için değil, kendi platformunun gelirini artırmak için hamle yapar.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Dünya üzerinde Digitürk kadar kalitesiz yayın sunan başka bir platform var mıdır gerçekten bilmiyorum. Kameradan kameraya bile görüntü kalitesi değişiyor, belli bir standartları dahi yok. Umarım en kısa zamanda ihaleyi kaliteli yayın yapabilen düzgün bir platform alır da kurtuluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllar yıllar önceydi maçları trt verirdi sonra bir cine5 çıktı. Birkaç sene ücretli kanaldan verildi maçlar. Sonra cine5 ihaleyi kaybetti. İhaleyi alanlar sizi kurtarıyoruz diyordu sonra ne oldu farklı bir paralı kanala geçti ve bugünlere kadar geldi.

• Ülke her anlamda arapları bedevileri sevdiği için yıllık 250 ye bağlarlar 2-3 sene daha araplara verirler. İş yapalım kaliteli yaşayalım kafaları yok. Dünyanın her anlamda gerisinde olup kendini bir şey sanan başka ülke yok zaten. Arapları sevindirelim cebimiz dolsun üzerine kurulu düzen.

• bein aldığından beri ligin değeri düştü.
    takımlarımızda alması gerekenden daha az para aldı.
    kimin ne zararı olduysa da vergilerimizle ödediler.

• bu hakemlerle malesef bizim lig in degeri gram ilerlemez. dahada ucuza gitmedigine sukur etsinler.

• maclar 1080p hd yayınlanıyor ne anlatıyon sen.

• Gereksiz Ciddiyet kullanıcısına yanıt
    15 Temmuz Süper Ligi
    reklam panolarında yüce reiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kesinlikle katılıyorum s sportun yorumcu ve spikerleri cidden çok iyi. Hatta genel olarak bütün sporlarda ekip çok iyi

• bedeviler Dubai'de maçı 5 spikerle veriyor (aynı kanalda ses değiştir seçeneği ile), bize de 1080, youtube'a bile 1080 atıyorlar ve youtube kanallarına sadece vpn ile erişiliyor. bize kendi sitesini dayatıyor.

tüm dünya arapları .... araplar da bizi ... ulan akepe ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Adam akıllı görüntü versinler artık şu teknoloji çağında. Çamur gibi yayınlar bıktırdy.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.