Şimdi Ara

Süper Kupa'yı da Alamazdık Zaten!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O zamanda kimse inanmıyordu değil mi ?

• Korkanları anlamıyorum. Top yuvarlak, hangi takımın ne zaman ne yapacağı belli olmaz. %1 olsada geçme şansımız olduğunu düşünüyorum.
  • Buradaki bebeler kundaktaydı o zaman, hayatlarında böyle maçlar oynamadıkları için bilmezler
  • Bence bizim drogbamız ve burağımız onların benzamasını ve higuan'ini döver. :)
  • yoo o zaman herkes inanıyordu , o zamanki takımla bunu karşılaştırmayın boşuna

ilk maçın orda olması avantajını kullanabilirsek bir ihtimal geçeriz
  • Büyük takım çıkması bizim için her zaman daha iyidir. Oyuncular daha bir gazla ve hevesle oynayacak.
  • Korkan yok fakat arkadaşlar sizde gözlükleri çıkartın Farfan,Bastos,Draxler zor durdurduk şimdi kanatlara bakın Di Maria,Ronaldo,Kaka,Benzema en kötüsü Mesut gibi dengesiz ortasaha ? En iyi yönden bakmak gerekirse çok pas yapmıyorlar buda savaşmak açısından iyidir ben maçı kolay verceğimizi sanmıyorum başa baş bile gidebilir.Barcelona gelse söylenmezdi ama onlar fena
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turu geçmemiz açıkçası çok çok zor ama futbolda neler gördük bugüne kadar.Belki en büyük sürprizi yapabiliriz.
  • ben o zaman ilkokul3 teydim madridi yenince feneri bırakıp bjkyi bırakıp bize geçenler olmuştu şimdi o geçenlerden bazıları tanıdıklarım yine eski takımlarındalar fb çeyrek finale yükselince döndüler şimdi en çok merak ettiğim konu gene dönecekler mi biz yarı finale çıkınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın bunları düşünmen takımına olan inancın falan hepsi normal umarımda Galatasaray eler fakat 2001deki futbol ve oyuncu kalitesiyle bugünkü futbol anlayışı arasında gerçekten dağlar var bugün Real dünyanın en hızlı oyununu oynuyor bana göre Real ozamanlar teknik ağırlıklı ortasahası koşmayan Zidane Figo Helguera gibi oyunculardan oluşuyordu bugün bakıldığında DiMaria - Ronaldo Modric gibi aşırı seri bi okadar teknik ve kuvvetli oyunculardan oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

haklısın bunları düşünmen takımına olan inancın falan hepsi normal umarımda Galatasaray eler fakat 2001deki futbol ve oyuncu kalitesiyle bugünkü futbol anlayışı arasında gerçekten dağlar var bugün Real dünyanın en hızlı oyununu oynuyor bana göre Real ozamanlar teknik ağırlıklı ortasahası koşmayan Zidane Figo Helguera gibi oyunculardan oluşuyordu bugün bakıldığında DiMaria - Ronaldo Modric gibi aşırı seri bi okadar teknik ve kuvvetli oyunculardan oluşuyor

Evet işimiz çok zor ama bakıyorum genele biz inandıkça yüreğimizle oynayan bir takım olduk hep. Özellike Terim takımın başında olduğu zaman. Schalke maçında biz elimizi kalbimize götürdük inandık ve sonucu aldık. Ne olursa olsun elenecek bile olsak takımın arkasında durmak en büyük özellik. oo ronaldo var şu var bu var kesin 3-5 yeriz diye beklemek yanlış.

• caner o yılları görmedin herhalde yaşından dolayı ama biz o zamanlar boş umut yapmıyorduk ve insanlar bizden korkuyordu şimdi böyle bir durum yok

sen hiç maç izlemiyorsun herhalde bizim ulaşabileceğimiz maksimum seviye bile real madrid olamaz
  • Arkadaşlar aslında pek tartışmalık bi konu yok.Adamlar eler bizi bu kadar basit.Eyvallah top yuvarlak buna bişe demiyorum 3-2 yendik bu adamları ama ondan sonra gidip 3-0 yenildik yani nedir, top 90 dk yuvarlar ikinci maç geldiğinde iş döner.He ama burda yenmek bile bize yeter,çünkü yeni bi takımız biz oturmamış bi takım.Evet mükenmel oyuncularımız var ama en kilit yerde değil o mükenmel oyuncular hep aynı yerin adamılar.Örneğin defans böle maçlarda en önemli mevki.Defansa bakalım şuan Türk liginde bile kötü sayılan bi defansımız var kaldiki avrupa.2000'li yıllarda yaptık evet o ruyu yakalarız evet ama yine birşeyi atlıyorsunuz,bizim o dönem kadromuz çok iyiydi belki yıldız yoktu isim yoktu fazla ama dikkat ederseniz her mevkisindeki adam dünyanın o mevkideki adamlarına kafa tutabilecek cinstendi.Şimdi varmı bi buz adam ergün varmı bülent,popescu bu adamları her forvet geçemiyodu, varmı bi hagi,hagi dediğimiz adam ligdeki en az 10 maçı bireysel yeteneğiyle çeviriyodu.Ve hakan şükür yerden 1bucuk metre yükselen adam.bu adamlar yok artık bizde ve hala yeri doldurulamadı.ve bişe daha vardı uyum her mevkideki adam birbirine uyumluydu herkes birbirinin her özelliğini bilirdi ve o dönemde herkes Şimdiki Melo gibi Galatasaraylı değil, Tirübündeki bizler kadar GALATASARAY'lıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

caner o yılları görmedin herhalde yaşından dolayı ama biz o zamanlar boş umut yapmıyorduk ve insanlar bizden korkuyordu şimdi böyle bir durum yok

sen hiç maç izlemiyorsun herhalde bizim ulaşabileceğimiz maksimum seviye bile real madrid olamaz

Rakip güçlü diye hemen havlu mu atalım? Takım çıkıp aslanlar gibi ter döküp savaşacak elenirsek de kimse tüh be bi madridi yenemediniz diyemez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

caner o yılları görmedin herhalde yaşından dolayı ama biz o zamanlar boş umut yapmıyorduk ve insanlar bizden korkuyordu şimdi böyle bir durum yok

Rakip güçlü diye hemen havlu mu atalım? Takım çıkıp aslanlar gibi ter döküp savaşacak elenirsek de kimse tüh be bi madridi yenemediniz diyemez zaten.

bu konuda sana bir şey demiyorum dostum .. benim demek istediğim 2000 yılı 2000 de kaldı bunu demek istedim
  • Tek korkum bizim defansımızın sıkıntılı olması ve ilk maç orda çok gol yememiz. Onun dışında ne korkacam arkadaş tarihimizde ellerinden kupa almışlığımız var...

Umarım o gün şansta bizden yana olur ve güzel maçlar çıkarırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Tek korkum bizim defansımızın sıkıntılı olması ve ilk maç orda çok gol yememiz. Onun dışında ne korkacam arkadaş tarihimizde ellerinden kupa almışlığımız var...

Umarım o gün şansta bizden yana olur ve güzel maçlar çıkarırız...

İlk maç 1-1 ya da 2-1 bitse bile süper olur.
  • Umuttur fakiri yaşatan..
  • Favori takım Madrid gözükse de futbolda ne olacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Umuttur fakiri yaşatan..

belli oluyor gruplarda da böyleydiniz schalke çıkıncada böyleydiniz madrid çıkıncada böylesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.